Guest Scratch Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 tak ted prisla nabidka od jednoho cloveka z datartu na plasmu 127 cm, full HD a cena 27 tis, asi neodolam :-) Citovat
Fusion Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Já ty velkoprodejny spíš beru jako zoologickou zahradu kam si jdu před koupí všechny typy prokoukat, ohmatat, vyzkoušet. Ono je přecijen zajímavý vidět třeba 30 televizí různých typů a výrobců jak jedou na stejnej program a obraz vypadá rozdílně. Citovat
destiny Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Chystám se taky nakupovat, ale až po vánocích. Budou výrazné slevy. Chci to pořídit komplet i s BlueRay přehrávačem (možná koupím PS3 a budu mít i hry ...ikdyž bych stejně na to neměl čas a když ano, tak bych jezdil jen Grand Turismo!) TV tedy bude Full HD a nejspíš plasma. Životnost mi nezajímá a spotřeba energie je vyšší minimálně. Při mé frekvenci sledování TV mě rozhodně plasma přežije a její vyšší spotřeba se nemá šanci výrazně projevit. Brousím si zuby buď na SONY nebo PANASONIC. Pokud někdo umí doporučit co vybrat z těchto značek, budu rád za info. Citovat
kajvet Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: kajvet signál chytám na obyč. vnitřní DBV-T anténu a obraz skvělej Ty tak kecáš Ikdyž pod pojmem \"skvělý\" si představuje každý něco jinýho O proti analogu nebe a dudy... Ale Bluray to samozřejmě není. pa:papa P.S. Můj Peugeot 407 SW je taky skvělej,ale na A8 nemá... [upravil dne 21.10.08 kajvet] Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 O proti analogu nebe a dudy... Ale Bluray to samozřejmě není. pa:papa P.S. Můj Peugeot 407 SW je taky skvělej,ale na A8 nemá... [upravil dne 21.10.08 kajvet] Tak to potom jóó Citovat
ondra123 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 ahoj, zajimavé povidání chvilu jsem telky prodával spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná. jinak jsou TV dooost spotřební zboží, které rychle strácí cenu zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila! některé nešly vypnout, některé zapleskly a konec muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová) plasma - uhlopříčky nad metr = přímotop:) , obrázek supr (Panasonic z Plzně) crt - supr obraz na anolog ai digi - (německá Loewe) - bezkonkurenční Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 a co tohle? http://www.domacitechnika.cz/levne-samsung-ps-50-a-457 Citovat
Ivona Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: ondra123 ahoj, zajimavé povidání chvilu jsem telky prodával spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná. jinak jsou TV dooost spotřební zboží, které rychle strácí cenu zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila! některé nešly vypnout, některé zapleskly a konec muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová) plasma - uhlopříčky nad metr = přímotop:) , obrázek supr (Panasonic z Plzně) crt - supr obraz na anolog ai digi - (německá Loewe) - bezkonkurenční poučné čtení, tak teď nevím co s tím, jestli mám zůstat u klasické tv přemýšlela jsem aspoň o 126cm samsung a teď teda fakt nevím. Citovat
destiny Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: Ivona Původně zaslal: ondra123 ahoj, zajimavé povidání chvilu jsem telky prodával spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná. jinak jsou TV dooost spotřební zboží, které rychle strácí cenu zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila! některé nešly vypnout, některé zapleskly a konec muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová) plasma - uhlopříčky nad metr = přímotop:) , obrázek supr (Panasonic z Plzně) crt - supr obraz na anolog ai digi - (německá Loewe) - bezkonkurenční poučné čtení, tak teď nevím co s tím, jestli mám zůstat u klasické tv přemýšlela jsem aspoň o 126cm samsung a teď teda fakt nevím. podle úhlopříčky máš asi dost velký pokoj, do kterého chceš telku dát. Měla bys TV sledovat ze vzdálenosti, která je 5ti násobek úhlopříčky TV. V případě 126cm bys měla sedět 6,3 m daleko od TV Citovat
