vendelinek Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Mám pocit,že se to tady kdysy řešilo,ale nemůžu to najít Odborníci ,poradíte?Chci se zeptat,karoserie peugeot je v pozinku,je mi to jasný,ale(?)co spodek?Výstuhy ?mechanické věci?I když je spodek už z fabriky nějakou tou hmotou nastříkán,nebo namočenej,jak je to s dutinama ?Tam neni vidět,že by nebylo od věci ty dutiny alespoň jednou v roce vystříkat,a to nejlíp před zimou,co vy na to?A čim? [upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 12/4/2009 Béďa] Citovat
Davidf Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 http://www.autolaky-airbrush.cz/antikoroz.html Tady něco je,já jsem spodek stříkal normálním Body.A dutiny tam je prý nejlepší vosk,ale nemůžu potvrdit. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 No ja nevim, ja mam 98 cku, a jedine co je na podvozku trochu hrdzave je tlmic vyfuku Zatial si musim zaklopat, ale na pazoutovi ani po 10 letech provozu neni ani milimeter hrzde... Citovat
Marcel505 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Hledat - nedávno se tu psali romány... Citovat
vendelinek Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 To máš pravdu,taky se mi zdá,že sem ty romány někde čet,ale kde:myslim Citovat
KoudaK Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Do dutin je v dnešní době hodně sprejů s hadičkou a s rozprašovací tryskou do stran. A na podvozek a podběhy je taky hromada přípravků a co mi poradil mechanik tak jsou nejlepší ty co neztvrdnou a zůstávaj věčně gumový.. Jsou lepší pač se neloupou... Citovat
vendelinek Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: KoudaK Do dutin je v dnešní době hodně sprejů s hadičkou a s rozprašovací tryskou do stran. A na podvozek a podběhy je taky hromada přípravků a co mi poradil mechanik tak jsou nejlepší ty co neztvrdnou a zůstávaj věčně gumový.. Jsou lepší pač se neloupou... Konečně něco rozumnýho,máš snad něco konkrétního? Já hledám taky ,před chvilkou sem taky něco našel,ale furt to neni to ,co by se mi zamlouvalo [upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
KoudaK Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Já si ty názvy nepamatuju.. zjistím Ti to... Citovat
Marcel505 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Soudal - podvozy podběhy Motip - dutiny Citovat
pastorek Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Fx Já používám Tectyl... S tým mám i ja dobré skúsenosti. Svetlý do dutín. Na podvozok je čierny ale zostáva len v tenkej vrstve, tak ho používam iba na súčiastky ako ramená, nápravy a pod. Citovat
OK406 Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Spodek natíráte a nebo stříkáte (sprej)?? Citovat
Pllaša Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 ja sem natrel podbehy myslim ze se to jmenuje TLUMEX-davalo se to hodne na skodovky a to je asi vse co sem natiral. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 nebo zn. BODY--kompletní program ochrany karoserie--dobře se s tím dělá, nástřikový materiál v kartuších,nasadíš na pistoli a aplikuješ,na spodek je černý,na dutiny transparentní,přestřiky lehce umyješ tech. benzínem...čistá práce pro toho,kdo to pravidelně dělá při trochu větším odběru mi dávali zdarma ochrannou kombinézu... [upravil dne 13/4/09 ozzy1956] Citovat
KoudaK Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Původně zaslal: OK406 Spodek natíráte a nebo stříkáte (sprej)?? Co můžeš natři štětkou !! Pač takhle tu špínu kterou neosdtraníš tak aspoň tím štětcem rozmělníš a vmícháš do přípravku.. Kdežto spray se nanese na tu vrstvu (prachu,špíny ) a pak se může začít loupat... Takže štětka a spray jen do dutin... Citovat
automale Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 ked sa to uz zacalo rozoberat aj tu - hrdzu dobre obrusit a ocistit a mam aj nastriekat zinkovy sprej az potom pretriet nejakym pripravkom alebo rovno pripravok - jedna sa o spodok auta a konkretne len jedno miesto - kde su uchytene sedacky na 205-ke /tunel/ - no a kedze sa jedna len o kusok tak ja planujem natierat stetcom. Citovat
ladosak Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Já používám na podvozek BODY v kartoši nasadíš přímo na pistol,a stříkáš.-Nejjednoduší a nejrychlejší,ale podmínkou je dobře ovapovaný a vysušený podvozek. Na dutiny nejlépe přípravky na bázi vosku-usadí se na stěnách,a odpuzují vodu. Pracuji jako karosář, a nastřiky podvosků a dutin dělám často, takže názory že jsou to zbytečně vyhozené peníze.........je hovadina. Je to prevence před rzí, a auto vydrží podstatně dyl. nebo jsem už i slyšel že to jeden osel natíral štětkou vazelínou,taky pěkná hovadina pokud si chcete ošetřit podvozek tak používejte přípravky k tomu určené. Citovat
Fusion Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Já sem dneska dával nový plastový podběhy tak sem se rozhodl oškrabat nánosy kartáčem a pak sem šplíchal tímto, ne kvůli korozi ale tak zběžně. Suchý je to takový gumovy, jak v podběhu bývá. Citovat
OK406 Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Našel jsem něco i ve starších příspěvcích: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.