Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak tohle mě opravdu po ránu rozesmálo - aneb CO VŠE JSOU SCHOPNÉ ŽENY NOSIT, ABY SE PÁNŮM TVORSTVA LÍBILY.

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Původně zaslal: aka

trosku se bojim, ze moje pohorky uz sou letos out, co mam delat?

vyměnit ponožky :myslim:D :D :D

to asi ne, o tech sem se o vikendu dozvedela, ze jsou in :)

Odesláno

Medvěde, aniž bych klikal na ten odkaz, co jsi sem dal, tak ti musím sdělit, že už v nadpise jsi naprosto a totálně vedle, a to hned dvakrát. Za prvé je hodně, hodně úsměvný už jen výraz \"pán tvorstva\", u v tomto jsi těžce mimo mísu, ale především - ten kdo si myslí, že se ženy fintí kvůli tomu, aby se líbily chlapům, spadl na hlavu. Ženy, pokud se fintí, to dělají téměř výhradně proto, aby jim ostatní ženy záviděly.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Medvěde, aniž bych klikal na ten odkaz, co jsi sem dal, tak ti musím sdělit, že už v nadpise jsi naprosto a totálně vedle, a to hned dvakrát. Za prvé je hodně, hodně úsměvný už jen výraz \"pán tvorstva\", u v tomto jsi těžce mimo mísu, ale především - ten kdo si myslí, že se ženy fintí kvůli tomu, aby se líbily chlapům, spadl na hlavu. Ženy, pokud se fintí, to dělají téměř výhradně proto, aby jim ostatní ženy záviděly.

:super

nj, až teď jsem si toho všiml... PÁNŮM TVORSTVA...:D ... hodně odvážné tvrzení, pokud těmi \"pány tvorstva\" myslíš mužské pokolení lidí, nebo je to jinak?

Odesláno

oddie: Nechtěl bych vydat nějakou knížku?

To co jsi napsal je totiž holá pravda toho jak to je!

Asi si to napíšu na skříň abych to měl stále na očích... ;)

Odesláno

;):super

k tomu neni co dodat :D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

No ja mam maximalky tyhle a chodi se v nich vyborne.

Nove%20boticky%20mini.JPG

Netlaci me, libi se mi, hodi se mi k nekterym vecem.

S pany tvorstva ani eventuelne s barvou vlasu to vetsinou nema co delat :) :) :)

znám i takové,které v těchto podpadcích i řídí auto. ;)

Odesláno

Jo, jsou úža, zkracujou šlachy jak blázen, a ženský se s nima víc hrběj - takže v konečném důsledku ty úža botky leckdy dokáží napáchat víc škod než parády :P Ale to už je holt na soudnosti každé soudružky ;)

Odesláno

Jo, jsou úža, zkracujou šlachy jak blázen, a ženský se s nima víc hrběj - takže v konečném důsledku ty úža botky leckdy dokáží napáchat víc škod než parády :P Ale to už je holt na soudnosti každé soudružky ;)

s tim hrbenim bych nesouhlasila.-))) ba spis naopak.-)) se spis zenka pekne prsi.-))) k vejsce s ukazuje pekne vzneseny pohyb.-))

Odesláno

No jo, oddie, slovo znalce... kde je taky psáno, že je nutné je mít na noze každý den a od rána až do večera, že? ....každá soudná ženská boty střídá a o nohy se stará, vždyť nás musí nosit ještě nějakej ten pátek. O tom, že bych se v botách s podpadky víc hrbila, nevím ani já a myslím, že ani nikdo, kdo mě zná... nehrbím se obecně skoro vůbec ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...