Jup48 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Dneska se mi stala taková věc ... zatáhl jsem ruční brzdu , zapoměl vyřadit, byla tam 1 a pustil jsem omylem spojku ... DRRC motol zdechnul vzadu rána. po nastarotování a popojetí vzadu chroupání. Utržená brzdící plocha kotouče od vlastního náboje na pravém zadním kole. Naštěstí k mému servicemanovi to bylo asi 500m. Po rozebrání zjištěno, že brzdná plocha držela asi na 15 mm2. jinak celá ostatní plocha silně orezlá. Máte někdo podobnou zkušenost? 307SW 1,6 HDI 12/2004 / 98000 Citovat
Ticcino Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Určitě má. Koukni třeba zde: Vzadu máš plecháče nebo elektrony? Nevím, zda to má přímou souvislost, ale mně se přes zimu udělaly na zadních kotoučích rýhy. Nechal jsem to stáhnout a zatím ok. Zrezlé jsou trošinku (po obvodu), ale to není divu s ohledem na jejich stáří (2,5roku) Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Tak jestli jsem to dobře pochopil,je to VELMI NEOBVYKLA PORUCHA !!!! Citovat
Jup48 Odesláno 6. září 2008 Autor Odesláno 6. září 2008 v létě jezdím elektrony, v zimě plecháče Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Jup48 v létě jezdím elektrony, v zimě plecháče S kolama to nemá nic společného,musel jsi vymenit kotouč néé??? Měls to nafotit Citovat
Ticcino Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Na kola jsem se ptal proto, že přes plecháč není vidět na kotouč a člověk snadno přehlédne, že se mu na kotoučích něco kazí. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Urvaný kotúč brzdy zas nie je až taký neobvyklý. Preto je aj určená minimálna hrúbka kotúča na výmenu aby sa to nestávalo. Buď rád, že sa ti to nestalo pri intenzívnom brzdení pri väčšej rýchlosti. To by si teraz riešil iné problémy Citovat
Bohumil Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 O orezlých kotoučích už tu něco psanýho bylo. Mě bylo řečeno, že málo brzdím a doporučili mi abych občas při dojezdu, když za mnou nikdo nejede přibrzdil ručkou. Tak činím a je po problému. Uvidím ještě na jaře. :super:super:super:super:super Citovat
ozzy56 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Bohumil O orezlých kotoučích už tu něco psanýho bylo. Mě bylo řečeno, že málo brzdím a doporučili mi abych občas při dojezdu, když za mnou nikdo nejede přibrzdil ručkou. Tak činím a je po problému. Uvidím ještě na jaře. :super:super:super:super:super Jup48 píše o tom,že se mu urvala činná brzd.plocha kotouče od náboje...... Citovat
G.Rast Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Tak jsem se podíval i na ten odkaz od Ticciho. Jen mi nejde do hlavy, jak se mohl při zatažené ručce odtrhnout kotouč od ložiska. Tedy jestli to chápu správně. Pak by to vypadalo, že to nebyl kotouč, ale něco, co se vyhřálo a pak to prostě prasklo. Ono bývá zvykem dávat levné věci- takže jako bývalý nástrojař něco o \"železe\" vím a nějaký kotouč za 800,- by jsem rozhodně na tuhle věc neriskoval ! Jinak souhlalsím, že současně měnit destičky a to na obou stranách ! A malý poznatek od mého opraváře. Při výměně kotoučů a destiček zpočátku zlehka dobržďovat, než se kotouče \"vyhřejí\". To je ostatně známé ale pokud při nových kotoučích dojíždím do garáže a prší, tak kotouče před ukočením jízdy \"zahřát\" aby se voda odpařila. Nevím - ale má to logiku, protože pak destičky nezanechají na kotoučit ty rezaté fleky, které mají na svědomí právě to vyreznutí kotoučů a vlastně i jejich zeslabování. Kotouč a destičky jsou dvě různé věci z růzeného materiálu = chemická reakce. Tolik to co jsem se od něj dozvěděl. Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Bohumil O orezlých kotoučích už tu něco psanýho bylo. Mě bylo řečeno, že málo brzdím a doporučili mi abych občas při dojezdu, když za mnou nikdo nejede přibrzdil ručkou. Tak činím a je po problému. Uvidím ještě na jaře. :super:super:super:super:super Jup48 píše o tom,že se mu urvala činná brzd.plocha kotouče od náboje...... Ano, psal tam taky o orezlé ostatní ploše kotouče.:myslim Citovat
