Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jsem tu novy, prosim nekamenujte me, jestli to tu uz nekde je. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nevite, jake ET maji mit 15-ti palcove disky na 406. Na ctrnactkach to je ET18. Vadilo by, kdybych tam hodil ET20?

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

Zdravim, jsem tu novy, prosim nekamenujte me, jestli to tu uz nekde je. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nevite, jake ET maji mit 15-ti palcove disky na 406. Na ctrnactkach to je ET18. Vadilo by, kdybych tam hodil ET20?

ET 20 vadit nebude. kola budou o 2mm zalezli do podběhu.

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Na moj model takisto 195/65/R15 91H a tie mam aj letne aj zimne.

letni Hacka??? No pokud to tam opravdu mas :-), ja mam Hacka jenom na zimu v technicaku

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Chci se optat jaky bych mel dat rozmer na zimni pneu na svoji 406ku. Muzu tam dat 185/65/15???

185/70 jsou 14´´ , pokud mas 15´´ disky tak je to 195/65

• O 2 měsíce později...
Odesláno

:o:o:o:o Kurňa chlapi. Za .... namôžem najť na 16\" kolesá max. ET. Elektróny ET18, origo plechy ET20. A čo 26? To je z C5, čo som zistil. Narvem to tam bez podložiek? Brácho mi ich má zajtra v Mariánkach kúpiť.

Má ich niekto obuté?

Gumy 205/55/16

[upravil dne 19/11/08 igor.sk]

Odesláno

měl jsem alu 16\", gumy 205/55/16 a ET19 a bylo to tam ťip ťop,stejně jsem drhnul jemně o podběh tak nevím jestli těch ET 26 není moc,taky záleží co je to za ráfek,myslím teda šířku,já měl 7.5J a to už bylo dost

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Ja mám rezervu ET 20, tak že je to origo som si domyslel.

Taká otázočka. Kto pôjde zo západných čiech na Slovensko?,?

Na slovač pojedu zase až okolo vanoc,byl jsem tam minulý týden.Měl bych to při cestě,Tachov-Bardějov.Pravidelná linka:)

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

ET 18 jsou i patnactky

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Yantschi

Na moj model takisto 195/65/R15 91H a tie mam aj letne aj zimne.

letni Hacka??? No pokud to tam opravdu mas :-), ja mam Hacka jenom na zimu v technicaku

jj, v technicaku nejsou rozdelene letni a zimni, predpis je rychlostni index H, na zimu ovsem muzes mit index o jeden stupen nizsi a to T, ale musis to mit uvedene napr. nalepkou v levem hornim rohu predniho skla, jako treba ja :), i kdyz ta nalepka tam zustala z nemecka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...