Radess Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 U své 306 jsem nenašel zásuvku na 12V - zapalovač. V hledání jsem to nedohledal:(. Dá se nejak dodatečně zabudovat? Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 dá a kdekoliv já jsem si ji dodělával v breaku v kufru,ale u 406 Citovat
Jindras Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 No,to jsem ještě neviděl,není tam na středovém tunelu krytka na tom-dnes třeba hladový Wolswagen a k němu patřící škodovka dává místo zapalovače-el zásuvku s krytkou,ale tohle mě zaráží.Dodělat to není nic těžkého,nejlepší je koupit ten středový plast,co kryje konoflíky topení atd i se zapalovačem a pak to dotáhnout elektriku... Citovat
Radess Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: honza406 dá a kdekoliv já jsem si ji dodělával v breaku v kufru,ale u 406 A jak na to? Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 kabel přes pojistku + kostru dotáhnout do kufru,tak díru na autozásuvku a je to o se zapalovačem cigaret ale jsem nekuřák:D [upravil dne 4/9/08 honza406] Citovat
Jindras Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Nejlepší je to koupi na vrak i s konektorem el orig Peugot a přes pojistku i dodatečnou to napáje klasicky plusem a uzemnit to,ale nejdřív to sežeň-myslím si,že po odkrytí středového plastu,tam konektor bude,zapalovač má být vedle tlačítek vyhř.zad.skla a trojúhelníčku-var světel:Zboku dole kolem těch tlačítek podeber ten plast-vycvakni ho-je na rapidkách a pak uvidíš jak dál-pak už to sundáš celé-ten orig konektor jako příprava tam musí být!!! Citovat
Dave_k Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 A do popelníku jsi se díval? 306 má zapalovač moc pěkně schovanej. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 obr.poz 30 [upravil dne 4/9/08 honza406] Citovat
Radess Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 AHA, možná objevím AMERIKU, zítra pujdu hledat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.