martin406hdi Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 nazdarek paaani Neviete poradit nejaky tunning shop kde by sa dali zohnat tieto marcitka na peginku 406??? no jeden nemenovany som nasiel na SK v brvnisti ale je to uz 6 tyzdnov co som to objednal a nie a nie to dojst.. a stale sa vyhovaraju tak hladam nieco ine teda dakujem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Tady moc s mračítkama nepochodíš. 1. nevim co chceš mračit na už takhle dost zamračeným vzhledu 406 2. už takhle to svítí na houby, mračítkama to jen zhoršíš 2. někteří řidiči by ti za mračítka mohli rozkopnout světlo kdyby tě potkali:D:D:D Tak se na to vybodni a investuj do něčeho rozumnýho:papa Citovat
tom406 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady moc s mračítkama nepochodíš. 1. nevim co chceš mračit na už takhle dost zamračeným vzhledu 406 2. už takhle to svítí na houby, mračítkama to jen zhoršíš 2. někteří řidiči by ti za mračítka mohli rozkopnout světlo kdyby tě potkali:D:D:D Tak se na to vybodni a investuj do něčeho rozumnýho:papa no já myslím že je to každého věc ne!! ptal se kde sehnat mračítka.Navíc nepsal že je to pro něj tak co se do něj a i kdyby tak co. Citovat
čakom Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady moc s mračítkama nepochodíš. 1. nevim co chceš mračit na už takhle dost zamračeným vzhledu 406 2. už takhle to svítí na houby, mračítkama to jen zhoršíš 2. někteří řidiči by ti za mračítka mohli rozkopnout světlo kdyby tě potkali:D:D:D Tak se na to vybodni a investuj do něčeho rozumnýho:papa Nevim jak tobě ale mě svítí světla moc dobře asi by sis je měl seřídit;) A ty mračítka mají minimalní vliv na svítivost. Měl jsem je na škodovce a když jsem si seřizoval světla tak jsem to zkoušel s nima a bez nich. Nebyl tam žádnej rozdíl. Citovat
martin406hdi Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 chlapy ano ano ano... su rozne nazory okolo mracitok za a proti ale to nie je sucastou tejto temy.... pytal som sa kde ich zohnat ci nevie niekdo hodit nejaky link a toho sa prosim drzme.. inak peknu nedelu;) Citovat
Lentilka Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 ja se dival a nasel jsem jen od matiggu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady moc s mračítkama nepochodíš. 1. nevim co chceš mračit na už takhle dost zamračeným vzhledu 406 2. už takhle to svítí na houby, mračítkama to jen zhoršíš 2. někteří řidiči by ti za mračítka mohli rozkopnout světlo kdyby tě potkali:D:D:D Tak se na to vybodni a investuj do něčeho rozumnýho:papa Nevim jak tobě ale mě svítí světla moc dobře asi by sis je měl seřídit;) A ty mračítka mají minimalní vliv na svítivost. Měl jsem je na škodovce a když jsem si seřizoval světla tak jsem to zkoušel s nima a bez nich. Nebyl tam žádnej rozdíl. No sice budu ještě jednou Offftopicovat ale, tlumený světla využivají horní část paraboly, pokud dáš mračítko tak snížíš prutok světla, vlastně to zacloníš. A mě to svítí dobře, řeč byla o novém modelu. Ono ostatně kdyby 406 svítila alespoň tak jako škodovka 105 tak by do tech světel necpali všichni xenony. martin406hdi: omluva za offtopic, jinak už mlčim;) Citovat
čakom Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady moc s mračítkama nepochodíš. 1. nevim co chceš mračit na už takhle dost zamračeným vzhledu 406 2. už takhle to svítí na houby, mračítkama to jen zhoršíš 2. někteří řidiči by ti za mračítka mohli rozkopnout světlo kdyby tě potkali:D:D:D Tak se na to vybodni a investuj do něčeho rozumnýho:papa Nevim jak tobě ale mě svítí světla moc dobře asi by sis je měl seřídit;) A ty mračítka mají minimalní vliv na svítivost. Měl jsem je na škodovce a když jsem si seřizoval světla tak jsem to zkoušel s nima a bez nich. Nebyl tam žádnej rozdíl. No sice budu ještě jednou Offftopicovat ale, tlumený světla využivají horní část paraboly, pokud dáš mračítko tak snížíš prutok světla, vlastně to zacloníš. A mě to svítí dobře, řeč byla o novém modelu. Ono ostatně kdyby 406 svítila alespoň tak jako škodovka 105 tak by do tech světel necpali všichni xenony. martin406hdi: omluva za offtopic, jinak už mlčim;) 105 svítí líp než 406? [upravil dne 21.9.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Lentilka ja se dival a nasel jsem jen od matiggu A byli na starej model co? Na nový jsem taky nenašel. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Mracitka neovlivni svit do Dalky ale do vysky.aspon nebude ozarovat veverky a kamionaky. Citovat
chuck11 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 zkus hledání třeba:http://www.peugeot-club.com/topic/19567-mracitka-a-maska-na-nejnovejsi-model-406/#225003 [upravil dne 21.9.2008 chuck11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.