ivanh Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Tmavší byť nemusi ked pred 2 mesiacmi menil filter tak menil aj olej:super to robia asi vsetci. Citovat
michal24 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 to je jasne že filter+olej naraz - no všetko aj tak nevytečie a sfarbi sa do čierna:roker Citovat
RomanNR Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut.... uvidime co to povie....dik moc Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: RomanNR dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut.... uvidime co to povie....dik moc Ty ses toho ještě prstem nedotkl???? Tak to jsi kano\'n.... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: RomanNR dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut.... uvidime co to povie....dik moc Ty ses toho ještě prstem nedotkl???? Tak to jsi kano\'n.... Načo prstom, však ste radili olizovať. Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: RomanNR dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut.... uvidime co to povie....dik moc na dotahnuti olejoveho filtru nepotrebujes jamu, ten dotahnes zeshora po otevreni kapoty motoru, dotahuje se to ale jen rukou a kusem hadru aby neklouzal, pouzivat na to naradi je zbytecne a vetsinou pak zase nejde filtr pri vymene povolit, takze vseho s mirou Citovat
RomanNR Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 jj....ale je tam od vrchu dost blby pristup.....mam v garazi jamu, takze nemam problem s tym... Citovat
michal24 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 jojo radsej od vrchu davať dolu vsetky kryty od oleja by sa mi zrovna nechcelo:super Citovat
Sektor Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Jde to i zespod rukou, pokud zrovna nemáte přední spoiler alá rolba na sníh :-D Jinaq je to samozřejmě jasnej olej ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Najlepsie je si ist ten motor poriadne vystriekat. Kup odmastovaci prostredek, vybehne nekde cez den na nejakou pumpu s vapkou, dvihni auto na hevra, otvor motor, zakri par ele. casti ako alternator, poistkovou skrinu, Vystrikej to, nastriekaj tam ten sajtrajt na cistenie motor a zas vyplachni. Ked budes mat motor cisty, kusok sa prevez, a postupne pozeraj, odkial ty ten olej tecie. To je najstopercentnejsia verianta. Ja sem to mal zasrane podobne, a tez jen jedna kapka raz za cas, a nakonec to bolo tesnenim pod hlavou. Vsetko som to vystriekal, a potom som krasne videl odkial to pomalicky zacinalo tiect Citovat
RomanNR Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 cafte pani, mno....bol som u mechanika - vraj je naho**o olej. filter, ze to preteka okolo tesnenia......resp. nepreteka, iba slzi ked je nastartovany motor.....jedine riesenie je vymena filtra, co asi aj urobim bo 2 kilecka za filter mozem ozeliet..... kazdopadne dik moc:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.