jiri.wolf Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Tak ještě za tepla se musím podělit o první dojmy z Brněnského srazu. Počasí se celkem vydařilo - bylo jen trochu chladněji, ale snad to všichni ve zdraví přežijem. Sešlo se nás celkem 11 (doufám že jsem nikoho v tom davu neopomenul). Složení autíček bylo 3x205, 1x309, 3x405, 1x605 a já (bohužel mi nezbylo než přijet šalinou ). Nálada byla skvělá, prohlídli jsme si autíčka a na závěr jsme se ohřáli u čajíku v teploučku jedné hospůdky. Pevně věřím, že se takové \"minisrazy\" budou konat častěji a že se jich bude účastnit stále víc a víc lidí. Při této příležitosti poprosím všechny účastníky, kteří něco nafotili, jestli by byli tak laskaví a poslali mi fotky na mejl. Splácám z toho třeba nějakou tu stránečku. Taky jsem natočil asi 2 min videa, ale kameru jsem neměl rok v ruce a taky to podle toho dopadlo . Citovat
Ladis Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Myslím, že náš srazík můžeme označit jako úspěšný start. Foukalo sice trošku studenýho větříku, ale nás první hodinu hřálo mládí a vztah k francouzským autům se lvem ve znaku. Doufám, že se na dalších srazících se zase potkáme a ba co víc. Ještě že se naše řady rozrostou. Nejem z řad petrolejářů, ale taky o nějaké ta GTI. Docela mně mile překvapilo, že všichni ač jsme to mněly za rohem ve mněstě, že přijel i Ráďa z Přerova. Počasí by se mnělo lepšit, takže další srazíky s nějakým opékáním, buřtem, hořticí a chlebem v ruce bude to pravé ořechové Ještě doufám, že nám naše iluze neveme Petr VP605 a na brzdě nám nenaměří stádo 12 splašených koní Na první sraz to bylo take fajne, jak se říká na ostravsku. Citovat
Gotrek Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Ach jo, tak teď mě mrzí ještě mnohem víc, že jsem nakonec nemohl přijet... Jediná věc, která by mne mohla snad trošku utěšit by byla, že se bude brzy něco podobného opakovat. Jen tak mimochodem, do kdy jste to včera táhli? Citovat
-mArA- Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Myslim, ze kdyz oznacim nas vcerejsi sraz v Brne na Priglu za super akci, budou se mnou urcite souhlasit vsichni zucastneni. Byt temi, kdoz neprijeli, trhal bych si vlasy a sypal popel na hlavu, rozhodne bych dalsi sraz nevynechal, zvlast kdyz jsme se dohodli, ze naplanujeme pocasi, nejake piti a jidlo a hlavne vodu, kde se da zchladit znavene telo i duch. A co me nejvic potesilo, a musel jsem se tomu i trochu pousmat, bylo to, ze ac jsme se nikdy predtim nevideli, tak jsme si docela dobre poklabosili, vypili spolu nejake to pivo (bohuzel jenom pito) a byli jeste schopni se domluvit na opakovani srazu. V dnesnim cizim svete... Tot me dojmy, zdravim vsechny ucastniky srazu a vzhuru na dalsi! mara Citovat
Petano Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Nejlepsi stejne byla spanila jizda na druhou stranu parkoviste Jo kdo rikal ze se mu doma vali znak na mrizku. Jsem tam byl jedinej kdo nemel lva na kapote tak to chci co nejrychleji napravit. Jeste me trochu mrzi ze jsem to musel tak brzo zapichnout - holt co se da delat. Hlavne vic fotek at je to poradne videt. A taky jsme se domlouvali ze by mohl byt sraz dostupnejsi pro nase slovenske kamarady - precejenom to maji trochu z ruky. [Editován dne 8/4/04 Petano] Citovat
jiri.wolf Odesláno 8. duben 2004 Autor Odesláno 8. duben 2004 Tak spanilá jízda je sic mizerně, ale přesto natočená na videu. No pokusím se z toho vystříhnout alespoň minutu a? je něco vidět. No hold jsem kameru rok nedržel v packách . Snad se příště zlepším. Pokusím se domluvit s Mašinkou a dal bych fotky a pak případně i to video na stránky klubu. Citovat
