padaj Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Včera mi zastavila hlídka.. Pěkně mě koupali... povinná výbava.. projížděli i lékarnu zda je aktuální prostě vše.. A pak obchazel auto a začal se světlama mam tam totiž čirou je to velký problém?? řekl mi že mi přiště dá blokovou pokutu Zase chtěj vykoupat mladý kluky.. ale to že jim jinak jezdí lidi jak prasata nebo ožralý to jim je jedno.. Za tu dobu co mi tam kontroloval mohl zastavit další 3 lidi.. kontrola trvala asi 20 min což se mi zdá hrozné... Citovat
vendelinek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Tak jestli tomu dobře rozumim,tak si prošel bez pokuty?A co řikali na ty světla?a co lekárna,ta prošla taky?a výbava byla všechna? [upravil dne 27.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Hele, a projel okolo tebe po dobu, co tě kontrolovali nějaký ožralý (klidně i postarší pán) nebo někdo jako prase? V tu chvíli kontrolovali tebe... vím, je to nepříjemné, ale oni v tu chvíli, světe div se, pracovali. 106 moc neznám (a vypadá to, že páni polucisti taky ne), ale neřekl bych, že ty světla jsou sériové. A pak je třeba se podívat do zákonů a zjistit, s čím můžeš (a s čím ne) na silnici. Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 vendi: píše, že prošel, ale neřekl bych, že padajovi bude padesát ... kdyby potkal Stiflera Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Jsou li světla homologována, jistě maj na sobě příslušná označení. Kdo si něco podobého dá na auto, není od věci o těch značkách vědět, kde jsou, a v případě takovéhle kontroly je přímo ukázat. Jestliže označení nemaj, jsou dvě možnosti: 1. sklopit uši, 2. dělat hlupáka a nechat si vše vysvětlit. ;-) Citovat
vendelinek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: vix ale neřekl bych, že padajovi bude padesát :myslim:myslimže by více---- méně [upravil dne 27.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Béďa Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Jsou li světla homologována, jistě maj na sobě příslušná označení. Kdo si něco podobého dá na auto, není od věci o těch značkách vědět, kde jsou, a v případě takovéhle kontroly je přímo ukázat. Jestliže označení nemaj, jsou dvě možnosti: 1. sklopit uši, 2. dělat hlupáka a nechat si vše vysvětlit. ;-) presne tak, pokud maj homologaci tak no problemo.. Citovat
jirka639 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 ja bych je spíš za takovou kontrolu pochválil. to že někdo svou práci dělá pečlivě neznamená že je to špatné. co když tys byl ten kdo dle jejich úsudku mohl jet pod vlivem alkoholu, nebo omamných látek. to že zastaví \"tuningové\", nebo i jiné auto a udělají podrobnou kontrolu je v pořádku. co když máš nehomologovaná světla, na kterých ve dne nepoznáš jetli vůbec svítí?nebo naopak v noci oslňují? pokud jsi mel vše v pořádku, tak je to jen dobře patří mezi řidiče co o své auto pečují nejen mesíc před TK. Citovat
Creams Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Je to věc názoru třeba u tvého auta by mě nikdy nenapadlo řešit světla... Beru, že dělají svou práci, ale chtít dojebat člověka na lékarničce zdali tam něco nechybí či je prošle je už trapné ! Já jsem spíše zastáncem ať se starají spíše o rychlost a alkohol... když mě změří a jedu rychle prostě moje blbost, ale jebat za lékarničku... stejně kdybych zastavil u nehody tak h*vo použiju, protože nic o tom nevím ... Citovat
Fusion Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já než bych lékarničku našel a vyznal se co je co tak by tam asi byla sanitka. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Rychlost a alkáč je to jediný, za co uměj postihnout. Ale za špatný předjíždění, chování se na silnici jak gauner, nrožování ostatních... to už ne. Creamsi, tím, že nic nevíš nic o první pomoci bych se moc nechlubil. Dělal jsi řidičák, testy a zkoušky, kde zdravověda je. ;-) Citovat
Fusion Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 To je pravda, že sem viděl lidi porušovat v provozu pravidla když kousek za něma jela hlídka a ani je nenapadlo něco udělat. Naopak když já si jedu někde večer když není žádnej provoz v poklidu 40 a rozhlížím se po okolí tak mě musí zastavit a kontrolovat. Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Fusion To je pravda, že sem viděl lidi porušovat v provozu pravidla když kousek za něma jela hlídka a ani je nenapadlo něco udělat. Naopak když já si jedu někde večer když není žádnej provoz v poklidu 40 a rozhlížím se po okolí tak mě musí zastavit a kontrolovat. Tomu se říká náhoda Citovat
Guest bostich Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Fusion To je pravda, že sem viděl lidi porušovat v provozu pravidla když kousek za něma jela hlídka a ani je nenapadlo něco udělat. Naopak když já si jedu někde večer když není žádnej provoz v poklidu 40 a rozhlížím se po okolí tak mě musí zastavit a kontrolovat. Zase jste se kochal, zejo pane doktore? (Vesničko má středisková) Citovat
nemec.cb Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Rychlost a alkáč je to jediný, za co uměj postihnout. Ale za špatný předjíždění, chování se na silnici jak gauner, nrožování ostatních... to už ne. Creamsi, tím, že nic nevíš nic o první pomoci bych se moc nechlubil. Dělal jsi řidičák, testy a zkoušky, kde zdravověda je. ;-) Dělal jsem řidičák v 93-tím na osobák v 94-tým na náklaďák,a zdravověda tam nebyla. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 To se mi nezdá... Mno.. já v 92... a byla... btw... nic to nemění na povinnosti poskytnout pomoc podle možností ze zákona... Citovat
Majar Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Taky si myslím že řidičů kteří vyditelně porušují zákon je zatím dost nato aby zastavovali slušné řidiče! Citovat
Fx Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Jsou li světla homologována, jistě maj na sobě příslušná označení. Kdo si něco podobého dá na auto, není od věci o těch značkách vědět, kde jsou, a v případě takovéhle kontroly je přímo ukázat. Jestliže označení nemaj, jsou dvě možnosti: 1. sklopit uši, 2. dělat hlupáka a nechat si vše vysvětlit. ;-) Ono jde spíš o to, že tyhle tuningový světla homologaci mají, ale jen ve spojení s dost ošklivými odrazkami na nalepení extra (samotná světla odrazky nemívají). Bývají přidané v krabici, ale nikdo je tam pro jejich nepěkný vzhled nelepí - a proto si policajti vyskočit můžou. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já si to právě myslím, že většinou homologaci maj. Tak bych jen poldům ukázal homologační značku, ať se s tím nějak poperou... :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.