Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Creams: nejhorší je,že dovolená vždy tak nějak uteče moc rychle:( a práce je tam vždy víc než je dovolené

[upravil dne 10/9/08 adraj]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Gargamell

To Oddie: Nádhera. Asi pojedu někdy vyrazím do Norska. Fakt krása. To je přecejen jiná káva nežli Chorvatsko. Jak se tam pohybují teploty, takhle přes léto? Nevim nevim jestli by se mi povedlo přítelkyni dostat do těchto podmínek a ještě k tomu do stanu :myslim

Teploty přes léto? Záleží na tom, jak je. Od nějakých 12°C, když nám tři dny pršelo, po asi 20°C, kdy bylo úplně jasno. Vyber si :) Tohle je ještě pořád dost dole, tak tu nemrzne...

Pod stan není nutno, jsou tu i penziony, to, kde jsme byli, je přeci jen ještě dost osídlená oblast. Pokud byste chtěli jet přímo sem, můžu někde vyhrabat odkaz na penzion lidí, u kterých jsme bydleli (majitelka je Češka, co tam žije už asi 15 let).

Tak kdyby se tě povedlo najít nějakej kotnakt, tak bych to uvítal. Nijak to nehoří ale to číslo bych rád měl. ;)

Odesláno

To Oddie: Nádhera. Asi pojedu někdy vyrazím do Norska. Fakt krása. To je přecejen jiná káva nežli Chorvatsko. Jak se tam pohybují teploty, takhle přes léto? Nevim nevim jestli by se mi povedlo přítelkyni dostat do těchto podmínek a ještě k tomu do stanu :myslim

Teploty přes léto? Záleží na tom, jak je. Od nějakých 12°C, když nám tři dny pršelo, po asi 20°C, kdy bylo úplně jasno. Vyber si :) Tohle je ještě pořád dost dole, tak tu nemrzne...

Pod stan není nutno, jsou tu i penziony, to, kde jsme byli, je přeci jen ještě dost osídlená oblast. Pokud byste chtěli jet přímo sem, můžu někde vyhrabat odkaz na penzion lidí, u kterých jsme bydleli (majitelka je Češka, co tam žije už asi 15 let).

Tak kdyby se tě povedlo najít nějakej kotnakt, tak bych to uvítal. Nijak to nehoří ale to číslo bych rád měl. ;)

Pokusím se.

Ještě oprava překlepu - bylo tam až 28°, ne jen 20 :) to jak bylo azůro, tak bylo fakt vedro.

Odesláno

kuk z kopce

EDIT: v deset večer ;)

[upravil dne 9/10/08 oddie]

Ahoj ty fotky jsou překrásné docela ti i zavidím.Oddie přes jakou cestovku jsi jel nebo jak pak se tam člověk dostane???

Odesláno

No a abych nezapoměl na sebe když jsem toto vlákno založil tak já s manželkou jsme byli v Egyptě na svatební cestě konkretně Taba hotel Radisson sas.A bylo tam taky nadherně teda až na ten šílenej hic.

Odesláno

Zdenda: to Norsko bylo zcela na vlastní pěst. Cesta autem (VW T4, 5 lidí, rybářská výbava i s člunem), příště spíš letíme, je to strašně daleko. Těch fotek mám víc, k vidění jsou kdyžtak na pražských srazech, mám je i v PDA.

Chci tam jet ještě jednou, tentokrát ale skutečně na trek - NP Lemmenjoki, to je ještě výš.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja si to precetl asi tam zajedu :-))

jinak k tematu, letos jsme byli v Rime, Neapoli a na Capri - proste parada, hlavne poznavacka, paradni historie, mnoho kultury (na me az moc), Miss Scratch udelala asi 1500 fotek

Potom dovolena u Suchdola nad Luznici a cesty po ceskych zamcich - Hluboka, Orlik, Cesky Krumlov, Trebon, Jindrichuv Hradec, Telc, Dacice, Rozmberk, Nove Hrady, Cervena Lhota a na neco jsem zapomnel :-) - cena ubytovani v penzionu asi 5000 pro dve osoby s polopenzi, cena vstupenek cca 3000 pro dve osoby, cena benzinu cca 5000, de facto cena dovolene v zahranici :-), zazitky k nezaplaceni :D

Hele, ale tady je tema nejhezci dovolena. Ne ta posleni:-)

Odesláno

Kanada, British Columbia a Alberta, výlet z Vancouveru do Calgary a zpět přes Rocky Mountains (Jasper, Lake Louise, Banff, ...).

Doporučuju :) - obzvláště při dnešní ceně dolarů a (zatím?) bezvízovém styku.

Odesláno

bol som na krásnej dovolenke v Tunisku - letovisko Hammamet, boli sme aj na výlete na Sahare, krásne zážitky, nezabudnuteľné scenérie krajiny, voda v mori super teplá, strava a ubytovanie ok, budem mať dlho na čo spomínať hlavne teraz keď je takéto chladné počasie

[upravil dne 15.9.2008 PaloLM]

post-0-14109602146736_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...