Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám pocit,že se to tady kdysy řešilo,ale nemůžu to najít

Odborníci ,poradíte?Chci se zeptat,karoserie peugeot je v pozinku,je mi to jasný,ale(?)co spodek?Výstuhy ?mechanické věci?I když je spodek už z fabriky nějakou tou hmotou nastříkán,nebo namočenej,jak je to s dutinama ?Tam neni vidět,:myslimže by nebylo od věci ty dutiny alespoň jednou v roce vystříkat,a to nejlíp před zimou,co vy na to?A čim?

[upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal]

[upravil dne 12/4/2009 Béďa]

Odesláno

No ja nevim, ja mam 98 cku, a jedine co je na podvozku trochu hrdzave je tlmic vyfuku :P

Zatial si musim zaklopat, ale na pazoutovi ani po 10 letech provozu neni ani milimeter hrzde...

Odesláno

Do dutin je v dnešní době hodně sprejů s hadičkou a s rozprašovací tryskou do stran. A na podvozek a podběhy je taky hromada přípravků a co mi poradil mechanik tak jsou nejlepší ty co neztvrdnou a zůstávaj věčně gumový.. Jsou lepší pač se neloupou...;)

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Do dutin je v dnešní době hodně sprejů s hadičkou a s rozprašovací tryskou do stran. A na podvozek a podběhy je taky hromada přípravků a co mi poradil mechanik tak jsou nejlepší ty co neztvrdnou a zůstávaj věčně gumový.. Jsou lepší pač se neloupou...;)

Konečně něco rozumnýho,máš snad něco konkrétního?

Já hledám taky ,před chvilkou sem taky něco našel,ale furt to neni to ,co by se mi zamlouvalo

[upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Já používám Tectyl...

S tým mám i ja dobré skúsenosti. Svetlý do dutín. Na podvozok je čierny ale zostáva len v tenkej vrstve, tak ho používam iba na súčiastky ako ramená, nápravy a pod.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

nebo zn. BODY--kompletní program ochrany karoserie--dobře se s tím dělá, nástřikový materiál v kartuších,nasadíš na

pistoli a aplikuješ,na spodek je černý,na dutiny transparentní,přestřiky lehce umyješ tech. benzínem...čistá práce pro toho,kdo to pravidelně dělá :super při trochu větším odběru mi dávali zdarma ochrannou kombinézu...:super

[upravil dne 13/4/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Spodek natíráte a nebo stříkáte (sprej)?? :myslim

Co můžeš natři štětkou !! Pač takhle tu špínu kterou neosdtraníš tak aspoň tím štětcem rozmělníš a vmícháš do přípravku.. Kdežto spray se nanese na tu vrstvu (prachu,špíny ) a pak se může začít loupat... Takže štětka a spray jen do dutin...

Odesláno

ked sa to uz zacalo rozoberat aj tu - hrdzu dobre obrusit a ocistit a mam aj nastriekat zinkovy sprej az potom pretriet nejakym pripravkom alebo rovno pripravok - jedna sa o spodok auta a konkretne len jedno miesto - kde su uchytene sedacky na 205-ke /tunel/ - no a kedze sa jedna len o kusok tak ja planujem natierat stetcom.

Odesláno

Já používám na podvozek BODY v kartoši nasadíš přímo na pistol,a stříkáš.-Nejjednoduší a nejrychlejší,ale podmínkou je dobře ovapovaný a vysušený podvozek.

Na dutiny nejlépe přípravky na bázi vosku-usadí se na stěnách,a odpuzují vodu.

Pracuji jako karosář, a nastřiky podvosků a dutin dělám často, takže názory že jsou to zbytečně vyhozené peníze.........je hovadina. Je to prevence před rzí, a auto vydrží podstatně dyl. nebo jsem už i slyšel že to jeden osel natíral štětkou vazelínou,taky pěkná hovadina pokud si chcete ošetřit podvozek tak používejte přípravky k tomu určené.:papa

Odesláno

Já sem dneska dával nový plastový podběhy tak sem se rozhodl oškrabat nánosy kartáčem a pak sem šplíchal tímto, ne kvůli korozi ale tak zběžně.

Suchý je to takový gumovy, jak v podběhu bývá.

img0202azi.jpg

img0203z.jpg

img0205.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...