Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: vix došly! Marceli, došly ! Takhle, jak´s to napsal, by to znělo dost dvojsmyslně (a nepiš, že to byl cíl ) Znáš mě ne... Kurt: Sorry, ale i a y mi moc nikdy nešlo, za opravu ti napíšu vtip: \"Dobrý den, já jsem Nývlt. S dlouhým s tvrdým.\" Původně zaslal: KoudaK Tak jako 17,21,23,36... bych se nebránil:D ;) Koukám, že máme podobný vkus (viz Pohádka), snad se někdy o nějakou nepopereme! Ale i s 25 a 34 bych se spokojil... Stejně to maj jako brigádu... Prej přicucla... No jo, na motor koukali a lehkou kočku nechali na kapotě... maturantka: No normální, někdy ty holky na těch výstavách normální nejsou - někdy ani nevědí, jak se to auto otevírá... Citovat
Marlin Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 tak chcete poradnou hostesku u poradneho auta jo tady mate na zadost maturantky zruseno ale kdo ma zajem tak u2u [upravil dne 7/10/08 Marlin] [upravil dne 7/10/08 Marlin] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 No nejlepší je to přivázaný lízatko tou mašlí červenou:D:D:D:D:D Teda myslím na tom Bawu, aby si to někdo nevyložil jinak, že:aut:D:D Citovat
Fakir Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Tak 6ka má nejen umělý kozy, ale i xicht. :blicismajlik Citovat
Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin tak chcete poradnou hostesku u poradneho auta jo tady mate na zadost maturantky zruseno ale kdo ma zajem tak u2u maturantka je hosteska??? Citovat
Marlin Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 tak sem tam dal fotku maturantky u bawa... Citovat
Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin tak sem tam dal fotku maturantky u bawa... slečny maturantky u bawa... [upravil dne 7/10/2008 Marcel505] Citovat
KoudaK Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Marcel505:Koukám, že máme podobný vkus (viz Pohádka), snad se někdy o nějakou nepopereme! // chtěl jsi říct,že tě někdy kvůli nějaké nepřezazím...:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin tak sem tam dal fotku maturantky u bawa... slečny maturantky u bawa... [upravil dne 7/10/2008 Marcel505] co? jake sleny? co tim sledujes :bacha Citovat
maturantka Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 maturantka je hosteska??? Leda na sletu čarodějnic Citovat
Netopýrka Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 No tak holky jsou to docela pěkný Maturantku jsem prošvihla, ale nepochybuju, že jí to seklo... vždyť má Pežota... to je známka kvality Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: KoudaK Marcel505:Koukám, že máme podobný vkus (viz Pohádka), snad se někdy o nějakou nepopereme! // chtěl jsi říct,že tě někdy kvůli nějaké nepřezazím...:D:D:D No, kdo ví... Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin tak sem tam dal fotku maturantky u bawa... slečny maturantky u bawa... [upravil dne 7/10/2008 Marcel505] co? jake sleny? co tim sledujes :bacha Nebo už je po svatbě a máme jí říkat paní? Těžko, takže slečna... Nevím co se hned tak rozčiluješ... Původně zaslal: Netopýrka No tak holky jsou to docela pěkný Maturantku jsem prošvihla, ale nepochybuju, že jí to seklo... vždyť má Pežota... to je známka kvality Evidentně jsi tu dlouho chyběla... Peugeota nemá... Teda pokud vím. Citovat
maturantka Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Marcel: nestraš se svatbou Netopka mě viděla, ale neví, která jsem Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Netopýrka No tak holky jsou to docela pěkný Maturantku jsem prošvihla, ale nepochybuju, že jí to seklo... vždyť má Pežota... to je známka kvality Jé zlato kde Ty se tu bereš Konečně zase mezi námi:potlesk Maturantka je mám pocit víceméně nalezlá v jednom černým bramboráku:grr Kdyby to bylo v jednom takovým kombíkově modrým Pežótu, všechno by bylo OK, ale někdo mu prej poleptal jeho modrej kabátek, tak se jezdí v bramborácích.... :D:D Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 AJrdo, co mas proti cernemu baworaku? :bacha Citovat
maturantka Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Netopýrka No tak holky jsou to docela pěkný Maturantku jsem prošvihla, ale nepochybuju, že jí to seklo... vždyť má Pežota... to je známka kvality Jé zlato kde Ty se tu bereš Konečně zase mezi námi:potlesk Maturantka je mám pocit víceméně nalezlá v jednom černým bramboráku:grr Kdyby to bylo v jednom takovým kombíkově modrým Pežótu, všechno by bylo OK, ale někdo mu prej poleptal jeho modrej kabátek, tak se jezdí v bramborácích.... :D:D To jsou jenom dohady a nazakládají se na pravdě, maturnantka dodržuje bezpečnou vzdálenost od jednoho konkrétního černýho brambora (momentálně něco kolem 2000 km, to by mohlo jako bezpečná vzdálenost stačit, ne? ) Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Marcel: nestraš se svatbou Netopka mě viděla, ale neví, která jsem Nestraším, jen píšu fakta... No jo, vlastně Netopka byla v Šebetově... Původně zaslal: Marlin AJrdo, co mas proti cernemu baworaku? :bacha Hele Marline, nejsi tak trochu dnes naštvaný, rozzlobený či nervózní? Ale to se asi pletu, protože tě mám zafixovaného jako pohodového člověka, který i když má auto zahrabaný v poli je naprosto v klidu... Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 MArcel, malinko nervni su, ale to bude tim nedostatkem nikotinu, protoze sem prestal kourit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.