zoby Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Napsán autorem Petano Jo kdo rikal ze se mu doma vali znak na mrizku. Jsem tam byl jedinej kdo nemel lva na kapote tak to chci co nejrychleji napravit. [Editován dne 8/4/04 Petano] jo dneska jedu domu tak ti to přivezu a příští týden se někde sejdem a dám ti ho jinak sraz překonal všechna má očekávání a tak trochu mě donutil na sobě tvrdě pracovat a šetřit peníze. a pak z toho bude peugeot 205 2,2 HDi :D:D už se těším na další ( s nějakýma klobáskama, bečkou......) jako malý kluk Citovat
Petano Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 2zoby: super dik - co pijes za alkohol? Taky jsem se trochu chytil za nos. Pro priste bych mohl alespon vysat interier abych tam nemel ten dvoumesicni curbes (pisek jeste od zimy atd.) No nejlepsi stejne byla situace v hospode kdy jsme tam prisli a ta pani se nas ptala kolik piv a skoncilo to tak ze sme objednali 10 caju a 1 kafe Citovat
-mArA- Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 ...k tem pivum se nekteri stejne dopracovali . Ale spis me rozesmalo, ze ta hospodska si snad tech jedenact hrnku sla pujcit od sousedky Citovat
Ráďa Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 mě se na srazíku;) taky líbilo všechny káry byli dobrý zvláště leštěnka 605ka.Jsem rád,že jsme zapadli i my,co nám ve škole visel Svoboda:(posezení bylo taky dobrý bohužel jsem musel brzo odjet,ale zase jsem po cestě zpět pěkně vymetl saze:D v 10 už jsem byl doma na další sraz se mnou zase můžete počítat jo a poslal jsem nějaký fotky Jiřímu Wolfovi tak doufám,že mu došli když tak se mi ozvi na mejl rada99@seznam.cz Citovat
jiri.wolf Odesláno 8. duben 2004 Autor Odesláno 8. duben 2004 Jojo fotečky dorazily vpořádku. Moc díky. už jsem domluvený s Mašinkou. Přes Velikonoce se pokusím vykouzlit něco z toho videjka a příští týden bych splácal nějaký ten článek na hlavní stránky klubu. Citovat
Trundik Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Zdravím všechny účastníky srazu na Priglu. Protože jsem asi poslední, kdo chce vychválit tuto opravdu vydařenou akci, tak musím jen konstatovat, že není co dodat k tomu, co je napsáno výše. Už se moc těším na další takovéhle akce. Citovat
rudolf Odesláno 9. duben 2004 Odesláno 9. duben 2004 Tak kdy uděláme další slezinu? Co takhle zase za měsíc? Citovat
Gotrek Odesláno 9. duben 2004 Odesláno 9. duben 2004 Pokud to hodláte o5 dělat ve všední den, tak bych se přimlouval za dny, které nejsou úřední. Tedy NE v pondělí a ve středu... Citovat
VP605 Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Tak poslední jsem asi já. Po pěti dnech jsem zase u komplu. Srazík se vyved, škoda jen, že byla trochu kosa. Posezení venku u buřtíku bude příště ještě lepší. Tak příště nějaký čtvrtek, a? se netrefujem o páté do ouředního dne. Citovat
zoby Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 2 Petano mam ten znak, poslal jsem ti U2U... Citovat
Petano Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Chtel jsem se zeptat jak je to s galerii, kdyby v tom byl nejaky casovy problem staci mi nejak poslat fotky a ja to uz umistim Citovat
jiri.wolf Odesláno 20. duben 2004 Autor Odesláno 20. duben 2004 Heh, časový problém není, fotky i vedeo má Mašinka a jsem s ním domluvený, že to hodí do galerie na stránky klubu - už je to jen na něm. Leda kdyby byl někdo iniciativní a napsal k tomu srazu nějaký článek (stačilo by asi nějak rozumně poskládat texty z této diskuze) ... Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Diky za trpelivost, zatim jsou v galerii fotkyx a to ZDE video a clanek spacham snad tenhle tyden Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.