Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Mohl by mi prosím někdo poradit jakou baterii dát do peugeota 360 kombi rv:1999 1.8 16V.

Tu co tam mám těď je na ..... mam 46Ah 300A. A nebo je tahle baterie dostačující? Předem děkuji za pomoc.

Odesláno

O bateriich se to toho napsalo spoustu. Zkusit se podívat do hledání! Např. : Nebál bych se tam dát autobaterii 62 Ah a nebo i 74 Ah.:myslim

[upravil dne 11/9/08 OK406]

Odesláno

74Ah je zbytecny davat do benzinovy 1.8 16V , tam staci 56ka, bude jednak o neco levnejsi a pokud je v aute slabsi alternator ( nejspis tam bude 90A, diesly maji i 120A ) tak nebude tak namahanej

osobne mam uz 5let Vartu Blue dynamic 56Ah a nastartoval jsem vzdy bez problemu i v -25

[upravil dne 11/9/08 Ferry]

Odesláno

V srpnu jsem byl donucen koupit novou baterku a skončilo to na Varta Silver 61Ah/600 A , bohužel tam šla jen v \"malém formátu\" ( jedna strana - relátka a druhá - ABS) koukni na možnou velikost ale měla by bohatě stačit okolo 55 Ah. Ceny baterek ale dost (ne)slušně poskočily nahoru.

Odesláno

Mě by zajímalo jaká baterka je originál pro 1.9 diesel-ještě jsem to tedy nedohledával-já tam mám od koupi Varta Blue Dinamic-55 AH-to se mi nezdá moc silná a nějaká 72Ah atd-si nejsem jistý jestli se tam vejde-dobré ceny autobaterií má auto kelly-starline-je to výrobek Banner a stojí slušnou cenu-je to odzkoušené co vím...60Ah podle E-shop auto kelly-univerzální díly/autobaterie stojí 2200-jinak u nás v prodejně to vyjde kolem 2000-ceny E-shopu jsou o něco vyšší i když někteří dealeři to můžou pálit nastejno-záleží kam pro ní ke kterému dealerovi auto kelly půjdete...

• O 5 let později...
Návštěvník
Odesláno

Čau, v pugoj mi baterka postupně umírá, tak by to chtělo novou.

Rozhodl jsem se pro vartu, nejspíš modrou, podle rozměrů můžu vybírat z tohodle, ale co mě zajímá...

Jakej je rozdíl mezi Blue Dynamic a Proffesional Starter? Co jsem se dočetl na stránkách varty by ta proff. měla bejt lepší, potom teda nechápu proč je o kilo levnější než dynamic?

A nebo by stačila i ta černá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...