Ota Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D To si pochopitelně nikdo nepamatuje. Já jo, v pátek to byla pěkná chlastačka... Citovat
Pepito Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Mám z Lančova asi 80 zmenšených fotek,ale nevím jak je sem dát,aby si je mohli všichni prohlédnout Zkoušel jsem to dle návodu,ale netuším kde mám hledat server \"ftp.lioned.com\" Citovat
vendelinek Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Pepito Mám z Lančova asi 80 zmenšených fotek,ale nevím jak je sem dát,aby si je mohli všichni prohlédnout Zkoušel jsem to dle návodu,ale netuším kde mám hledat server \"ftp.lioned.com\" Moc tomu taky nehovim,ale co to zkusit přes www.edisk.cz Citovat
Pepito Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Pepito Mám z Lančova asi 80 zmenšených fotek,ale nevím jak je sem dát,aby si je mohli všichni prohlédnout Zkoušel jsem to dle návodu,ale netuším kde mám hledat server \"ftp.lioned.com\" Moc tomu taky nehovim,ale co to zkusit přes www.edisk.cz Tak jsem to chtěl zkusit,ale máme v práci některé internetové stránky blokované a tato mezi ně patří,ale večer to doma zkusím Jinak díky za tip Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 No fotky je nutné vkládat na server pomocí FTP klienta, nebo přes Total comander který má FTP klienta vestavěného. Citovat
jarajarda Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D No, dyť jsme psali, že byla zima....... Citovat
Medvěd Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D No, dyť jsme psali, že byla zima....... A je - li v těle přítomno dostatečné množství zahřívacích protilátek, tak o zimě ani nevíš Citovat
jarajarda Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D No, dyť jsme psali, že byla zima....... A je - li v těle přítomno dostatečné množství zahřívacích protilátek, tak o zimě ani nevíš Citovat
Pepito Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Pepito Mám z Lančova asi 80 zmenšených fotek,ale nevím jak je sem dát,aby si je mohli všichni prohlédnout Zkoušel jsem to dle návodu,ale netuším kde mám hledat server \"ftp.lioned.com\" Moc tomu taky nehovim,ale co to zkusit přes www.edisk.cz Tak jsem to chtěl zkusit,ale máme v práci některé internetové stránky blokované a tato mezi ně patří,ale večer to doma zkusím Jinak díky za tip Tak jsem to zkusil,ale neumím to Takže fotky asi nebudou Leda že bych je dal po jedné přímo sem,ale to mne asi správce servru roztrhne když to tu zahltím Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: Pepito Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Pepito Mám z Lančova asi 80 zmenšených fotek,ale nevím jak je sem dát,aby si je mohli všichni prohlédnout Zkoušel jsem to dle návodu,ale netuším kde mám hledat server \"ftp.lioned.com\" Moc tomu taky nehovim,ale co to zkusit přes www.edisk.cz Tak jsem to chtěl zkusit,ale máme v práci některé internetové stránky blokované a tato mezi ně patří,ale večer to doma zkusím Jinak díky za tip Tak jsem to zkusil,ale neumím to Takže fotky asi nebudou Leda že bych je dal po jedné přímo sem,ale to mne asi správce servru roztrhne když to tu zahltím Pepito máš zprávu na ICQ ode mě Citovat
Marcel505 Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Ota Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D To si pochopitelně nikdo nepamatuje. Já jo, v pátek to byla pěkná chlastačka... Rovnou jsi mohl napsat kdo pozdě jezdí sám sobě škodí... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Pepitovi fotky jsou na FTP No koukám Kouďákovi rupla hlava tak koupil soba aby tahal šestsetpátou:D:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 v galerii je nevidim, jak se dostanu na ftp??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Zkus tohle - Přidal jsem tam návod;) Citovat
Pepito Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Moc pěkné fotky Hurvajz:ještě jednou díky Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Pepito Moc pěkné fotky Hurvajz:ještě jednou díky Co na to říct,Pepito,ty fotky sou prostě,paráda,moc pěkný,a když to tak vidim,moc dobře ste se bavili :super:super:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
jarajarda Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Pepito Moc pěkné fotky Hurvajz:ještě jednou díky Co na to říct,Pepito,ty fotky sou prostě,paráda,moc pěkný,a když to tak vidim,moc dobře ste se bavili :super:super:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal] Jojo, zábava od rána do rána...nebo od večera do rána...no prostě nonstop:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.