Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mytí

Guest xdevon

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všecky..chtěl bych se zeptat čím umýt auto..moc možností nemám kde ho umýt,jen wapkou ma benzince,a pak umýt čím?jsem uplný laik takže poraďte:)

jestli po umytí něčím vysušit(čím)hadrou atd,pak čím leštit,prostředek a jaká hadra..byl bych vděčný za nějaké rady..

Odesláno

a něco konkrétního bys tam neměl..když dojdu do obchodu tak chci vědět co kupuji a na co to kupuji a jak to použiji...

jinak,jestli po umytí vysušit kapky..čím,atd

Odesláno

Já využívám cca 1 - 2x ročně myčku u pumpy + 1x ročně ruční mytí a jsem spokojenej (hlavně, že se s tím nemusím šudlat vlastníma rukama)

Odesláno

ty mouchy právě wapkou neumyji,a nevím jak bych to odstranil abych neublížil laku

tím bych chtěl zrovna naleštit celé auto

Odesláno

Použij odstraňovač hmyzu, řiď se informacemi na obalu... I tak to chce trochu hrubší houbičku a drbat... a potom spláchnout a pak teprve mýt zbytek auta.

Odesláno

Já to nesuším... ostříknu hadicí, potom do vody dám takvej saponát moder (nevim co to přesně je - něco co zanechá vysoký lesk). Houbičkou umeju celé auto, ostříknu a nechám oschnout. Když svítí slunce, tak to hodim do garáže protože to prudké slunce to rychle suší a jsou tam fleky. Tototo praktikuji ve frekvenci 1,5 měsíce..řekl bych.

Odesláno

hehe tak to ja dicky vletim do myčky když už je to hodně hodně špinavý, a nebo wapkou tak za 10,- nastrikám pěnou houbičkou setru bláto a špínu a pak to za 10,- zase oplachnu vodou a tou lesklou směsí a pohoda :-) za 10-15 minut hotovo... :-) když se mi chce tak dam jeste 10 do vysavace a vysuju koberce :-)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Použij odstraňovač hmyzu, řiď se informacemi na obalu... I tak to chce trochu hrubší houbičku a drbat... a potom spláchnout a pak teprve mýt zbytek auta.

ale ne že si na to vemeš houbičku na nádobí...:bacha sice to s ní jde skvěle, uplně jsem se radoval jak ty mouchy mizí a jak mi auto uschlo tak jsem tam měl vydřené kolečka...

Odesláno

Na mužky a jiný hmyz je nejlepší pokud je možnost po jízdě hned odstranit vodou. Jsou různé přípravky na odstranění hmyzu = více méně účinné! Myslím, že dobrý tip na odstranění hmyzu má Ferry , ale nepamatuji si jej:(. Co se týká přípravků na leštění a kosmetiky na auto, tak o tom se psalo na fóru několikrát. Zkusit hledání. Hlavně pokud možno nemýt na sluníčku a ani nemýt teplou (,,horkou\") karoserii. Po umytí utřít karoserii do sucha nejlépe jelenicí a pak nanést kosmetiku a vpostupovat podle návodu. Je možnost leštit ručně a nebo za pomoci autoleštičky.

Odesláno
Původně zaslal: xdevon

a ještě,čím odstranit mouchy ze předku auta,a jakým postupem..

Nejlepší odstraňovač hmyzu jsou dámské punčochy. :super:super:super:D:D:D Jde to skvěle a neškrábe to lak.:potlesk

[upravil dne 11/9/08 Bohumil]

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Nejlepší odstraňovač hmyzu jsou dámské punčochy. :super:super:super:D:D:D Jde to skvěle a neškrábe to lak.:potlesk

Najmä kým su ešte na zadku :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Předtím to navlhčíš vodou? Myslím jak hmyz tak i silonky;)

Odesláno

Zdarec , tak jestli můžu poreferovat -))

Mýho lvíčka napřed opláchnu wapkou - samozřejmě celyho , pak na to nastříkám odstraňovač hmyzu od SHERONu , nechám ho působit po dobu vykouření cigára a vypití kafča z benzinky , následně to umyju ručně houbou , zase opláchnu wapem a zelenou hadrou (čórnul jsem jí mé drahé polovičce ....:D , myslím,že to je Leifheit) cely autí usuším a zároveň naleštím .....

S výsledkem jsem spokojen - )) je to drbačka tak na dvě hoďky:blicismajlik

Odesláno

Ja osobne RCcko myju rucne s pomoci hadice s vodou, nebo kdyz pospicham tak to pomaha wapka ( muzu doporucit wapku na omv v praze na plzensky kousek od kotlarky smer centrum :) ) a kdyz jsem hodne lenivej a nebo nestiham tak to zvladnou machri na zlicine u metropole :aut NIKDY do mycky to bych mazlikovi neudelal !!!

Odesláno
Původně zaslal: Lukyn406

Zdarec , tak jestli můžu poreferovat -))

Mýho lvíčka napřed opláchnu wapkou - samozřejmě celyho , pak na to nastříkám odstraňovač hmyzu od SHERONu , nechám ho působit po dobu vykouření cigára a vypití kafča z benzinky , následně to umyju ručně houbou , zase opláchnu wapem a zelenou hadrou (čórnul jsem jí mé drahé polovičce ....:D , myslím,že to je Leifheit) cely autí usuším a zároveň naleštím .....

S výsledkem jsem spokojen - )) je to drbačka tak na dvě hoďky:blicismajlik

A to všechno děláš na benzince??:o

Odesláno

Normálně si žabku meju doma růčo,ale tedkonc po dobu marození,stálo auto pod stromama,tak je cely tak zas....ný,že neni ani oknem vidět ven,a to sem to ještě vylepšil stěračema,když sem to chtěl stahnout,pustil sem stěrače s ostřikem,to sem neměl dělat,tak se to parádně rozmatlalo--(včera sem potřeboval jet na chaloupku ,sklidit ůrodu)--a tak sem donucen dojet do myčky ,aby to kartáče vydrbaly od hmyzu a toho zatracenýho pylu,(drží to tam teda dobře),dokonce si toho všimli i na technický ,jak sem tam byl předevčírem a ptali se kde stim stojim:D a začnu to dávat někam na druhou stranu,kde nejsou stromy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...