Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako vždy patří organizátorům velké díky, organizace bez problémová.

Za můj pozdní příjezd se omlouvám, ale hold to slečna pihovatá chtěla tak jsem jí dal no... A díky minimaxovi, který tam na mě až do půl čtvrté čekal... Hodnej kluk... :papa

Ty chatky mě ani nepřekvapili - ještě než jsem ulehl jsem musel nohy poštelovat a na jedné straně podepřít prknama a cihlama.

Tím chci navázat na to, že kdyby byla aspoň o trochu lepší a přívětivější obsluha, ty drobné problémy co tam sem tam vznikly by byli přehlédnuty.

Mladý se snažili, ale sám pan vrchní mě dostal hned u snídaně v sobotu, kdy na mě prostě kašlal. Líp to nejde říct...

Takže když pak na mě v sobotu přišla řada s masem, hrablo odhodil a řekl že ho to už nebaví. Jako jo, bylo to v rámci zábavy, já to beru, smál jsem se tomu, protože to jinak prostě nešlo, ale slečny za mnou z toho byli skoro na prášky, když si udělal takovou větší pauzičku. Zejména když grilování proložil jakýmsi zvláštním tancem či co... Hold měl jinej svět no...

No a zima - no jo no, stane se... Vždyť i na Seči byla zima...

Takže já osobně sraz hodnotím kladně, protože jsem si fakt nehodlal nechat zkazit náladu člověkem který všude byl a všechno znal. :roll

Každopádně to bylo s Vámi opět fajn! :super

[upravil dne 14/9/2008 Marcel505]

Odesláno

Taky organizátorům děkuju za supr sraz.

S tou zimou to holt nejde půl roku dopředu předpokládat když si vezmete že meteorologové stejně neví jak bude za 14 dní :) My jsme zase počítali že v únoru na zimním klouzání mělo na Šumavě sněžit a vono prd.

S ubytováním si stěžovat nemůžu, poněvadž jsem bydlel z ve vlastním :), ale co jsem viděl velké chatky, tak mi to zas tak hrozný nepřišlo. Orienťák byl hezký a pohodový i když jsme Medvěda nenašli (chybu přiznávám, já jakožto navigátor ještě přiopilý z pátečního večera jsem si myslel že to je na mapě vyznačená zoo :) )

Jo a slívovicu už nepiju. Fuj, jak mě bolela hlava :(

PS.: ještě děkuju dzana.m za dovezení křídla i s kufrem, Pe.Trovi za zpátečnickou kamerku a PP205 za xenóny

[upravil dne 15.9.2008 Blizzard]

Odesláno

ahoj, také se připojujeme k poděkování za super srazík. Je fakt, že až na tu zimu,ale s tim jsme trochu počítali to bylo super, ubytování v té naší části nebylo nejhorší, takže my si rozhodně nestěžujeme. Orienťák byl super, Medvěda jsme našli, i když má drahá polovička si myslela, že tam bude hrad a pod ním příkop plný medvědů :D no tak nevím, nakonec to bylo všechno ok. Moc děkujeme a těšíme se na další. :potlesk:D:D:D

Odesláno

Taky se připojujeme k oslavným písním na Medvěda a jeho pomocníky. Sraz se nám moc moc líbil. Orienťák byl fajn, jen ty testíky byly nějak těžší:aut Ubytování nám nevadilo, vždyť jsme se tam šli jen vyspat. Jen hospoda nic moc, v sobotu už skoro nebylo co pít:( Ale celkově to bylo super a děkujeme za další hezký víkend!!!

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Marlin

ja chci taky podekovat, bylo to super. I kdyz sem nejel orientak, ttak to za to stalo a s Maturantkou jsme si udelaly peknou sobotu :)

Jinak asi sme mely nejluxusnejsi bydleni... ve stanu, jen jsme to trochu podcenily se spacakma, anzto nam byla kurevska zima :)

Jo, jinak oprava bryli nic nestala ;)

Bryle??:o Ty jsi dostal po papuli?:D:D:D:D

Jak to tu tak čtu tak čekám co že to vyleze z toho kempu, zatim vime že chatky byli horší než Marlinuv stan, teda taky pěkně starší nejen než Marlin ale asi i víc než Medvěd:D:D:D:D:D Čekám co vypadne dalšího a taky na fotky;)

A od koho by asi tak mohl dostat? ;)

Jinak sraz byl super (jako vždycky), hlavně jsme udělali chybu, že jsme nejeli ten orienťák, když se tak povedl.

Odesláno
Původně zaslal: maturantka

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Marlin

ja chci taky podekovat, bylo to super. I kdyz sem nejel orientak, ttak to za to stalo a s Maturantkou jsme si udelaly peknou sobotu :)

Jinak asi sme mely nejluxusnejsi bydleni... ve stanu, jen jsme to trochu podcenily se spacakma, anzto nam byla kurevska zima :)

Jo, jinak oprava bryli nic nestala ;)

Bryle??:o Ty jsi dostal po papuli?:D:D:D:D

Jak to tu tak čtu tak čekám co že to vyleze z toho kempu, zatim vime že chatky byli horší než Marlinuv stan, teda taky pěkně starší nejen než Marlin ale asi i víc než Medvěd:D:D:D:D:D Čekám co vypadne dalšího a taky na fotky;)

A od koho by asi tak mohl dostat? ;)

Jinak sraz byl super (jako vždycky), hlavně jsme udělali chybu, že jsme nejeli ten orienťák, když se tak povedl.

no, co nadelas. Ale je pravda ze bychom pak nevidely ty listicky :D:D

Odesláno

taky dekujeme, nazory jsem ventiloval v sobotu, vice netreba.

