Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak ted prisla nabidka od jednoho cloveka z datartu na plasmu 127 cm, full HD a cena 27 tis, asi neodolam :-)

Odesláno

Já ty velkoprodejny spíš beru jako zoologickou zahradu kam si jdu před koupí všechny typy prokoukat, ohmatat, vyzkoušet.

Ono je přecijen zajímavý vidět třeba 30 televizí různých typů a výrobců jak jedou na stejnej program a obraz vypadá rozdílně.

Odesláno

Chystám se taky nakupovat, ale až po vánocích. Budou výrazné slevy. Chci to pořídit komplet i s BlueRay přehrávačem (možná koupím PS3 a budu mít i hry :) ...ikdyž bych stejně na to neměl čas a když ano, tak bych jezdil jen Grand Turismo!) TV tedy bude Full HD a nejspíš plasma. Životnost mi nezajímá a spotřeba energie je vyšší minimálně. Při mé frekvenci sledování TV mě rozhodně plasma přežije a její vyšší spotřeba se nemá šanci výrazně projevit. Brousím si zuby buď na SONY nebo PANASONIC. Pokud někdo umí doporučit co vybrat z těchto značek, budu rád za info.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: kajvet

signál chytám na obyč. vnitřní DBV-T anténu a obraz skvělej

Ty tak kecáš :D Ikdyž pod pojmem \"skvělý\" si představuje každý něco jinýho :aut

O proti analogu nebe a dudy... Ale Bluray to samozřejmě není. pa:papa

P.S. Můj Peugeot 407 SW je taky skvělej,ale na A8 nemá...:P

[upravil dne 21.10.08 kajvet]

Odesláno

O proti analogu nebe a dudy... Ale Bluray to samozřejmě není. pa:papa

P.S. Můj Peugeot 407 SW je taky skvělej,ale na A8 nemá...:P

[upravil dne 21.10.08 kajvet]

Tak to potom jóó ;)

Odesláno

ahoj, zajimavé povidání:) chvilu jsem telky prodával

spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná.

jinak jsou TV dooost spotřební zboží, které rychle strácí cenu

zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila!

některé nešly vypnout, některé zapleskly a konec

muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu

lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová)

plasma - uhlopříčky nad metr = přímotop:) , obrázek supr (Panasonic z Plzně)

crt - supr obraz na anolog ai digi - (německá Loewe) - bezkonkurenční

Odesláno
Původně zaslal: ondra123

spotřeba plasma a lcd (stejná uhlopříčka) je téměř stejná(odzkoušeno), avšak štítková hodnota uplně jiná u lcd je příkon stálý a u plasmy dost proměnlivý - za časovou jednotku(př: 1hodina) je spotřeba podobná.

zkušenost: nejmenovaná značka s.m.u.g přišla celá 6 série a do posledního kusu se celá vrátila!

muj názor: full hd - max bluray, kamera, pc - na koukání se na telku (zatim) kničemu

lcd - ještě má kde přidat - na horší analog moc nee ( sharp z japonska - nejméně poruchová)

poučné čtení, tak teď nevím co s tím, jestli mám zůstat u klasické tv :myslim přemýšlela jsem aspoň o 126cm samsung a teď teda fakt nevím. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ivona

poučné čtení, tak teď nevím co s tím, jestli mám zůstat u klasické tv :myslim přemýšlela jsem aspoň o 126cm samsung a teď teda fakt nevím. :myslim

podle úhlopříčky máš asi dost velký pokoj, do kterého chceš telku dát. Měla bys TV sledovat ze vzdálenosti, která je 5ti násobek úhlopříčky TV. V případě 126cm bys měla sedět 6,3 m daleko od TV :mrk

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Původně zaslal: Ivona

podle úhlopříčky máš asi dost velký pokoj, do kterého chceš telku dát. Měla bys TV sledovat ze vzdálenosti, která je 5ti násobek úhlopříčky TV. V případě 126cm bys měla sedět 6,3 m daleko od TV :mrk

no až tak velký není, ale obývák mám 5x5,4m

Odesláno
.

A na monitor u komplu se díváš jak daleko ?

Odesláno

Asi zůstanu opět bez telky.

Jinak jsem přešel z monitu 15\" CRT na 22\"W-LCD a musím říct, že dobrý.

Pokud bych kupoval telku, tak bych si házel asi korunou :)

Odesláno

takto: muj nazor: pokud dosavatní tv slouží tak novou nebrat :)

čim menší uhlopříčka tim lepší obraz (datový tok je zatím malinkatý)

u té 126 je cena pěkná ale co obraz? :myslim

každá lcd nevydrží jako klasická crt ! (20let - pak vyhodit protože je velká a dřevěnná :) )

- tip: zeptejte se prodejce na rozdíl mezi lcd a plasma ( bude pěkně nasra... 1) :)

nechte si vysvětlit všechy zkratky a nápisy na nálepce na tv ( bude pěkně nasra... 2)

moje zkušenost ( analog )

- u lcd vzdálenost minimálně 4* uhlopříčka aby se nato dalo aspoň dívat

- plasma troch lepší asi 25%

signál to chce aspoň ze satelitu pak je to dobré - (výhody nečekám 3roky na digitál:) )

telky nabízí ai usb, hdd, blututy, pro zvuk optyku! (to chce), obraz hdmi (počítat: satelit, dvd (bluuurey), pc ...)

pro machrování očičko - prostě fotorezistor - regulace jasu obrazu dle světla v místnosti

otočný stojan pro zájemce, věšák na zeď = šíny, cca 400kč u šikuly,min 2000kč (až 12000kč) v obchodě

- nacpou Vám ke koupi kabely, držáky, dvd, čističe obrazovky cca 60% marže:)

nespěchat s koupí... je to jen vývoj.. klouná lcd tv ještě není... max crt, ale klouné už nedělají:)

(jen loewe ale dost draho)

ve vývoji je ai oled displey do tv- jako u telefonů to by byla bomba. (draaaahééé)

nebo baňky(elektronky) jako u crt ale miniaturní, ale vysoké napětí a malá vzdálenost součástek to maří.

pokud je dobrý signál je dobrý i obraz :) !

Odesláno

Na klasické TV vysílání nekoukám. Není tam nic, co by mne zajímalo. Maximálně tak zprávy a tam je mi kvalita obrazu naprosto u pr... :cool: Nemám na telku čas, takže když si ho náhodou udělám, velmi si vybírám, na co se budu dívat. Bohužel ta malinká hrstka pořadů, které bych chtěl vidět, stejně nedávají v době když mám čas, takže se dívám jen na DVD.

Odesláno

Mám Panasonic Viera LCD 37\" (94cm) fullHD

A když tam pustím z PC film v 1920*1080 tak nechápu, jak může někdo koukat na DVD. :P

Ale jinak ti neporadim, HDready jsem neměl.

[upravil dne 29/10/08 Ravel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...