gunron Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Poradí někdo jak si vyčistit FAP filtr? Zvládnu to sám nebo musím do servisu? Je potřeba doplnit additivum? dík za odpovědi. Peugeota 607 mám od 02/08 Citovat
P607Olda Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Zdravím Tě srdečně. O čištění FAP je tady moc příspěvků, někomu se to i podařilo, přečti si je. Dolívání aditiva jsem popisoval taky, můžeš si ho dolít sám. Do různých ročníků prý jdou různá aditiva. Citovat
zdenislav Odesláno 10. září 2008 Odesláno 10. září 2008 skúsil som si vyčistiť filter FAP sám a podarilo sa. Namiesto avizovaných 34.000 SK zo servisu som to stiahol na 3.000 SK viac info cez skype alebo mailom skype : zdeno.s mail zdeno.s@orangemail.sk Citovat
jofo Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 No neviem preco 34000. Ta cena je podla mna za komplet vymenu za novy ked ho rozflakas alebo co. Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. Citovat
marisw Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 to uz si stihol navalat tolko kilometrov ze ho mas potrebu cistit.... Původně zaslal: gunron Poradí někdo jak si vyčistit FAP filtr? Zvládnu to sám nebo musím do servisu? Je potřeba doplnit additivum? dík za odpovědi. Peugeota 607 mám od 02/08 Citovat
hakavcak Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: jofo Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. Tak to je dobrý přesně něco takového bych potřeboval až začnou problémy doufám že to budou dělat i tady u nás v Peuegotu Citovat
pagot Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: jofo No neviem preco 34000. Ta cena je podla mna za komplet vymenu za novy ked ho rozflakas alebo co. Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. co jsem se ptal tak radnou udrzbu me uz nabizeli za 11tis - repas se zarukou +aditiva , penize na udrzbu mam ,ale necham ho opet odinstalovat i na druhe 607me pak napiste jak dlouho vam ten cisteny fap vydrzel ,jestli se vubec vyplati mucit motor a zaroven platit npr kazdych 10tis/km za vycisteni:aut Citovat
Budhas Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: pagot Původně zaslal: jofo No neviem preco 34000. Ta cena je podla mna za komplet vymenu za novy ked ho rozflakas alebo co. Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. co jsem se ptal tak radnou udrzbu me uz nabizeli za 11tis - repas se zarukou +aditiva , penize na udrzbu mam ,ale necham ho opet odinstalovat i na druhe 607me pak napiste jak dlouho vam ten cisteny fap vydrzel ,jestli se vubec vyplati mucit motor a zaroven platit npr kazdych 10tis/km za vycisteni:aut Kde a za kolik sis ho nechal vyndat a jak se potom ten motor chová..?? [upravil dne 21/1/10 Budhas] Citovat
jozopn Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Zdravim,takze po prvy krat som si fap filter vycistil doma sam vapkou ale nedolial som ziadne aditivum lebo som nevedel ze ho tam vobec nemam a vydrzalo mi to cca20 000km bez cistenia lebo nebolo aditivum.Druhy krat som ho vycistil znova kde som aj zaroven nelial aditivum,lenzo to som nestihol zmerat lebo auto som predal.Mysim ze ze sa to urcite oplati doma raz za rok vycistit a usetrit si peniazky na opravu nieco ineho.Neni to nic zlozite a hlavne za chvilku hotove. Citovat
pagot Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: jozopn Zdravim,takze po prvy krat som si fap filter vycistil doma sam vapkou ale nedolial som ziadne aditivum lebo som nevedel ze ho tam vobec nemam a vydrzalo mi to cca20 000km bez cistenia lebo nebolo aditivum.Druhy krat som ho vycistil znova kde som aj zaroven nelial aditivum,lenzo to som nestihol zmerat lebo auto som predal.Mysim ze ze sa to urcite oplati doma raz za rok vycistit a usetrit si peniazky na opravu nieco ineho.Neni to nic zlozite a hlavne za chvilku hotove. primo francouzky soudruzi v jednom dost slusnem servise jsou presvedceny o tom ze fap si doma vapkou kloune nevycistis a pokud ti to po 20tis opet hodi hlasku nebo prepne do nouzaku muzes si bejt jistej ze jezdis stale s priucpanym fapem coz je pro motor nejvetsi svinstvo ,ale kazdej si setri po svojem )) Citovat