TO PetaV: priste budu objednavat jenom limonadu :-)

TO Minimaxa: maso bylo uzasny, promin za ten rost, priste privezu kompletni gril a vezmu i sunku, OK?

[upravil dne 16/9/2008 Scratch]

Odesláno

Ja se taky pridavam s diky za sraz!

Byl to muj (teda muj a pritelkyne Martiny) prvni sraz a nemuzu si na nic stezovat. Jen ta zima, ale nic se neda delat. Vrchni byl sice \"trochu divny\", ale co uz.

Potkal jsem spoustu fajn lidi, udelal diagnostiku a byl treti v nedelnich soutezich, muzu ja si narikat?:P

Jenom v zavode s pneurudlem jsem si trosku posramotil nozku a pri tahani Koudakovi 405 roztrhnul korale:aut

Proste super akce a pokud bude vse ok a auticko bude jezdit, tak nejpozdeji na jarnim sraze se zase ukazeme!

Diky, diky, diky!

[upravil dne 15/9/08 alternativ]

Odesláno

To alternativ: Tvé nožky je mi líto,že podlehla nástrahám terénu a to co jste tahali tak byla 605..

Odesláno

Organizátorům děkujeme za uspořádání srazu , do budoucna jen z pohledu rodiny prosíme vyčlenit ubytování (chatku) jen pro rodinné klany ,popř. lidi známé a v noci tiché.

Co se týká kempu tak jak už bylo zmíněno jednou to opravdu stačilo .

ještě dotaz - to maso na \"lorně\" to jsme měly syrové jen my?

a jinak ad počasí , jednou ho snad zařizovat budeme umět :D

[upravil dne 15/9/08 Pe.Tr]

Odesláno

To KoudaK: Promin, ja neznalek:myslim ;-)

To Pe.Tr: neboj, vetsina jej mela syrove. Kdyz jsem videl, jak cerstve pridane maso micha s tim opecenym, tak pak jen tezko mohl poznat, ktere uz je hotove a obzvlast v jeho stavu, kdyz uz od rana do sebe klopil rumiky:-D Jinak diky za obal na doklady, v aute se hezky vyjima!

Odesláno

Byl jsem na takovémto srazu poprvé a rozhodně nelituji stráveného sobotního dne v tak příjemné společnosti. Nejvíce nás pohltil orienťák, při kterém jsme se nejen zasmáli, ale i pěkně zapotili. Bohužel jsem se z pracovních důvodů mohl zúčastnit jen v sobotu. O to více se těším na další sraz. Díky všem organizátorům !!!!

Odesláno

Klemepe - máš u mě výhru !!!

Jinak jsem včera neúmyslně zapomněl poděkovat i mým pomocníkům Kouďákovi a Minimaxovi přímo na place (Kouďák pomoc při vymýšlení objektů k focení, otázky do kvízu, nápady na nedělní dopoledne, Minimaxa startér orienťáku + sponzor cen) a Péťovi, který opět z povzdálí vytvářel itineráře, hledal fotky z večerníčků, následně je pak krásně seřadil a namnožil).

Bez těchto mých pomocníků by orienťák určitě nemohl být - ještě jednou děkuji.

[upravil dne 15/9/2008 Medvěd]

Odesláno

Ahoj Medvěde, to jsme byli fakt tak dobří.Však jsme to projeli téměř 2X, protože jsme tě opomněli navštívit. Taky jsme si mysleli , že je tam zoo s medvědy.Je možné se někdy u tebe zastavit?

Odesláno

Jsem z Prahy, Ty pokud si vzpomínám někde od Jihlavy - možná by se výhra dala poslat po Vvittym a Ty by sis jí vyzvedl na 10. srazu na Vysočině

[upravil dne 15/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: klemepe

Ahoj Medvěde, to jsme byli fakt tak dobří.Však jsme to projeli téměř 2X, protože jsme tě opomněli navštívit. Taky jsme si mysleli , že je tam zoo s medvědy.Je možné se někdy u tebe zastavit?

:D koukám nebyli jsme s Mirasem CC jediní, kdo vynechal Méďu a my jsme ještě dobu bádali, kde že ten náš předseda může mít svůj úkryt a v klidu čučeli do mapky......:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: klemepe

:D koukám nebyli jsme s Mirasem CC jediní, kdo vynechal Méďu a my jsme ještě dobu bádali, kde že ten náš předseda může mít svůj úkryt a v klidu čučeli do mapky......:D

Jediní zcela jistě ne - hrubým odhadem cca 50% startujících posádek mi nad hlavou mizelo vlevo po hlavní (10 - 15 aut), některá jiná zase zrádně přijížděla do mých zad. No a protože jsem viděl to množství aut, která mě s klidem angličana minula a v itineráři byla douška, že by závod bylo záhodno ukončit v 16 hodin v campu, nikdo se na mě nesmí zlobit, když jsem notně vymrzlý opravdu úderem 16 kontrolu opustil (že mi cca od 13 hodiny nešel mobil z důvodu vybití je pravda - někdy je holt bez techniky těžké pořízení).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...