PanKuko Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Scratch asi tam neni dosazene a cvakaji ti tam zoubky, jinak vitej mize 2,2 :-) jaka barva, rok? Ahoj, no vono to tak i vypadá že to v tom cvaká a ručička malinko hopsá. Za chvilku přestane a začne ukazovat. Jak sem tam dával ty rámečky tak sem zkoušel těma ručičkama hnout abych věděl že projdou. Jiná to nedělá, jen teplota oleje. Tý se to asi nelíbilo. Jak myslíš že to mám teda napravit?? Jinak to mám rok 2002 a v štříbrný barvě. Nebo v TP je tušim šedá ale ta světlá. Taky v tom mám CHIP, asi na 118. Jede hezky když nezlobí FAP:cool: Citovat
oni Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Oni: mám to takhle z výroby. Fakt? tak to ti zavadim, to je moc pekna kombinace.... Citovat
PanKuko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Hojte, tak mi začal zlobit už i palivoměr. Ručičky se jako při pohybu cukaj a občas ukazujou uplně jinak. Jindy zse dobře, jak se jim chce. Takže jedno varování pro ostatní, když budete ladit budíky moc nehejbat s ručičkama. Vůbec to nemaj rády! Na vrakáči chtěj za budíky 1500Kč. Takže to tak asi brzo dopadne, to že cvakaj mi až tak nevadí, dlěaj to jen chvilku když se zapne zapalování. Ale to že ukazujou uplně jinak mě docela vadí. Jinak aspoň přidám fotečku jak rámečky vypadaj. [upravil dne 22/2/10 PanKuko] Citovat
Berkoff Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Mate to pekny kuci, to se musi nechat, jen sem kouka na matoniho stredovej panel, a todle seskupeni stredovych cudlu a rozvrzeni sem este nevidel, asi to zacnu sbirat a udelam z toho kolekci Citovat
foxo Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 tak na ispiraciu moj interier [upravil dne 28.2.2010 foxo] Citovat
foxo Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 a celkovy pohlad [upravil dne 28.2.2010 foxo] Citovat
silver849 Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Nechces predat chrom. klucky?Nesedia Ti tam.Mne by sa hodili viac:) Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Sedia tam lebo tam je dost veci v chrome, len na fotke po tme to nie je poznat Citovat
Šalda Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 jj, ty chromový kliky jsou super, mám je tam taky:D Citovat
maxking Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 hele ten bílej interyer si potahoval nebo stříkal Citovat
MACI Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Mam obycejny interier bez tech drevenych nebo stribrnych okrasnych list ve dverich a pred spolujezdcem. Kdybych tam chtel ty listy dodelat, staci je sehnat a nejak je tam nacvaknout, a nebo je treba mit uplne jine vyplne dveri a kastlik pred spolujezdcem, aby tam pasovaly? Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: MACI Kdybych tam chtel ty listy dodelat, staci je sehnat a nejak je tam nacvaknout, a nebo je treba mit uplne jine vyplne dveri a kastlik pred spolujezdcem, aby tam pasovaly? Bohužel druhá možnost. Musíš vše sehnat a vyměnit. Kdyby si měl zájem, tak mám kastlík a šedé plasty palubky s dřevěným dekorem. Citovat
MACI Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Aha, diky za odpoved. Tak do toho ale nejdu Neplanuju mit 406 zas tak dlouho abych si ji musel az tak upravovat, to radsi prodam a koupim nejakou lepsi Citovat
silver849 Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Podarilo sa my zohnat kozene sedacky a tapecy tak to pomaly prehadzujem.Ale potykam sa stale z problemami z elektrikou.Ale dufam ze to dorobim co najskor Citovat
silver849 Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Vpredu stale nemam tapeci ale to bude coskoro Citovat
Benžík Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Jak by to vypadalo? Mate to nekdo? Chtel bych nastrikat plast kolem budiku a mrizek topeni a plasty radia, klimy a ramecek kolem tlacitek a diplaye ve stredovym panelu tmavou sedo-stribrnou metalizou. Mam old model, mikroplys, to \"drevo\" na palubce a na dverich a digiklimu. [upravil dne 15/3/10 Benžík] [upravil dne 15/3/10 Benžík] Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Myslíš něco takového co je na fotkách dole? f3Rd@ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.