pagot Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: Budhas Původně zaslal: pagot Původně zaslal: jofo No neviem preco 34000. Ta cena je podla mna za komplet vymenu za novy ked ho rozflakas alebo co. Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. co jsem se ptal tak radnou udrzbu me uz nabizeli za 11tis - repas se zarukou +aditiva , penize na udrzbu mam ,ale necham ho opet odinstalovat i na druhe 607me pak napiste jak dlouho vam ten cisteny fap vydrzel ,jestli se vubec vyplati mucit motor a zaroven platit npr kazdych 10tis/km za vycisteni:aut Kde a za kolik sis ho nechal vyndat a jak se potom ten motor chová..?? [upravil dne 21/1/10 Budhas] dela to jeden pan na vysocine kterej je tu uz docela znamej , v podstate asi jedinej u ktereho je jistota ze se to na tvojem aute nikdo nebude ucit , ja fap nechal oddelat preventivne protoze to neni jenom fap ale i aditiva + cidla tlaku+teploty ktery taky neco stojej a hlavne muzou odejit i kdyz fap nechas radne servisovat a to se me vubec nelibilo ja dal 4tis , ted to stoji 6-8 vubec nevim ,ale dobra investice pokud srovnam 607hdi fap vs fapoff , na volnobech slysim u auta s vykastrovanym fapem vetsi duneni -kdyz posloucham venku,ale asi jsem moc velka citlivka )) , klesla me spotreba asi o 0.5l v lete jezdim 6.0-6.6 a to na to kazdej kopecek rad slapnu ,po dalnici ted nejezdim vetsinou okrsky Citovat
Budhas Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: pagot Původně zaslal: Budhas Původně zaslal: pagot Původně zaslal: jofo No neviem preco 34000. Ta cena je podla mna za komplet vymenu za novy ked ho rozflakas alebo co. Vycistenie v peugeote stoji 4300sk aj s doliatim aditiva. tot moja skusenost. Mne spravili akusi regeneraciu alebo obnovu. Napojili to na pc nastartovali nechali bezat nech sa vyhreje a potom cez pc tam fukli riadnu davku toho aditiva a vsetko bolo vycistene. Teda aspon podla nich ja som ho nerozoberal. co jsem se ptal tak radnou udrzbu me uz nabizeli za 11tis - repas se zarukou +aditiva , penize na udrzbu mam ,ale necham ho opet odinstalovat i na druhe 607me pak napiste jak dlouho vam ten cisteny fap vydrzel ,jestli se vubec vyplati mucit motor a zaroven platit npr kazdych 10tis/km za vycisteni:aut Kde a za kolik sis ho nechal vyndat a jak se potom ten motor chová..?? [upravil dne 21/1/10 Budhas] dela to jeden pan na vysocine kterej je tu uz docela znamej , v podstate asi jedinej u ktereho je jistota ze se to na tvojem aute nikdo nebude ucit , ja fap nechal oddelat preventivne protoze to neni jenom fap ale i aditiva + cidla tlaku+teploty ktery taky neco stojej a hlavne muzou odejit i kdyz fap nechas radne servisovat a to se me vubec nelibilo ja dal 4tis , ted to stoji 6-8 vubec nevim ,ale dobra investice pokud srovnam 607hdi fap vs fapoff , na volnobech slysim u auta s vykastrovanym fapem vetsi duneni -kdyz posloucham venku,ale asi jsem moc velka citlivka )) , klesla me spotreba asi o 0.5l v lete jezdim 6.0-6.6 a to na to kazdej kopecek rad slapnu ,po dalnici ted nejezdim vetsinou okrsky Můžeš mi napsat, kdo to je..??Pokud nechceš tady, tak mi pošli SZ...dík....jsem z Jihlavy, takže Vysočina je mi blízká.. [upravil dne 22/1/10 Budhas] Citovat
Budhas Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: Laďa http://www.fapoff.cz/ Tak jestli to je totok, tak ať si to za ty prachy strčí do za klobouk... Citovat
Laďa Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Pagot psal, že ho to vyšlo na 4 000 a teď to stojí 6-8 000. Asi je velký zájem, tak zdražil. Citovat
Budhas Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: Laďa Pagot psal, že ho to vyšlo na 4 000 a teď to stojí 6-8 000. Asi je velký zájem, tak zdražil. To by jim šlo...všem jde jenom o prachy..... Citovat
pagot Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Původně zaslal: Budhas Původně zaslal: Laďa http://www.fapoff.cz/ Tak jestli to je totok, tak ať si to za ty prachy strčí do za klobouk... lada poslal dobrej link jinak je to chlapci s vama tezke , fap nechat vymenit \"repas\" nebo koupit novy nechcete , odinstalovat je pro vas take prilis drahe ... ,tak leda cistit ,treba to dela i nekdo jiny kvalitne i levneji ,mozne je vse Citovat
Budhas Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Jako viděl jsem obrázky a nic na tom za ty prachy není.... Citovat
hakavcak Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 No a mě začal večer při jizdě sem tam na chvílí ukazovat kontrolku. Tak co teď? No v pondělí pujdu do servisu co mi řeknou a pak budu uvažovat jestli vyčistit nebo odstranit. Nebo je možné že tam nemám aditiva tak proto sem tam se rozsvítí kontrolka na FAP no nevím už jsem z toho teď nervozní kolik to bude stát.. Citovat
Budhas Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: hakavcak No a mě začal večer při jizdě sem tam na chvílí ukazovat kontrolku. Tak co teď? No v pondělí pujdu do servisu co mi řeknou a pak budu uvažovat jestli vyčistit nebo odstranit. Nebo je možné že tam nemám aditiva tak proto sem tam se rozsvítí kontrolka na FAP no nevím už jsem z toho teď nervozní kolik to bude stát.. Jak vypadá kontrolka na FAP..??Já tam nemám aditivum a rozsvítí se mi jen kontrolka motoru a ta slavná hláška ANTI POLLUTION SYSTEM FAILED...nic víc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.