aka Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Původně zaslal: aka trosku se bojim, ze moje pohorky uz sou letos out, co mam delat? vyměnit ponožky :D to asi ne, o tech sem se o vikendu dozvedela, ze jsou in Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 no ono bez ponožek v pohorkách, ajaj . . . . . Citovat
oddie Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Medvěde, aniž bych klikal na ten odkaz, co jsi sem dal, tak ti musím sdělit, že už v nadpise jsi naprosto a totálně vedle, a to hned dvakrát. Za prvé je hodně, hodně úsměvný už jen výraz \"pán tvorstva\", u v tomto jsi těžce mimo mísu, ale především - ten kdo si myslí, že se ženy fintí kvůli tomu, aby se líbily chlapům, spadl na hlavu. Ženy, pokud se fintí, to dělají téměř výhradně proto, aby jim ostatní ženy záviděly. Citovat
aka Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Honzo: nejsem magor ja v nich chodim, ne vypadam dobre oddie: zvlastni, ze me napadlo to same Citovat
oddie Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Aka: zvláštní by bylo, kdyby tě to nenapadlo Citovat
Dave405 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: oddie Medvěde, aniž bych klikal na ten odkaz, co jsi sem dal, tak ti musím sdělit, že už v nadpise jsi naprosto a totálně vedle, a to hned dvakrát. Za prvé je hodně, hodně úsměvný už jen výraz \"pán tvorstva\", u v tomto jsi těžce mimo mísu, ale především - ten kdo si myslí, že se ženy fintí kvůli tomu, aby se líbily chlapům, spadl na hlavu. Ženy, pokud se fintí, to dělají téměř výhradně proto, aby jim ostatní ženy záviděly. nj, až teď jsem si toho všiml... PÁNŮM TVORSTVA... ... hodně odvážné tvrzení, pokud těmi \"pány tvorstva\" myslíš mužské pokolení lidí, nebo je to jinak? Citovat
Marcel505 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 oddie: Nechtěl bych vydat nějakou knížku? To co jsi napsal je totiž holá pravda toho jak to je! Asi si to napíšu na skříň abych to měl stále na očích... Citovat
Netopýrka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 :D:D ...ja to radsi komentovat nebudu... Citovat
Miss Scratch Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zajimava debatka, ale ze se vracim k tem botkam uplne nahore.-) jsou super.-))) mit je, tak sem o ten vysnenej pul metrik vyssi. Citovat
Netopýrka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 No ja mam maximalky tyhle a chodi se v nich vyborne. Netlaci me, libi se mi, hodi se mi k nekterym vecem. S pany tvorstva ani eventuelne s barvou vlasu to vetsinou nema co delat :) Citovat
Pata Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: oddie Medvěde, aniž bych klikal na ten odkaz, co jsi sem dal, tak ti musím sdělit, že už v nadpise jsi naprosto a totálně vedle, a to hned dvakrát. Za prvé je hodně, hodně úsměvný už jen výraz \"pán tvorstva\", u v tomto jsi těžce mimo mísu, ale především - ten kdo si myslí, že se ženy fintí kvůli tomu, aby se líbily chlapům, spadl na hlavu. Ženy, pokud se fintí, to dělají téměř výhradně proto, aby jim ostatní ženy záviděly. k tomu neni co dodat Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Netopýrka No ja mam maximalky tyhle a chodi se v nich vyborne. Netlaci me, libi se mi, hodi se mi k nekterym vecem. S pany tvorstva ani eventuelne s barvou vlasu to vetsinou nema co delat :) znám i takové,které v těchto podpadcích i řídí auto. Citovat
maturantka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Miss Scratch jeeee, ty jsou uza.-))) Jdeme do toho? Citovat
oddie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Jo, jsou úža, zkracujou šlachy jak blázen, a ženský se s nima víc hrběj - takže v konečném důsledku ty úža botky leckdy dokáží napáchat víc škod než parády Ale to už je holt na soudnosti každé soudružky Citovat
Miss Scratch Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Miss Scratch jeeee, ty jsou uza.-))) Jdeme do toho? Klidne.-))) Citovat
Miss Scratch Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: oddie Jo, jsou úža, zkracujou šlachy jak blázen, a ženský se s nima víc hrběj - takže v konečném důsledku ty úža botky leckdy dokáží napáchat víc škod než parády Ale to už je holt na soudnosti každé soudružky s tim hrbenim bych nesouhlasila.-))) ba spis naopak.-)) se spis zenka pekne prsi.-))) k vejsce s ukazuje pekne vzneseny pohyb.-)) Citovat
Netopýrka Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 No jo, oddie, slovo znalce... kde je taky psáno, že je nutné je mít na noze každý den a od rána až do večera, že? ....každá soudná ženská boty střídá a o nohy se stará, vždyť nás musí nosit ještě nějakej ten pátek. O tom, že bych se v botách s podpadky víc hrbila, nevím ani já a myslím, že ani nikdo, kdo mě zná... nehrbím se obecně skoro vůbec ... Citovat
Pata Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Net: ty jsi ta vyjimka, jak je to s tim pravidlem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.