Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, uz nejakou dobu se poohlizim po tehle legende mezi hot hatch a moc stesti zatim nemam. Bud je auto \"f tuningu\" nebo ho predesly majitel stihl zborit. Vsiml jsem si ze v radach klubu je spousta stastnych majitelu S16/Gti 6 a rad bych z vas vyloudil nejake moudro (najit nejaky kousek u nas, nebo radeji dotahnout z DE, popr. nejake zkusenosti apod.) Dik za kazdou radu

Odesláno

1) tak se ptej, co tě zajímá (a ne, že bys něco vytáhl) ;)

2) z mého pohledu, GTi-6 je drahá, je drahá, je drahá.

3) A, mmch, o dobré kousky je nouze v celém spektru typů a motorizací. :D

Odesláno

Patrim ke stastnym majitelum GTi-6 a muzu ti rict ze najit slusnej kousek neni sranda. Ja mel stesti a nasel ji za cca tri tydny hledani (kazdy den 3-4x hledani v inzeratech jak u nas tak v zahranici).. osobne ji mam dovozenou z DE, nasel jsem ji na mobile.de a jsem moc spokojenej ;)

Odesláno

Zajimaly me zkusenosti z provozu, to jest spotreba, chovani sportovniho podvozku na mestskych kostkach nebo nejake typicke nemoci tohohle modelu (krom ceny).. Par recenzi uz jsem cetl, ale chtel sem znat nazory od ridicu - ne od testovacich jezdcu. S vyssi cenou tak nejak pocitam ale doufal jsem ze kolem 120 by se uz neco dalo sehnat. Ty z nemecka vypadaji moc pekne, jen me trochu strasi ten dovoz

Odesláno

Marav: nemam to na denni jezdeni ale spis pro radost.. tudis spotreby dalky cca 7,5L kombinace cca 9,5- 10L co se tyce podvozku tak mam original a sedi to pekne, na nasich silnicich se s tim da docela slusne jezdit ale nejake extra pohodli necekej, precijen je to hot hatch.. nemoci zadni naprava, jinak je to pozink takze jestli to nebylo zboreny tak to nehnije..

z tech co tu ukazuje vendi bych uvazoval akorat o te posledni, ty dve budou pekny pasti ale zase je to jina cenova..

PnR: loool :D

Odesláno

Vendi

http://www.autanet.cz/auto-19000450/peugeot-306-2-0-16v-s-16-rally.html

tenhle je v nejaky ultra socka vybave ne ??? Ved nema ani elektricky okna, a sedacky ma take iste, ako s mujho XNka ... Tj nejaka moc socka vybava na ten motor ...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=57952907&__lp=25&am...

a tenhle teda nijako nevypada na tech 99 000 KM :P Hlavne ze inzerat nad nim, ma tych kilometru 170 tisic, a ma menej opotrebovanou sedacku ...

Odesláno

Proto je to Rallye = socka výbava a 65Kg lehčí.

Něco jako francouzská M3 CSI... skoro :D

Edit: a byclo jich vyrobeno jen 500ks ve 4 barvách takže vzácnější jak \"obyč\" S16.

[upravil dne 17/9/2008 Fusion]

Odesláno

500 models were made for the UK market only making it very rare

There was a 306 Rallye sold in Australia and some other places but this was based on the 306 2.0 16V XSi (even 5 door models were available) it was not based on the GTi-6 as the UK ones were.

Máš pravdu Béďo bude to nějaká mixáž.

Odesláno

GTI6 jsou bud drahe a ve slusnem stavu, nebo drahe, a nebo ve stavu vrak. V CR je zazrak narazit na nejakou, ktera je bud nebourana, nebo lehce bourana a slusne opravena. Takze dovezt z Reichu, nebo lepe Schweizu. Ale co jsem tak koukal posledni mesic, tak pocitej ze cenovka za slusny stav zacina na 7000€ :(

jestli te zajima dlouhodoba spotreba, tak se mi mrkni do podpisu :D

ja ji koupil uz pred tremi lety v pomerne slusnem stavu, ale stejne uz ma natoceno 160tkm a na udrzbe je to taky trosku videt, za posledni rok a pul

22.238,- nahradni dily (spojka a dily kolem, vyfuk)

940,- STK

3.500,- olej

11.100,- za servis, praci, drobne opravy

11.688,- za spotrebni material (desticky, zadni kotouce...)

11.134,- pojisteni

-----------------------

60.600,- plus dalsi penize za benzin. A to jsem v podstate za celou tu dobu nekupoval pneu, ktere uz to budou brzy taky potrebovat....

Za tu dobu jsem na cerne natocil 19.394km, prumerna cena za 1km 6,10Kc.

Pocitam, ze pokud si ji budu dal nechavat, tak pristi rok me cekaji rozvody a nejake drobnosti tak za 10.000,-.... Brrr, nemel jsem tu databazi otevirat, zase mam zkazeny vecer :D

Jeste chces GTI-6? :roll

PS: pro ty, co tvrdi ze 15tkm za rok je strasne malo - ja je obvykle na svem aute nenajedu... :mrk

Odesláno

Z toho si Vvitty nic nedělej,na 306 najedu do 5tis. ročně,k dispozici je 406 a veřejná doprava :D:D je to rok výroby 2001 a je na ní najeto necelých 50tisíc kolik lidí myslíš že tady uvěří že těch 50 tisíc je skutečných:nevim

Odesláno

Tak tak sehnat u nás takový verze aut..... je skoro naprosto nemožný když opomenu ty NEBOURANÝ co se tu prodavají....

Kdysi jsem o GTI-6 přemýšlel jako nástupce mojeho ale pak jsem si to rozmyslel....

Když chceš takový auto a v dobrým stavu tak jedině do ciziny..... :papa :papa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...