Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přímo vidím tu situaci...

Policista: \"Pane řidiči, vystupte si, prosím\".... \"Máte neprůhledné folie, uděluji Vám za to pokutu\".

Řidič: \"Jak neprůhledné??\"

Policista: \"Nebylo na Vás vidět.\"

Řidič (zvenčí koukne na zavřené okénko): \"No jo, máte pravdu, já na sebe taky nevidím\".

:-D

(a to by se dalo dohnat ještě k lepšímu průběhu se zrcadlovými foliemi - Řidič, hledíc zvenčí na zavřené okénko: \"Ale já se vidím\" :-DD)

Odesláno
Původně zaslal: vix

ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru.

Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí ;)

To neni muj výmysl ani to neni plošná pomůcka všech policajtů. To jsem jen slyšel a věřim, že to je jako pomůcka dobrý. Jinak nevim, co jsi měl namysli mym tuningovym vkusem, když muj vkus ani neznáš a nevíš, jestli je vůbec třeba něco tříbit. :P Já osobně bych si na opřední boční okna fólii v životě nedal. Toť muj názor a timto jsem vyčerpal vše, co jsem chtěl říct v tomhle vlákně. :blablabla

Odesláno

Já si taky nehodlám na přední cokoli dávat... Na zadní bych o tom možná uvažoval (nemusí kde kdo vidět, když tam náhodou něco nechám - ale jen a pouze úvaha). Ale nějaký suběktivní hodnocení propustnosti mi přijde spíš jako špatný vtip. Ono i vyhláškou stanovených 60%, jestli to tam tak je, je dost blbý, protože v terénu to těžko někdo zkontroluje. Lepší by bylo např: Skla a folie označená příslušnou homologační značkou (předpisem...)... nebo tak nějak. To se dá na místě kontrolovat...

Odesláno

A Stifler mě zastřelí... Do toho nejdu. On je orgán a z mý strany bych těžko při mé obranné střelbě použil ustanovení o nutné obraně.

Sakra... zase jsem chtěl něco připsat, ale to by bylo fakt příliš...

Odesláno

Stifler - narážka byla na to, že za 10 let zfotrovatíš a o tuningu nebudeš rozhodovat ty, nýbrž tvoje polovička ;)

Takže, je šumák, jaký máš vkus dnes (nebylo součástí zájezdu), nicméně o tvém vytříbeném vkusu bude rozhodovat za 10 let tvoje polovička (a věř, že ten vkus bude hodně zajímavý - hlavně finančně :D ! )

Odesláno
Původně zaslal: Edison

A Stifler mě zastřelí... Do toho nejdu. On je orgán a z mý strany bych těžko při mé obranné střelbě použil ustanovení o nutné obraně.

Sakra... zase jsem chtěl něco připsat, ale to by bylo fakt příliš...

Klidně přispívej, máš přece svobodu vyjádřit svuj subjektivní názor. To, že to může někoho urážet, nebo že je to naprostej nesmysl, je už druhá věc. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

kdyby me zastavil Stifler a zacal me buzerovat tak bych ho zmlatil :aut:D

Ty mě??? :D:P Však už jsi měl možnost. Vzpomeň si, jak ses vykrucoval... :D;)

co3.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...