Ivona Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Ivona Původně zaslal: ondra123 ahoj, zajimavé povidání chvilu jsem telky prodával spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná. jinak jsou TV dooost spotřební zboží, které rychle strácí cenu zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila! některé nešly vypnout, některé zapleskly a konec muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová) plasma - uhlopříčky nad metr = přímotop:) , obrázek supr (Panasonic z Plzně) crt - supr obraz na anolog ai digi - (německá Loewe) - bezkonkurenční poučné čtení, tak teď nevím co s tím, jestli mám zůstat u klasické tv přemýšlela jsem aspoň o 126cm samsung a teď teda fakt nevím. podle úhlopříčky máš asi dost velký pokoj, do kterého chceš telku dát. Měla bys TV sledovat ze vzdálenosti, která je 5ti násobek úhlopříčky TV. V případě 126cm bys měla sedět 6,3 m daleko od TV no až tak velký není, ale obývák mám 5x5,4m Citovat
jarinek Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 . podle úhlopříčky máš asi dost velký pokoj, do kterého chceš telku dát. Měla bys TV sledovat ze vzdálenosti, která je 5ti násobek úhlopříčky TV. V případě 126cm bys měla sedět 6,3 m daleko od TV A na monitor u komplu se díváš jak daleko ? Citovat
vix Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Asi zůstanu opět bez telky. Jinak jsem přešel z monitu 15\" CRT na 22\"W-LCD a musím říct, že dobrý. Pokud bych kupoval telku, tak bych si házel asi korunou Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 koukam na to z 5 metru, coz mi prijde dostatecny :-) Citovat
Ivona Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch koukam na to z 5 metru, coz mi prijde dostatecny :-) dost dobrý zrak, závidím. Citovat
ondra123 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 takto: muj nazor: pokud dosavatní tv slouží tak novou nebrat čim menší uhlopříčka tim lepší obraz (datový tok je zatím malinkatý) u té 126 je cena pěkná ale co obraz? každá lcd nevydrží jako klasická crt ! (20let - pak vyhodit protože je velká a dřevěnná ) - tip: zeptejte se prodejce na rozdíl mezi lcd a plasma ( bude pěkně nasra... 1) nechte si vysvětlit všechy zkratky a nápisy na nálepce na tv ( bude pěkně nasra... 2) moje zkušenost ( analog ) - u lcd vzdálenost minimálně 4* uhlopříčka aby se nato dalo aspoň dívat - plasma troch lepší asi 25% signál to chce aspoň ze satelitu pak je to dobré - (výhody nečekám 3roky na digitál:) ) telky nabízí ai usb, hdd, blututy, pro zvuk optyku! (to chce), obraz hdmi (počítat: satelit, dvd (bluuurey), pc ...) pro machrování očičko - prostě fotorezistor - regulace jasu obrazu dle světla v místnosti otočný stojan pro zájemce, věšák na zeď = šíny, cca 400kč u šikuly,min 2000kč (až 12000kč) v obchodě - nacpou Vám ke koupi kabely, držáky, dvd, čističe obrazovky cca 60% marže:) nespěchat s koupí... je to jen vývoj.. klouná lcd tv ještě není... max crt, ale klouné už nedělají (jen loewe ale dost draho) ve vývoji je ai oled displey do tv- jako u telefonů to by byla bomba. (draaaahééé) nebo baňky(elektronky) jako u crt ale miniaturní, ale vysoké napětí a malá vzdálenost součástek to maří. pokud je dobrý signál je dobrý i obraz ! Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 jsem vlastnikem satelitu, takze anaaaaaalog moc neresim :-) Citovat
destiny Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Na klasické TV vysílání nekoukám. Není tam nic, co by mne zajímalo. Maximálně tak zprávy a tam je mi kvalita obrazu naprosto u pr... Nemám na telku čas, takže když si ho náhodou udělám, velmi si vybírám, na co se budu dívat. Bohužel ta malinká hrstka pořadů, které bych chtěl vidět, stejně nedávají v době když mám čas, takže se dívám jen na DVD. Citovat
Trundik Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Prosba - nevíte někdo o německých či rakouských e-shopech? Díky Citovat
Ravel Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Mám Panasonic Viera LCD 37\" (94cm) fullHD A když tam pustím z PC film v 1920*1080 tak nechápu, jak může někdo koukat na DVD. Ale jinak ti neporadim, HDready jsem neměl. [upravil dne 29/10/08 Ravel] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.