marisw Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 tak tejto vete fakt nerozumiem a vobec si to z nej neviem predstavit..... to je snad nejaky blud...:myslim \" Utržená brzdící plocha kotouče od vlastního náboje na pravém zadním kole.\" inak anotherone....minimalna krubka kotuca sa udava z toho dovodu aby sa brzdove dosticky po uplnom zodrani nedostaly von z brzdoveho strmena...... Citovat
Bohumil Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 2 marisw : Taky jsem na to koukal jak vrána, jak se tohle může urvat.:o:o Citovat
marisw Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 ty kokso...ale ja doterz neviem co sa mu tam urvalo.....:myslim on hovori o tom ze sa mu ciina plocha brzd. kotuca urvala od naboja... viem si to vysvetlit len tak ze v pravom slova zmysle odsustruzil z brzdoveho kotuca cinnu plochu od tej co je okolo naboja :D Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Bohumil O orezlých kotoučích už tu něco psanýho bylo. Mě bylo řečeno, že málo brzdím a doporučili mi abych občas při dojezdu, když za mnou nikdo nejede přibrzdil ručkou. Tak činím a je po problému. Uvidím ještě na jaře. :super:super:super:super:super Jup48 píše o tom,že se mu urvala činná brzd.plocha kotouče od náboje...... Ano, psal tam taky o orezlé ostatní ploše kotouče.:myslim Citovat
Ticcino Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Chlapi, čemu na tom nerozumíte? Utržená brzdící plocha od vlastního náboje? Nedívejte se na to tolik technicky. Já to chápu tak, jak je na obrázku. Prostě z vrchu se kotouč obrzdí ale uvnitř si vesele rezne. A to tak dlouho, až se ta obržděná plocha utrhne... Citovat
marisw Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 no tak teraz tomu rozumiem.....bolo to hlupo pomenovane.... ale toto nema na svedomy to ze to hnije a hrdzavie....je to predrane od zodratych brzdovych segmentov..... uz som take pripady videl....je to kov na kov Původně zaslal: Ticcino Chlapi, čemu na tom nerozumíte? Utržená brzdící plocha od vlastního náboje? Nedívejte se na to tolik technicky. Já to chápu tak, jak je na obrázku. Prostě z vrchu se kotouč obrzdí ale uvnitř si vesele rezne. A to tak dlouho, až se ta obržděná plocha utrhne... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: marisw minimalna krubka kotuca sa udava z toho dovodu aby sa brzdove dosticky po uplnom zodrani nedostaly von z brzdoveho strmena...... Možno je to aj ten dôvod, ale určite aj to aby sa ti nestalo, čo som myslel, že sa stalo autorovi príspevku. Teda vlastne nevieme čo sa mu stalo, keď to napísal jak herkopater. Myslel som toto (foto © Pe.tr) [upravil dne 12.9.2008 AnotherOne] Citovat
Ticcino Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 to Anotherone: Ano, máš pravdu, že vlastně nevíme, co se původnímu tazateli vlastně stalo. Už si nevzpomínám jak se stalo to, co dával Pe.Tr. Každopádně to je rozlomenej přední kotouč. Ale ty zadní nejsou zas tak namáhaný. A i kdyby měl zataženou ručku, tak se mu dřív začne smýkat zadní kolo, než by prasknul kotouč. No, uvidíme, třeba se Jup48 ještě ozve... Citovat
Yves Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 nektery 307 maj kotouc delanej zaroven, jako naboj. proto toto Citovat
AnotherOne Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: Ticcino to Anotherone: Ano, máš pravdu, že vlastně nevíme, co se původnímu tazateli vlastně stalo. Už si nevzpomínám jak se stalo to, co dával Pe.Tr. Každopádně to je rozlomenej přední kotouč. Ale ty zadní nejsou zas tak namáhaný. A i kdyby měl zataženou ručku, tak se mu dřív začne smýkat zadní kolo, než by prasknul kotouč. No, uvidíme, třeba se Jup48 ještě ozve... Toto vzniklo nárazom kolesa na obrubník, keď sa to otrhne brzdou kotúč sa nezlomí, ale celá tá zvislá plocha sa dookola oddelí od náboja, dal som to len ako demonštráciu toho čo som myslel ja. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.