Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

asi tam neni dosazene a cvakaji ti tam zoubky, jinak vitej mize 2,2 :-)

jaka barva, rok?

Ahoj, no vono to tak i vypadá že to v tom cvaká a ručička malinko hopsá. Za chvilku přestane a začne ukazovat. Jak sem tam dával ty rámečky tak sem zkoušel těma ručičkama hnout abych věděl že projdou. Jiná to nedělá, jen teplota oleje. Tý se to asi nelíbilo. Jak myslíš že to mám teda napravit??

Jinak to mám rok 2002 a v štříbrný barvě. Nebo v TP je tušim šedá ale ta světlá. Taky v tom mám CHIP, asi na 118. Jede hezky když nezlobí FAP:cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hojte, tak mi začal zlobit už i palivoměr. Ručičky se jako při pohybu cukaj a občas ukazujou uplně jinak. Jindy zse dobře, jak se jim chce.

Takže jedno varování pro ostatní, když budete ladit budíky moc nehejbat s ručičkama. Vůbec to nemaj rády! Na vrakáči chtěj za budíky 1500Kč. Takže to tak asi brzo dopadne, to že cvakaj mi až tak nevadí, dlěaj to jen chvilku když se zapne zapalování. Ale to že ukazujou uplně jinak mě docela vadí.

Jinak aspoň přidám fotečku jak rámečky vypadaj.

[upravil dne 22/2/10 PanKuko]

Odesláno

Mate to pekny kuci, to se musi nechat, jen sem kouka na matoniho stredovej panel, a todle seskupeni stredovych cudlu a rozvrzeni sem este nevidel, asi to zacnu sbirat a udelam z toho kolekci :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam obycejny interier bez tech drevenych nebo stribrnych okrasnych list ve dverich a pred spolujezdcem.

Kdybych tam chtel ty listy dodelat, staci je sehnat a nejak je tam nacvaknout, a nebo je treba mit uplne jine vyplne dveri a kastlik pred spolujezdcem, aby tam pasovaly?

Odesláno
Původně zaslal: MACI

Kdybych tam chtel ty listy dodelat, staci je sehnat a nejak je tam nacvaknout, a nebo je treba mit uplne jine vyplne dveri a kastlik pred spolujezdcem, aby tam pasovaly?

Bohužel druhá možnost. Musíš vše sehnat a vyměnit. :)

Kdyby si měl zájem, tak mám kastlík a šedé plasty palubky s dřevěným dekorem. :)

Odesláno

Aha, diky za odpoved.

Tak do toho ale nejdu :bojim Neplanuju mit 406 zas tak dlouho abych si ji musel az tak upravovat, to radsi prodam a koupim nejakou lepsi :D

Odesláno

Jak by to vypadalo? Mate to nekdo? Chtel bych nastrikat plast kolem budiku a mrizek topeni a plasty radia, klimy a ramecek kolem tlacitek a diplaye ve stredovym panelu tmavou sedo-stribrnou metalizou. Mam old model, mikroplys, to \"drevo\" na palubce a na dverich a digiklimu.

[upravil dne 15/3/10 Benžík]

[upravil dne 15/3/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...