Guest Ludweek Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 cau lidicky dostal jsem vzduchový filtr K&N kónický bez kitu a ted chci poradit jak nejlepe jej pripevnit. Proste jakou nejlepsi redukci pouzit a jestli si ji vyrobit sam nebo se da nekde koupit. Malem bych zapomel...je to k 1.8 16V enginu ve P 306. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 co to udelat z novodurovy trubky co jsou na odpady, jsou tam i ruzny redukce z ruznych prumeru a kolena o ruznych stupnich, privod cerstveho vzduchu pak muzes udelat z takovy ty ohebny hadice co se da koupit v bauhausu treba a pouziva se k digestorim nad sporakem Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 no proc ne...budu to mit na pameti diky nechal sem si udelat redukci z chromovane trubky ale jestli to bude moc tezky tak to budu muset predelat...trubky na odpad to jisti Citovat
impact Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 jo, z ty trubky na vzduchotechniku by to melo jit... Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 To Oddie: A to me zajimalo, uz kdyz jsem tu fotku videl poprve: to je ten filtr nejak zespoda pridelanej, nebo se jen tak volne mrcasi? Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Petr: no, von už ve skutečnosti tam není, už je pryč, říká pane někomu jinému... Ale, nijak se nemrcasil, byl přidělanej vzpěrou k čele filtru (vzpěra vedla pod baterku, na fotce je za filtrem, tak není vidět), a ta gumová hadice - trubka má půlkruhovou podpěru z 405TD (takové to orezlé na fotce dole). Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Petr: mám ještě jednu fotku, z jiné strany, na které je to trochu vidět. Klidně ti jí pošlu mailem, ale napiš mi, já si jej nepamatuju... Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 To Oddie: Diky za nabidku, me to jenom zajimalo. Teprve ted jsem si vsiml te podpery pro hadici... Jinak mail zjistis tak, ze polozis sipecku od Tve krysy na obrazek s napisem EMAIL u meho prispevku a on se, mrska, objevi dole na liste prohlizece. Dneska si nemusis nic pamatovat, jen musis vedet, kde to najit. :cool: Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 2 oddie: moc pekne udelany...pises ze je to gumova hadice...a vytvarovana je nejakou horkovzdusnou pistoli nebo se da rucne tak naohybat? nastesti nepotrebuji tak dlouhou ale nejakej ten ohyb bude potreba .) Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Petr: a kdo se má trefovat, tou myší na nějakej čudlík? Ludweek: ne, ta hadice je takhle originál, to je 205D Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 2 oddie: bohuzel na 306ce tu originalni hadici pouzit nemuzu...je uplne prilepena k plastovy skrince v ktery je original papirovy filtr...nechci jej nicit...co kdyby nahoudou uz sem videl v ty tvoji fotce reseni Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem oddie Petr: a kdo se má trefovat, tou myší na nějakej čudlík? Aha, to je taky pravda. Jak jsi teda vlastne vyresil ten filtr, kdyz tam uz nemas tento? Nacpal jsi tam nejak tu puvodni misu, nebo nejakou jinou? Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Ludweek: mám ještě nějakou hadici z diesela navíc, kdybys chtěl kouknout, nemá sice přesně takovej tvar jako ta na fotce, ale zahnutá je taky. Petr: jo, upravil jsem ten původní kyblík. Vyhodil jsem z příčky jeho úchyt, odřezal z něj ty přední packy, a udělal nový úchyt na příčku. Dozadu přišel asi 3 cm nástavec na držák, takže je ten kyblík o ty kýžené 3cm posunutý dopředu, a už nepřekáží tomu držáku servopumpy (pro neznalé: do té 205-ky je dodělané servo a držák servopumpy je ze 405 - po sestavení se zjistilo, že se to tam všechno nevejde, takže ten kónus se tam požil jako nouzovka) Jinak co se týče zkušeností s tím kuželovým filtrem: 1. Jede to úplně stejně 2. Dělá to mnohen větší rámus Citovat
zoby Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 k tomu že to jede stejně. u bmw to přidalo 2,5 koně. dokázáno motorovou brzdou Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem zoby k tomu že to jede stejně. u bmw to přidalo 2,5 koně. dokázáno motorovou brzdou ...a to se vyplati!!!!!! Citovat
Guest Masinka Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem zoby k tomu že to jede stejně. u bmw to přidalo 2,5 koně. dokázáno motorovou brzdou To bych rekl, ze je silne pod statistickou chybou mereni Citovat
Petr605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem Masinka Napsán autorem zoby k tomu že to jede stejně. u bmw to přidalo 2,5 koně. dokázáno motorovou brzdou To bych rekl, ze je silne pod statistickou chybou mereni Vykon se zvysil o 2,5 kone +-3 kone. :D:D Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 No dobře, tak já to teda přiznám: spotřeba s tím filtrem se snížila na polovinu, výkon se zvýšil o 15,68 koně a na převodovce to přidalo šestku, takže maximální rychlost se zvedla na 214.358 km/h... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Napsán autorem oddie Ludweek: mám ještě nějakou hadici z diesela navíc, kdybys chtěl kouknout, nemá sice přesně takovej tvar jako ta na fotce, ale zahnutá je taky. ma ta hadice prumer 75mm ?? jestli jo a me se dnes nepodari nasadit redukci kterou sem si vytvoril tak bych tvoji nabidku vyuzil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.