Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: RomanNR

dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut....:roker uvidime co to povie....dik moc

Ty ses toho ještě prstem nedotkl???? Tak to jsi kano\'n....:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

dobre pani, dam to nad jamu a skusim to dotiahnut....:roker uvidime co to povie....dik moc

Ty ses toho ještě prstem nedotkl???? Tak to jsi kano\'n....:)

Načo prstom, však ste radili olizovať. :blicismajlik:D

Odesláno

na dotahnuti olejoveho filtru nepotrebujes jamu, ten dotahnes zeshora po otevreni kapoty motoru, dotahuje se to ale jen rukou a kusem hadru aby neklouzal, pouzivat na to naradi je zbytecne a vetsinou pak zase nejde filtr pri vymene povolit, takze vseho s mirou

Odesláno

Najlepsie je si ist ten motor poriadne vystriekat.

Kup odmastovaci prostredek, vybehne nekde cez den na nejakou pumpu s vapkou, dvihni auto na hevra, otvor motor, zakri par ele. casti ako alternator, poistkovou skrinu, Vystrikej to, nastriekaj tam ten sajtrajt na cistenie motor a zas vyplachni.

Ked budes mat motor cisty, kusok sa prevez, a postupne pozeraj, odkial ty ten olej tecie. To je najstopercentnejsia verianta.

Ja sem to mal zasrane podobne, a tez jen jedna kapka raz za cas, a nakonec to bolo tesnenim pod hlavou. Vsetko som to vystriekal, a potom som krasne videl odkial to pomalicky zacinalo tiect :D

Odesláno

cafte pani,

mno....bol som u mechanika - vraj je naho**o olej. filter, ze to preteka okolo tesnenia......resp. nepreteka, iba slzi ked je nastartovany motor.....jedine riesenie je vymena filtra, co asi aj urobim bo 2 kilecka za filter mozem ozeliet.....

kazdopadne dik moc:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...