Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, Méďovu kontrolu beru pochopitelně na svou hlavu, toho grizzlyho jsem do mapky dal já. Úkol zněl od předsedy jasně: \"Zvýrazni na mapce moji kontrolu\" - a mě připadlo příliš jednoduché tam dát předsedovu fotku :mad:

Příště se tedy pokusím nezanášet do Medvědových akcí své \"já\" a budu přesně plnit pokyny. Kdo jezdil do Kostelce, tak ví, že mé \"vychytávky\" obvykle komplikovali účastníkům život. :roll:bacha

Odesláno

ja sice nejel, ale pochopil jsem to hned. No musime si uvedomit, ze zijeme v dobe GPS a lidi uz moc neznaji znacky na mapach, tudiz se ani nedivim tomu, ze si nekdo obrazek medveda splete s hradnim prikopem, nebo zoo, nebo s oblasti KDE V CECHACH ZIJI MEDVEDI :roll (pokud vim, tak mozna jednou za rok v Beskydech je hunac spatren, kdyz nepocitam naseho srazovyho - a beskydy jsou sakra daleko)

http://www.mapy.cz/#x=134570336@y=138398432@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=masarykova,%20liberec@sss=1@ssp=134550847_138385424_134592319_138419728

ten znacek slona je medvedovi strasne podobnej :D:potlesk

je utery a porad zadny fotky, kdyz pominu pekne od @reho a Minimaxi

[upravil dne 16/9/2008 Scratch]

[upravil dne 16/9/2008 Scratch]

Odesláno

Péťo - neblázni, mě se označení kontroly líbilo a myslím si, že většina z těch, kdo značku nepochopila SI v duchu nadávala velice nevybíravými slovy (protože nepochopit tohle, to už fakt chce fištróna)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Péťo - neblázni, mě se označení kontroly líbilo a myslím si, že většina z těch, kdo značku nepochopila SI v duchu nadávala velice nevybíravými slovy (protože nepochopit tohle, to už fakt chce fištróna)

tak, tak. Nemoh jsem si přijít na jméno :)

Odesláno

Taky se přidávám k děkování za sraz, byl opět super, nějaké nedostatky se

našly (viz majitel,ubytování), ale kdo se chce bavit, tak se baví všude a

je mu jedno, jestli tam běhá přiopilý a přisprostlý majitel. Spíš jsem se smála,

jak byl směšný. ještě jednou díky moc.:papa

Odesláno

Taky se přidávám. Super sraz, perfektní orienťák (akorát jsem byl trochu dezorientovaný soutěžící :aut), skvělá nálada, super lidi, i to jídlo se dalo, bydlení sice nebylo úplně luxusní, ale přespat se dalo (pokud zrovna nevypadávalo okno i s celou stěnou ;)) a to počasí taky nebylo nejhorší (příště bude možná sněžit :grr).

Takže moc díky!!! :super:super:super:super:super:super

Odesláno

kdyz jsem v nedeli v poledne odjizdel, tak tam visely

[upravil dne 17/9/2008 Scratch]

Odesláno

Nene, jeden zlutozeleny (verny vsetinak) a druhy modrobily :)

Asi je tam necham tomu \"super\" provozovateli a jeho \"prijemne\" obsluze:bacha

Jinak o vikendu snad hodim taky par svych fotek, pokud budou pouzitelne.

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

BTW kdyby jste nekdo jeli kolem campu pohadka, tak kouknete, jetli mi u chatky F7 jeste porad visi dva rucniky, ktere jsme tam zapomneli:papa

Já akorát viděl nějaký stan tam u srubů, když jsem odjížděl.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ten stan už tam stál když jsem v pátek přijel - myslím, že tam zůstal po motosrazu

Myslíš ten v pískovišti? Já myslím ten nahoře u srubů...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...