Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Yop, už sem na to koukal, docela drsný. Inspirace Velkou Británií je tam znát vcelku hodně, ale tak proč ne.

Btw: Nebejt netu, tak někteří piráti silnic (třeba já) zůstanou touhle kampaní zcela nedotčeni - televizi sem neviděl, ani nepamatuju :D

Odesláno

Proč ne...

Ale k tomu video, jak smete tu pani na přechodu - já nevím, ale když jdu na přechod, tak se koukám na všechny strany... Co kdyby...

Co vy?

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Proč ne...

Ale k tomu video, jak smete tu pani na přechodu - já nevím, ale když jdu na přechod, tak se koukám na všechny strany... Co kdyby...

Co vy?

Ty možná jo, já pěšky moc nechodím, ale kromě nás jsou ještě dva typy lidských bytostí, kteří se 100% nepodívají

a) dítko od prvních krůčků dejme tomu do deseti let (možná až do plnoletosti ....)

b) aktivní důchodkyně s napřaženou holí

Jinak jsem za tuto kampaň rád, je to krok správným směrem

[upravil dne 29/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

mno akorát si nejsem jistej jestli by byl schopnej tomu střetu zabránit i kdyby jel předpisově a plně se věnoval řízení. myslim že paní tam taky nevlezla zrovna šťastně.

Když jedu v levém pruhu a v pravém vidím před přechodem brzdit či stát auto, MUSÍM předpokládat, že pouští chodce a tudíž mám oči na šťopkách a nohu připravenou na brzdě, abych mohl v případě nouze na to dupnout a před přechodem zastavit (nebo musím přidat tak, abych přes přechod přejel dřív, než chodec bude mít jistotu, že ho auto v pravém pouští).

To, co udělal ten řidič Alfy (nemluvím o celé jeho jízdě, to bylo hodně přehnané) je chyba, která se opravdu často děje na víceproudých komunikacích a třeba v létě proběhl soud s motorkářem, který jel v Praze na výpadovce překvapivě méně než 50, ženu s kočárkem přesně takhle pouštěla dodávka, on si v levém pruhu myslel, že dodávka brzdí protože hledá místo na zastavení a BUM, PRÁSK - dostal tuším 3 roky natvrdo. Možná, že kdyby motorku pořádně točil, tak by o něm díky kraválu žena věděla a do cesty by mu nevlezla.

[upravil dne 29/9/2008 Medvěd]

Odesláno

Jako clovek, ktery obcas jezdi Transitem, tak muzu rict, ze ten v tom spotu tu zenskou s kacarkem pousti jako kokot.... A navic, kdyz uz se pohybuju u silnice, tak se chovam, tak jako neviditelny a navic nejsem obalen 1,5 tunou plechu...

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Jako clovek, ktery obcas jezdi Transitem, tak muzu rict, ze ten v tom spotu tu zenskou s kacarkem pousti jako kokot.... A navic, kdyz uz se pohybuju u silnice, tak se chovam, tak jako neviditelny a navic nejsem obalen 1,5 tunou plechu...

možná jsem natvrdlej - ale jak by jí měl jinak pouštět??:(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Protoze prez tu dodavku vidi hov...A ten vocas zastavi primo pred prechodem...Taky by ji mel ukazat esli tam ma volno bo ne...Zrcatka nema pro srandu...Jezdim pro pekarnu s Ivecem Daily a po centru mam teda s chodcema co delat...

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: What the Hell...

Protoze prez tu dodavku vidi hov...A ten vocas zastavi primo pred prechodem...Taky by ji mel ukazat esli tam ma volno bo ne...Zrcatka nema pro srandu...Jezdim pro pekarnu s Ivecem Daily a po centru mam teda s chodcema co delat...

JO moje řeč, onehdy se mi stalo že jsem jel v levým vpravo dodávka, blížíme se ke křižovatce, ona je zhruba o délku auta přede mnou, pak přizastavuje, říkám si dobržďuje před frontou aut co byla kousek za přechodem, jenže ejhle zastavil před přechodem já přes jeho nákladovej prostor vidím velký kulový, tak jsem sundal instinktivně nohu z plynu a ještě jsem stačil zahlídnout chodce tak jsem zaflekoval-otec s malym synkem, ale ku..va nenapadlo mě to, fakt jsem myslel že brzdí před frontou...Příště už budu chytřejší..

Odesláno

Nemyslíš-zaplatíš

Tak jsem koukal na naše videa \"Nemyslíš-zaplatíš\" na netu. V TV jsem už je dlouho neviděl. Tak nevím jak to na vás působí, mě osobně britská kampaň přišla daleko víc působivější. Taky by se mohli občas nějaký výjevy objevovat na billboardech vedle silnic, místo těch tupejch reklam.

Už se to tu řešilo ale když jsem si dneska pročítal titulky na idnesu tak jsem do těch videí nejak zabředl.

Ke shlédnutí zde:

http://www.chcizit.cz/2-902-nemyslis-zaplatis-1-dil

http://www.chcizit.cz/2-912-nemyslis-zaplatis-2-dil

http://www.chcizit.cz/2-928-nemyslis-zaplatis-3-dil

http://www.chcizit.cz/2-939-nemyslis-zaplatis-4-dil

Britská kampaň (polský editing):

Anebo reálné záběry z místa nehod (upozorňuji že drsné):

http://www.chcizit.cz/2-966-ma-cenu-riskovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...