P607Olda Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Máme pec, pečeme tak dvakrát za rok, pro zajímavost. Je s tím práce, chleba chutná jako zákusek, ale z obchodu je lepší. Často používáme tuto pec na vaření marmelády, z hrušek, švestek atd. PS: chleba z pece vyjde prý dráž než z obchodu Citovat
Guest servisman Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: P607Olda Máme pec, pečeme tak dvakrát za rok, pro zajímavost. Je s tím práce, chleba chutná jako zákusek, ale z obchodu je lepší. Často používáme tuto pec na vaření marmelády, z hrušek, švestek atd. PS: chleba z pece vyjde prý dráž než z obchodu nevím ale pokud buděš kupovat bezlepkový,kde je 5 plátků 320 g a bude stát 89 Kč tak nevím co vyjde dráž ,pokud je člověk zdravý tak je pohoda ale pokud ne tak je to na hov.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Vlastní přístroj nemám,ale má ho brácha a ten chleba z něho je výborný.Ale možná proto,že ho nejím často.... Jinak máme plnou skříň pomocníků,co dělají sendviče,topinky,koktejly a bůhví co--jenže chvíli po zakoupení..... Ono se to musí po použití složitě čistit atd.--takže se nepoužívá.Myslím,že nejsme úplně normální.... JJ tyhle věci se čistit musí, jenže pekárna je v tomhle jiná, vyndáš nádobu, vyklopíš chleba a nádobu vypláchneš a vytřeš, hotovo a mužeš péct další. Pravda, topinkovač a toustovač vytahnem tak jednou za pul roku a pak se nikomu do čištění moc nechce. Ad cena chleba z pekárny: pečení dráž než z obchodu nevyjde a víš co jíš, dělal jsem v pekárně ostrahu, do vyroby jsem se taky dostal a nechtějte vědět co jíte z obchodů 1kg přijde cca na 8 - 12 kč, podle toho co do toho nasypeš [upravil dne 11/9/08 Radek Hurvajz] Citovat
buml Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Radku, ty mas neco proti krysam a myskam ktery obcas nevyresi spravne pekarensky labirint a hupnou do spatny nadoby:D k pekerne, teda ty domaci, uz sme ji malem kupovali, ale pri nasi spotrebe bychom museli koupit min 2, takze manzelka kupuje i nadale vyborne levne pecivo z liblicke pekarny:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Původně zaslal: buml Radku, ty mas neco proti krysam a myskam ktery obcas nevyresi spravne pekarensky labirint a hupnou do spatny nadoby:D k pekerne, teda ty domaci, uz sme ji malem kupovali, ale pri nasi spotrebe bychom museli koupit min 2, takze manzelka kupuje i nadale vyborne levne pecivo z liblicke pekarny:super Css, myšky, kdyby jen to:D:D:D Citovat
Guest PP205 Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Citovat
Lentilka Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 no osobně ji nemám ale kolegyně z práce občas něco donese a je to moc dobré chleba knedliky buchty sekanou... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Citovat
navaho Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 mohu jen doporučit a když si to pěkne večer nastavíš a třeba v neděli ráno vztáváš a máš teplej chleba v pekárně to je paráda:mrk Citovat
Guest servisman Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 to jo ,ale ne každý může čerstvý a teplý chlebíček Citovat
navaho Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: honza406 to jo ,ale ne každý může čerstvý a teplý chlebíček a ty snad kojíš??? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 bohužel ne ale vezmu dceru a ženu ta čerství nemůže nedělá ji dobře a dcera ještě bezlepková ,mimina jsme měli před 20 lety Citovat
navaho Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: honza406 bohužel ne ale vezmu dceru a ženu ta čerství nemůže nedělá ji dobře a dcera ještě bezlepková ,mimina jsme měli před 20 lety tak stím nemám naštěstí zkušenosti mi jme celá rodina všežravci teď zrovna peču 15 kg. krůtu Citovat
uulik Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 Dík za vaše názory jdu do ni (pekárny:D Citovat
AnotherOne Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Čo je to tá sekaná? U nás sa tak volá mäsový výrobok. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Čo je to tá sekaná? U nás sa tak volá mäsový výrobok. No vša to je ono, mleté maso smichané s ingrediencema a upečené http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3669 [upravil dne 12/9/08 Radek Hurvajz] Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Čo je to tá sekaná? U nás sa tak volá mäsový výrobok. Rozemleté maso +mladé kopřivy+strouhanka+koření a dát péci [upravil dne 12/9/08 OK406] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: uulik Dík za vaše názory jdu do ni (pekárny:D ještě vybrat kterou koupit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Čo je to tá sekaná? U nás sa tak volá mäsový výrobok. Rozemleté maso +mladé kopřivy+strouhanka+koření a dát péci [upravil dne 12/9/08 OK406] Kopřivy:o:o:o Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: PP205 jen podotknu ze sekana je z domaci pekarny nejlepsi :-) Jj, svatá pravda, lepší sekačku jsem ještě nejedl, je to uplná bomba;) Čo je to tá sekaná? U nás sa tak volá mäsový výrobok. Rozemleté maso +mladé kopřivy+strouhanka+koření a dát péci [upravil dne 12/9/08 OK406] Kopřivy:o:o:o Ano, unás se do sekané dávají rozsekané mladé kopřivy. Pokud se dělá domácí sekaná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.