Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes s mým piškotem valil po dálnici D11 na Hradec rovných 151Km/h

Peugeot 106 R.V. 1994 954ccm (33Kw) Posádka o dvou členech bez jiné nálože:D

post-0-14109602241414_thumb.jpg

Odesláno

Vzhledem k tomu, že je to lehce přes 150 tachokilometrů bych skutečnou rychlost odhadl tak na 140 (max 145) - ale na 1,0 dobrej výkon

[upravil dne 22/9/2008 Medvěd]

Odesláno

Taky si myslím že rychlost bude menší, než je na tachometru, ale s GPS se to shodovalo přesně. A pro upřesnění nejednalo se o žádný sjezd z kopce byla to dlouhá krásná rovina.

Guest servisman
Odesláno

pěkně sis to uháněl to se divím že ti GPS a tacho ukazuje přesně většinou je rozdíl

Odesláno

No a to je právě vono,pak se(ne)divíme ,že je takovejch karambolů,nemá se jezdit 130kou?:myslim i to si:myslim,že při dnešnim provozu,je docela o zdraví(život),když ne svuj,tak druhejch,zrovna dneska byly dvě smrtelný..............

no,ale zase ,musim nechat,že ti to uhání o \"106\":D

[upravil dne 22.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkně sis to uháněl to se divím že ti GPS a tacho ukazuje přesně většinou je rozdíl

Já si to sladil podle GPS a do 50 km/h to ukazuje přesně a pak až do maximálky (cca 194 km/h) o 2 km/h ukazuje tacho víc.

Odesláno

Taky jsem tam měl občas rozdíl tak 2km/h vetšinou, ale tohle byl moment kdy se to shodlo přesně, jo a jinak jsem jel skutečně předpisově je to malý auto a v týhle rychlosti už se to všechno klepe, a taky než se mi to všechno rozhejbe:P takže ta 150ka byla tak minutová záležitost na jedné rovince před HK kde byly na celý tý rovince dvě auta. Jinak v tý rychlosti už sme se ani neslyšeli. A ono na těch úzkých kolech to není nic moc.takže lepsí svezení ve 120km/h kdy to auto má nízkou spotřebu a je to i tichý. Než na sebe v autě řvát, jak říkám byla to jen minutová záležitost.maximálku sem na nějakých okrskách nechtěl zkoušet, takže dálnice byla jediná možnost.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: honza406

Já si to sladil podle GPS a do 50 km/h to ukazuje přesně a pak až do maximálky (cca 194 km/h) o 2 km/h ukazuje tacho víc.

tak to je super já pokud jsem přehodil pneu tak byl rozdíl,ale tolerabce je 3% tak je to v pohodě.Aspoň na něco je GPS dobrá že ukazuje dobře;)

Odesláno

No jo, ale nemůžeš porovnávat 1.0(33kW) s s16kou:bojim. Navíc, když si vezmeš, že 1.0 jede 150, tak s ohledem na obsah a výkon, by měla s16ka jet hodně nad 200. Což bohužel nejede.

Alesek: :super:super:super:super:super:super

[upravil dne 23.9.2008 jiri106xs]

[upravil dne 23.9.2008 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Tak jsem dnes s mým piškotem valil po dálnici D11 na Hradec rovných 151Km/h

Peugeot 106 R.V. 1994 954ccm (33Kw) Posádka o dvou členech bez jiné nálože:D

Ešte šťastie, že ti neodstávajú žiadne dekle a kryty, inak by si asi vzlietol. :D

Odesláno

To to fakt točí takle málo? to jsem čekal víc, mno jinak chvílema jsem si připadal jako by se to už odlepovalo od země:D

Kujon: Já mám lvíče ty máš lva.:aut

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

...ten otáčkoměr do 12.000 :mrk:mrk Navíc ti to v těch 150 motá jen okolo 3500 to jsi to ani moc netočil ;):D:D

:D:D:D:potlesk:super Mne to točí tiež občas 12000... A to mám hladký D! :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...