corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Se staženým okénkem jsem vidět - uspěje to? Ale ne, no do očí mi vidět není, ale obrysy mé lebky jsou pozorovatelné i přes ty skla. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Přímo vidím tu situaci... Policista: \"Pane řidiči, vystupte si, prosím\".... \"Máte neprůhledné folie, uděluji Vám za to pokutu\". Řidič: \"Jak neprůhledné??\" Policista: \"Nebylo na Vás vidět.\" Řidič (zvenčí koukne na zavřené okénko): \"No jo, máte pravdu, já na sebe taky nevidím\". :-D (a to by se dalo dohnat ještě k lepšímu průběhu se zrcadlovými foliemi - Řidič, hledíc zvenčí na zavřené okénko: \"Ale já se vidím\" :-DD) Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Tos vymyslel, nebo jsi tehle vtip někde slyšel ? Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Mě to fakt napadlo... Ale neříkám, že jsem první... Stifler za to může... ten mě navedl... :-D [upravil dne 27.9.2008 Edison] Citovat
corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Dobrý, to jim řeknu, tim je určitě rozštípnu To nebude flastr ale rovnou basa... Škoda že jsem si nedal ty zrcadlový Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 U první verze je souhlas s přestupkem... U druhý nesouhlas a s důkazem... :-D Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 ty jo, na boční u řidiče a spolujezdce si dejte decentní tónování, jinak v noci nic neuvidíte (osobně mi to vadí) Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Jsem chtěl něco napsat, ale to bych taky mohl dostat po papuli... ;-) Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: vix ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru. Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí To neni muj výmysl ani to neni plošná pomůcka všech policajtů. To jsem jen slyšel a věřim, že to je jako pomůcka dobrý. Jinak nevim, co jsi měl namysli mym tuningovym vkusem, když muj vkus ani neznáš a nevíš, jestli je vůbec třeba něco tříbit. Já osobně bych si na opřední boční okna fólii v životě nedal. Toť muj názor a timto jsem vyčerpal vše, co jsem chtěl říct v tomhle vlákně. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já si taky nehodlám na přední cokoli dávat... Na zadní bych o tom možná uvažoval (nemusí kde kdo vidět, když tam náhodou něco nechám - ale jen a pouze úvaha). Ale nějaký suběktivní hodnocení propustnosti mi přijde spíš jako špatný vtip. Ono i vyhláškou stanovených 60%, jestli to tam tak je, je dost blbý, protože v terénu to těžko někdo zkontroluje. Lepší by bylo např: Skla a folie označená příslušnou homologační značkou (předpisem...)... nebo tak nějak. To se dá na místě kontrolovat... Citovat
Medvěd Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já u sebe ve 405ce vozil nějaký atest, kde bylo vyznačené na kolik mi firma okna zatmavila (pokovení, http://www.skla.cz/reference.php) Citovat
corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Jsem chtěl něco napsat, ale to bych taky mohl dostat po papuli... ;-) tak se neboj:bacha Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 A Stifler mě zastřelí... Do toho nejdu. On je orgán a z mý strany bych těžko při mé obranné střelbě použil ustanovení o nutné obraně. Sakra... zase jsem chtěl něco připsat, ale to by bylo fakt příliš... Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Stifler - narážka byla na to, že za 10 let zfotrovatíš a o tuningu nebudeš rozhodovat ty, nýbrž tvoje polovička Takže, je šumák, jaký máš vkus dnes (nebylo součástí zájezdu), nicméně o tvém vytříbeném vkusu bude rozhodovat za 10 let tvoje polovička (a věř, že ten vkus bude hodně zajímavý - hlavně finančně ! ) Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison A Stifler mě zastřelí... Do toho nejdu. On je orgán a z mý strany bych těžko při mé obranné střelbě použil ustanovení o nutné obraně. Sakra... zase jsem chtěl něco připsat, ale to by bylo fakt příliš... Klidně přispívej, máš přece svobodu vyjádřit svuj subjektivní názor. To, že to může někoho urážet, nebo že je to naprostej nesmysl, je už druhá věc. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Když on to není názor, ale mírně řečeno narážka. A já fakt nikoho urážet ani nechci... Ani Tebe, Stiflere. ;-) Citovat
Marlin Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 kdyby me zastavil Stifler a zacal me buzerovat tak bych ho zmlatil Citovat
Stifler Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Marlin kdyby me zastavil Stifler a zacal me buzerovat tak bych ho zmlatil Ty mě??? Však už jsi měl možnost. Vzpomeň si, jak ses vykrucoval... Citovat
corsair.cz Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 2 Stifler: Koukám že tu máš dobrej fanklub Citovat
Stifler Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Marlin kdyby me zastavil Stifler a zacal me buzerovat tak bych ho zmlatil A nezapomeň: \"BUZEROVAT A MLÁTIT!!!\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.