KoudaK Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: Jirkap Andělová=Andrlová Věděl jsem o tom.... První strana je moje dílo a druhá Médˇova.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Večerníčky ZDE A pokud by měl někdo problém s RARem tak ZDE je přímo PDF [upravil dne 14/9/08 Radek Hurvajz] Citovat
jarajarda Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 No tak tímhle jsme se moc nevytáhli....leč k Pohádce to bylo originální a rozhodně nevšední, nejvíc mě dostali trpaslíci, dali jsme akorát jednoho:D Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: jarajarda No tak tímhle jsme se moc nevytáhli....leč k Pohádce to bylo originální a rozhodně nevšední, nejvíc mě dostali trpaslíci, dali jsme akorát jednoho:D Zkoušel jsem to na kolegovi z práce (děti má už dospělé, vnoučata ještě nemá) a bez jakékoliv přípravy měl cca 98% úspěšnost (kvíz i pexeso dohromady). Citovat
jarajarda Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: jarajarda No tak tímhle jsme se moc nevytáhli....leč k Pohádce to bylo originální a rozhodně nevšední, nejvíc mě dostali trpaslíci, dali jsme akorát jednoho:D Zkoušel jsem to na kolegovi z práce (děti má už dospělé, vnoučata ještě nemá) a bez jakékoliv přípravy měl cca 98% úspěšnost (kvíz i pexeso dohromady). Asi jsem jako malej málo koukal na titulky a nečetl autory knih... Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: jarajarda Asi jsem jako malej málo koukal na titulky a nečetl autory knih... Nic si z toho nedělej, já bych taky úplně pohořel... Citovat
Marcel505 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Jirkap Andělová=Andrlová Věděl jsem o tom.... První strana je moje dílo a druhá Médˇova.. Jestli jsi to psal ve Wordu, tak ti to automaticky z Andrlová opravil na Andělová... Citovat
Dariska Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 jo jo večerníčky, to bylo něco, ještě, že je Ráďa o trochu mladší, věděl toho víc jak já :super Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 No, všecko jsme to věděli, akorát jsme si zrovna nějak nemohli vzpomenout, nebo co... :D:D Citovat
Radi Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 bylo by možno sem hodit i pořadí vítězů? koukám :myslimkoukám ale furt to nikde nevidím.. Citovat
Neon Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Pěknej testík! Doma jsem po ukázáni testíku dostal sprďáka, že jsme kvůli nám (chlapům = já a Kryštof) nemohli jet, protože Pohádky jsou Ádi silná parketa a prej bychom se i konečně mohli hezky umístit ... a takhle jsme tuto šanci promarnili ... Citovat
Pavel T. Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: Neon Pěknej testík! Doma jsem po ukázáni testíku dostal sprďáka, že jsme kvůli nám (chlapům = já a Kryštof) nemohli jet, protože Pohádky jsou Ádi silná parketa a prej bychom se i konečně mohli hezky umístit ... a takhle jsme tuto šanci promarnili ... S tím umístěním neprovokuj!!! Jinak já jsem taky pohořel na pohádkách díky tomu, že manželka - pohádkový maniak měla jinou akci... Citovat
KoudaK Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Já jsem se zas dozvěděl,že jeden z trpaslíků se jmenuje Dýmil nebo Dejmil (asi náruživéj kuřák ) a Nácíček-je někdo z druhé světové....:D:D No to jsou asi takové ty nej nej perličky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.