Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prosim nevi nekdo nahodou kdyz mame na 206 svetla H4 jetse ty hnusny nepruhledny a chceme tam koupit ty angel eyes to jsou ale H7 tak jak se to udela? kdyz tam nejspis je jen jeden kabel nebo jak to je , predem dekuju za odpovedi

Odesláno
Původně zaslal: Maki

prosim nevi nekdo nahodou kdyz mame na 206 svetla H4 jetse ty hnusny nepruhledny a chceme tam koupit ty angel eyes to jsou ale H7 tak jak se to udela? kdyz tam nejspis je jen jeden kabel nebo jak to je , predem dekuju za odpovedi

předělaš konektor , pokud jses trosku zručny tak no problem .

Odesláno

neviem ako u 206 ale u 306 je konektor ten isty.. proste vysrubujes svetla a nasrubujes nove..

su tam dialky aj stretavacky su h7 ale nebudu ti svietit naraz pokial tam nedorobis rele..

Odesláno
Původně zaslal: Maki

ale jaky rele ? das mi adresu kde ho muzu koupit prosimte?

v každý mototechně, univerzální škodovácký relé na světla za bratru 60kč a jedny šikovný ruce. odkud jsi?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Edison

Jen bych doplnil ještě obvod, kterej podrží rozsvícenou potkávačku po dobu přepínání toho relé. Počítám tak nějaký jednotky až desítky ms.

Není třeba. Při přepínání spínače v páčce v jednu chvíli spojíš oba kontakty, stejně jako u světelné houkačky, což ti potkávačky spolehlivě podrží.

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim, děkuju za schéma je to celkem super pomoc, už sem takhle jedno auto předělal, ale teď mám dotaz, na potkávačkách mám xenony a chci se zeptat zda místo před světla píchnout ty kontakty pro potkávačky před ballast nebo jak to vyřešit ... děkuju :)

Odesláno

Tak sem na to ted koukal a zjistil sem ze to bude trosku problem :( ... jelikoz mam montovany xenony odbornou firmou tak jsou kabely kompletně nahrazený a já nemam možnost nikde napíchnout vedení k potkávačkám :( ... jedině někde u pojistkový skříně :( ... poradí mi někdo jak to máte řešený vy ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...