Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TV- sluneční clona :-))))

Recommended Posts

Odesláno

512_tn_5.jpg

Sice eště ve vývoji, ale v podstatě už jen zbejvá pospojovat elektriku, přečutat ovládání z původních hnusnejch čudlíků na luxusní křížovej Jog ze Soňáckýho DVD a počalounit a to bude megaprůser, páč zhola nevim jak na to. Je tu někdo zkušenej, kdo by věděl poradit cák s tim?

Díkes

Odesláno

Já chci taky takovou televizku, bůů. Kde se to dá splašit a za kolik??? Jinak elektro by snad problém být neměl, ale to přečalounění?? To bude chtít hódně šikovnou švadlenku.

Odesláno

Za jízdy to používat můžu, páč bude na volným vstupu couvací kanerka v nárazníku a DVD + TV jako lék na nervy v Pržskeych zácpách. Sehnat se to dá určitě i hotový, alel tohlenc je dělaný na míru podle origo clony s původním uchycením. Nechtěl sem už hotovou clonu kupovat, páč jednak nemaj TV modul, jednak sou dost drahý a jednak takhle čorkař při zaklopený cloně nepozná co skrejvá...:D:D:D

Odesláno

Nemas k to mu nejaky blizsi info, z ceho si to vykuchal a hlavne kde a za kolik jsi sehnal ten displej? Co jsem se dival tak takovy displeje se pohybujou kolem 6ti prutu...

Odesláno

Je to vyrobený z přenosný LCD - TFT telky - né makový! :D:D:D

Telka přišla bez dokládu na nějakejch 4500,-. Zbytek je jen manuální robota. Fakt nic složitýho.

Ta telka má výhodu v tom, že má celkem malou elektroniku, IR dálku, a AV vstup, což se dá využít pro externí DVD, nebo couvací kamerku atd.

Největší problém vydim v čalouníkovi... Hele...fakt nikoho neznáte? :(:(:(

Odesláno

Ja znam jednoho typka co je primo calounik. Kamosovy delal tapecirunk do skodovky (okolo stresniho okna, volant atd) tak kdyby jsi nikoho nesehnal tak bych to mohl zaridit, jedina nevyhoda je ze je z Trebice :-(

Odesláno

Smekám klobouk. To nemá chybu. Dej to do návodů, a? se můžem trochu opičit. Definuj trochu blíže tu TV. Hlavně ta couvací kamerka se mi hodně zamlová. 605 ka je krapánek větší a ve štatlu by občas bodlo vidět na zadek.

Odesláno

Hej tak tohle je fakt maserřina. Hicsi smekám před tebou. Nebyla by jedna TVclona na prodej? Klidně i neočalouněná. V očalounění bych neviděl problem.

Odesláno

Hicsi, chlape, Ty už fakt nevíš co roupama... :D

Vypadá to super a ta couvací kamerka by se občas hodila skoro každému.

Co to budeš mít za auto, když už teď jsi z GRDT udělal SRDT ???

:papa

Odesláno

512_tn_4.jpg

Sem u toho vytvrd do 5 do rána, ale zdáse, že to nebylo marný. S čalouníkem díkes za typy, ale Rebik mi sehnal nějakýho megahustýho machra, taxe uvidí. Jinak display má viditelnou úhlopříčku 13 cm a páč je de fakto \"na očích\", tak to zese tak malý nevypadá. Info o TV? No, kupoval sem ji někdy v listopadu na Karláku v jednom obchůdku. Někde k ní najdu papíry a dám bližší info. Jinak ty kolečka sou reproduktorky, tam co jakoby svítí LEDka je IR receptor a ty ďoury na VN trafo a kondík byly nutný, aby to nědělalo boule a páč bude pod potahem 3mm molitan, tace to fšecko poschovává. Jinak sem si docela nasral do bot s tím ovládáním, páč jaxem psal je použitej křížovej Jog - shuttle z dálky s Sony DVD a naroubovat to místo původního čudlíkovýho mi zabralo asi 2 hodiny času a zaponej mozek až na míchu.

Jinak díky všem za pozitivní reakce.

To Grotek: bode to SRDT - inovation

:D:D:D

Odesláno

vcera jsem videl v Makru v Pruhonicich malou prenosnou TFT televizku i s DVD prehravacem za bratru nejakych 11k i se spidlnym tusim, televizka samotna byla tlusta asi tak 3 mozna 3.5 cm, a ten DVD prehravac byla krabicka asi tak 10*15*15cm

Nevim presne na kolik to bylo voltiku, ale myslim ze by se taky dala zabudovat do clony :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevím jestli se ta dřina vyplatí. Na severu čech v Chomutově maj v jednom krámku to samý orig.TV ve cloně jen je u spolujezdce má modernější design a chtěj za ní 7700Kč. To by se dalo skousnout nééé.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...