jirka639 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 tak si tak stojím na světlech, přemýšlím nad tím co budu dělat až pujdu dnes o hodku dřív dom a že bych mohl na sraz do Brna. Najednou rána jak zděla a v kufru mi parkuje Fiat Tipo... Škodu jsem odhadl tak na 40tis (dveře, naraznik, čidlo, lak), co si nechat ještě zkontrolovat? [upravil dne 18/9/08 jirka639] [upravil dne 4/10/08 jirka639] Citovat
dzana.m Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 jak koukám na fotky tak vypadáš dost dobře naproti tomu tipu holt asi nekdo neumí brzdit nebo koukal okolo a nevenoval se řízení doufám že nemáš moc velký škody Citovat
jirka639 Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 jak sem pospal výse, jedno čidlo je na odpis, naraznik je popraskanej a na pravy strane vyskocil z drzaku, bouchly a poskrabany vrata(zavirat jdou v pohode). akorad mi to pri zapnuti klicku pise neco jako SELF DOOR LOCKED, toho sem si driv nevsiml. pani co ridila mi rekla ze ji to od pondeli nebrzdi a ze ma na sobotu servis. pry se zrovna vracela z Brna a ze na dalnici to trochu brzdilo a ted pry to zas prestalo....no malem sem se neudrzel, ale nakonec jsem ji jeste vzal na lano a odtahl. Citovat
dzana.m Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 tak to klobouk dolu ja bych asi nejdřív vyskočil s zkuže ale jak píšeš škody tak to na první pohled nevypada až na ty promáčklý dveře ale nechápu jak muže jezdit po dálnici když vý že ji nejdou brzdy a má to jít do servysu ja bych stím nejel ani po vesnici Citovat
Marcel505 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 No, koukám že to 307 docela ustála... Pani na lano jo? A pak jí to brzdilo jak? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: jirka639 jak sem pospal výse, jedno čidlo je na odpis, naraznik je popraskanej a na pravy strane vyskocil z drzaku, bouchly a poskrabany vrata(zavirat jdou v pohode). akorad mi to pri zapnuti klicku pise neco jako SELF DOOR LOCKED, toho sem si driv nevsiml. pani co ridila mi rekla ze ji to od pondeli nebrzdi a ze ma na sobotu servis. pry se zrovna vracela z Brna a ze na dalnici to trochu brzdilo a ted pry to zas prestalo....no malem sem se neudrzel, ale nakonec jsem ji jeste vzal na lano a odtahl. Ty jsi táhl na laně nebrzdící auto, a ještě po tom co to do tebe narvala, no to teda promiň ale seš dobrej blázen asi teda:bojim Citovat
jirka639 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 tahl jsem ji po rovince asi 200m a brzdilo to na rucni brzdu. jel sem na 1 krokem. prece nebudem stat v krizovatce, navic pani vinu uznala. nacenil sem si to v serviceBoxu: 0000659041 DRŽÁK DETEKTORU 204,61 CZK 0000659038 KROUŽEK DRŽÁKU 239,26 CZK 0000659095 SNÍMAČ 2 551,62 CZK 00007452V4 OCHR LIŠTA 450,21 CZK 00007452V2 OCHR LIŠTA 450,21 CZK 00007410S0 ZAD NÁRAZNÍK 13 763,81 CZK 00008701Q4 ZAD PŘEP 16 388,41 CZK celkem: 34 048,13 CZK s DPH je to jen za soucastky bez prace a lakovani. [upravil dne 19/9/08 jirka639] [upravil dne 19/9/08 jirka639] Citovat
marisw Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 ja si myslim ze aj tak si ztoho vysiel este celkom dobre....oproti tomu Fiatu.... aspon trosku śtastia v neštastí... Citovat
Daniel Chlapik Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ahoj,tvoje nehoda me mrzi.Vzal bych to do servisu at to vsechno prohlidnou. Jo kdyby jste nekdo shanel ty alu kola co jsou na fotce tak mam uplne novy 15,jeste polepeny stitkama od peugeota nechal bych je asi za 10 tis. jsou bez gum. Citovat
jirka639 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 no v pondělí stím jedu(mozna na odtahnu) do havlíčkova brodu ke Špinarovi. at to daj na stolici, proměří a opraví. Citovat
*jose_106* Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Sorry za , podle barvy předku toho tipa to asi nebylo poprvé... přeju, ať je auto co nejdřív v pořádku, bezproblémové vyřízení na pojišťovně a hlavně že ani na jedné straně není nic na zdraví. Pochopil jsem, že jste nevolali policii? Za ty brzdy by paní na místě asi dostala pěknou sodu... Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 No to je teda pěkný,no,do takovýho pěknýho autí,to ti teda nezávidim,a ten ranec za opravu,to je taky:super, a když ste se teda nějak domluvili bez policajtů,tak ti to bude platit ona všechno?:myslimnebo jak?:myslimv každym případě z její pojistky:myslim, o TÍPKU je známý ,že sou dost měkký,stačí menší náraz na předek,a je hotovo,to vim od jednoho známýho,stačí trošku na přední roh blatníku,a už to musí na kopito na sorvnání,a jí bych asi sebral papíry,poněvač bez brzd (a věděla o tom) by na slinici neměla co dělat,může bejt ráda,že to odnesly jen plechy,nedej bože ,kdyby potřebovala zastavit před přechodem [upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
jirka639 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 no je to 2 roky stary auti a mam ho jen 2mesice. Když jsme to vyřizovali tak jsme zjistili, že pani ma povinné ručení zrušeno. dal jsme ji pul hodky at si to zaridi, nakonec mela stesti, ze ji to manzel pojistil jinde a ze ji to zapomněl rict. Vsechno by mela hradit pojistovna, tedy aspon vuci me. pani je trdlo a uvedla na pojistovne ze ji nejdou brzdy tak bude mit asi problem, ale to uz neni moje vec. Divim se ze ji vtom manzel nechal jezdit, ja bych to odstavil doma a pockal na opravu. Ja sem dneska s autem v praci, ale rodinu vnem vozit nebudu, preci jen je to po bouracce. Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: jirka639 no v pondělí stím jedu(mozna na odtahnu) do havlíčkova brodu ke Špinarovi. at to daj na stolici, proměří a opraví. To máš trošku z neruky do Brodu,i když to neni zase tak daleko,necelejch 57km to tam u vás neni servis? tady u nás sou servisy asi 4 nebo 5? V Meziříčí taky musí nějakej servis bejt,nebo s nima nemáš dobrý zkušenosti? Citovat
OK406 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Tak paní vinu uznala, dále vědomě věděla, že má neúčinné brzdy + není povinné ručení. Tak jediná reakce na mém místě byla, vzít mobil do ruky a vytočit co nejdříve číslo 158. A to už zdůvodu, že by si to najednou mohla paní rozmyslet!! A pak už jsou jen tahanice!!! Věř mi, že by to nebyl první a ani poslední případ, kdy si to najednou účastník DN rozmyslel = nechal si to přes noc projít hlavou!!! Pokud si dáš auto do autorizovaného servisu, tak tam najdou více závad, než by se na první pohled mohlo zdát!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.