Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

ludia prosim help....dnes som si vsimol flaky na zemi v garazi....nieco mi tecie z auto....prikladam foto, predpokladam, ze je to olej....je to naozaj taq? kde moze byt problem? moze to byt sposobene tym, ze pri poslednej vymene oleja mi tam technik nalial olej az na maximum a teraz ho niekde vyhadzuje? alebo zle utihnuty filter? dik moc

Guest servisman
Odesláno

vypadá to na olej nepřelil jsi náhodou??Prohlídni to řádně max si drobet lízni jestli to není chladící kapalina.

Odesláno

hmm....olej bol vymeneny v juli, ako som spominal, mam ho na maxime.....je mozne´, ze ked sa nejako nahne auto taq od niekal par kvapiek pretecie? bo keby sa aj bolo prelialo, taq od vtedy su 3 mesiace a uz by to asi netieklo...

neda sa nejako inak overit ci je to chladiaca? nerad by som tu chrontu olizoval:D

Guest servisman
Odesláno

drobrt na jazyk ti nic neudělá pokud je to olej či chladící poznáš hned.Pokud máš chutové buňky v pořádku:D

Odesláno

presne takhle tece olej po vane, kdyz se sundava olejovy filtr, takze pokud jsi nedavno menil olej, muze to byt jeste pozustatek po demontazi zmineneho filtru, pripadne je filtr malo dotazen a prosakuje olej kolem tesneni a steka po bloku motoru dolu pres vanu

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

presne takhle tece olej po vane, kdyz se sundava olejovy filtr, takze pokud jsi nedavno menil olej, muze to byt jeste pozustatek po demontazi zmineneho filtru, pripadne je filtr malo dotazen a prosakuje olej kolem tesneni a steka po bloku motoru dolu pres vanu

chutove bunky mam v poriadku, ale este nikdy som nekostoval olej a ani kvapalinu....:D

Odesláno

...to je uz 3 mesiace, zeby to bolo stale utecene sa mi nechce verit.....skor nahouby dotiahnuty filter.....uff....to sa da este dotiahnut nie?

Odesláno
Původně zaslal: RomanNR

chutove bunky mam v poriadku, ale este nikdy som nekostoval olej a ani kvapalinu....:D

Když to nejsi schopen zjistit sám,tak zajeď do pežotu a oni to

zjistí... :papa

Odesláno

Všechno je jednou poprvé, pro kontrolu okoštuj vodu s chladiče a pak olej s měrky ať maš 100% jistotu:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Všechno je jednou poprvé, pro kontrolu okoštuj vodu s chladiče a pak olej s měrky ať maš 100% jistotu:D:D:D

:D:D.....taq ma napada - co keby som pouzil papier.....prilozim k tomu papier a ked to bude mastne to na papieri hned zistim.....bez olizovania....:)

Odesláno

Původně zaslal: Mišak

:D:D.....taq ma napada - co keby som pouzil papier.....prilozim k tomu papier a ked to bude mastne to na papieri hned zistim.....bez olizovania....:)

Dobre, budeš mať papier s fľakom a od čoho? Teoreticky by mala chladiaca časom uschnúť a olej nie. Najrozumnejšie je ísť za tým mechanikom. Vyzerá to že je zle dotiahnutý filter alebo pri výmene filtra otečený motor a neutretý. Každopádne to na 90% súvisí s výmenou oleja, tak je to reklamácia a mechanik by si mal nájť čas aspom na pozretie a zistenie závady. Ak nieje ochotný si tento čas nájť tak ho vymeň lebo si neváži zákazníka a nestojí za svojou robotou.

Odesláno

Já bych si šáhnul-pokud je to mastné=olej.Brzdovou (nevím kde má daný typ nádobku),ale většinou je spíš bych řekl bokem a neměla by se dostat na motor, spíš možna na převodovku,chladicí kapalina by vypadala jinak a posilovač řízení je taky jinde i snádobkou.Dle mne je to oil-špatně dotažený filtr nebo polité při výměně,nebošpatně zasunutá měrka,ale to by byl zacákaný více.

Odesláno

priklanam sa k nedotiahnutemu olejovemu filtru - pozri si oznacenie filtra lebo co viem do 406 napr. pasuje tiez z Kie. pri nedotiahnutí može pomaličky vytlačať olej popri tesnení (no mal by byť trochu špinavší:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...