Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To Ferry: Do schematu, ktere jsem Ti poslal se vloudila chyba. Hodnota odporu 12k ma byt 10k. Vcera vecer jsem to zjistil.

Tak bastl mam hotovej a mam nafocenej postup, jak se k nemu dospeje. Snad to potom nekomu pomuze. Zitra snad stihnu najit ty draty a zapojit to. Ale pocasi zatim nepreje...:mad::mad::mad:

Odesláno

:D :D super, patri ti velika pochvala, tu hodnotu si opravim a pristi vikend bych to mohl vyzkouset na moji 406 :) S tvym svolenim to nafotim a udelam kdyztak taky takovy maly tutorial pro 406kare :D

Zitra vyrazim do GM :D:papa

Odesláno
:D :D :D no bude to patracka, ja hlavne budu hledat ten drat od toho relatka co se spina po nastartovani, ale asi to natahnu primo az od toho spinace na vyhrivani zadniho okna a s ostatnima dratama by nemel byt problem, schemata mam tak cisla snad budou odpovidat, zatim jsem nasel vzdycky vsechny, tak zatim, za tyden dam vedet vysledek ;)
Odesláno

Ja jsem ty draty nasel taky vcelku v pohode, trvalo mi to asi jenom pul hodiny. Pocital jsem minimalne s dvojnasobkem casu.

Ted rano jsem nastartoval a lekl jsem se, kdyz se najednou z niceho nic rozsvitila palubka.:D:D:D

Odesláno

tak soucastky nakoupeno, uz se tesim jako malej kluk :D :D nemeli akorat BD 681 a 1N4004 , takze jsem vzal BD 679 a 1N4007 :)

Uz aby byl ten vikend :D:papa

Odesláno

:D jj, z tehle predpokladu jsem v GM pri vybirani ekvivalentu tech soucastek presne vychazel :D

tak jo, udelej poradnej komix, neco jako Oddie s Hicsem a s tou jejich palubkou :D

Odesláno

To Dydzej: momentalne to nejde, ale az zase budu u rodicu, tak zabuduju vypinac tohohle zarizeni. Ted jsem na tom delal jenom v pondeli odpoledne a to jsem se nechtel poustet do zadnych vetsich akci. Musim nekde pod volantem udelat diru a tam vrazit nejakej vypinac, ale moc se mi do toho nechce...

Odesláno

tys to Petre nepripojil paralelne za packu svetel ? ja planuju prestrihnout draty co vedou ke svetlum od packy, dat prepinac a pak to pujde bud pres ten obvod a relatka , nebo primo jako kdybych ten drat neprestrihl a v obou pripadech to pujde pak vypnout tak, ze otocim packou svetel ... :papa

Odesláno

To Ferry: Rozumim, ale abys nemel problem s tim pipakem na svetla (teda jestli ho tam mas). Jak to vidim ja, tak v tomhle pripade, aby Ti to nepipalo budes muset pokazdy vypnout svetla packou, protoze k tomu pipani to jde asi primo z packy. Ale nevim to presne, neresil jsem to. Ja jsem to pripojil paralelne a tudiz pokud jsou sepnuty relatka, tak to sviti bez ohledu na stav packy. Az tam zabuduju to vypinani, tak to pujde vypnout a bude se to chovat jako by to tam nebylo, pokud to vypnu. Ja jsem volil tu nejjednodussi cestu bez prerusovani jakychkoli dratu. Ale je na vkusu kazdeho soudruha, jak si to zapoji...

Odesláno

no jo cece, tak jsem koukal do schemat a asi mas pravdu, je to napajeny primo z packy svetel , no ale myslim ze vim jak na nej - pripojim ho az za ten prepinac a za relatka. kdyz vypnou relatka dojde mu stava ... :D Dik za upozorneni :papa

Odesláno

Nemas za co.:D:D:D Ja jsem vyvijel zapojeni tak, aby bylo co nejjednodussi na vyrobu i na montaz. Sam bych si udelal neco sofistikovanejsiho, ale to uz by chtelo plosny spoj a trochu vic soucastek. Ale tohle, myslim, taky vyhovuje.

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Musim nekde pod volantem udelat diru a tam vrazit nejakej vypinac, ale moc se mi do toho nechce...

To chapu. A co takhle protahnout drat o kus dal az ke spinaci mlhovek, ze bys tam pridal dalsi origo prepinac a sehnal si origo zaslepky, ty se totiz delaj v ruznejch delkach, koukni se do katalogu ND. Mel bys to stejny, jako kdybys tam daval spinace vyhrejvanech sedacek...

Odesláno

viz muj pripad....presunul jsem oba spinace vyhrivani sedadel nad radio. Na jednom mam natazene zapnuti ventilatoru chladice motoru, a druhy mi tam lezi je tak ladem. Jedine co bylo potreba je uriznout a zkratit timpadem krytku zbytku nezaplnenych spinacu. Ja tam mel 3, ted jich mam 5, tak sem musel par cm uriznout. Akorat mi zbyly diry po ten vypinacich u rucky. Nedal by se nekde sehnat ta preklizka se vzorem orechu, nebo proste toho dreva ci co to je? ze bych vyriz dve takove male desticky a ty diry zalepil tim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...