Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jste u těch her znáte TDU

není to zrovna žádná klasika , ale taky to není jen honění v autech

Celkem slušně se projedete po Havaji , nebyl jsem tam a tak jim věřím že to tam tak opravdu vypadá ;)

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Ty si labužník koukám...:) Dyť to už je starý jak Metuzalém... tam si nerozeznal strom u cesty od auta. Ani ta fyzika a chování vozů se mi nějak nezamlouvá. Taky jsme se s kamarádem zabavili na dlouhé zimní dny s NFS II, ale když to srovnáš s dnešní hrou...tak nic moc. Pro mě je jednička Most Wanted a na tom trvám.:D

souhlas s Marlinem... NFS Porsche bylo best off... fyzika byla nejméně arkadovitá ze všech sérií... ale obecně, čím novější díl, tím více to je o ničem... zlaté časy nfs 1 na 486 100MHz anebo nfs 3 s voodoo FX1

:roker

kdo chce simulátor, tak ví že lfs, gtr2, rfactor a rbr jsou nejlepší volbou :super

Odesláno

Tak to neznám... Já jsem hrál jen takové dradiční hry jako Carmagedon, GTA, Prince of Persia, Keen, LHX a apod. :)

RBR je nej rallye a LFS je nej na okruhove zavody.. LFS je ale hlavne o online zavodeni.. :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Most Wanted je taky sracka. Posledni NFS co za neco staly byly Porsaky :)

Jo! Porsche hraju občas dodnes (jeden čas denně), je to jediný NFS, který má podle mě fyziku. Nechápu, proč ty následující, jsou tak zase trapný. Grafika neni samozřejmě soudobá, ale neni to o tom, jestli strom je hranatej, ale o pocitu.

Odesláno
Původně zaslal: @re

Ty si labužník koukám...:) Dyť to už je starý jak Metuzalém... tam si nerozeznal strom u cesty od auta. Ani ta fyzika a chování vozů se mi nějak nezamlouvá. Taky jsme se s kamarádem zabavili na dlouhé zimní dny s NFS II, ale když to srovnáš s dnešní hrou...tak nic moc. Pro mě je jednička Most Wanted a na tom trvám.:D

souhlas s Marlinem... NFS Porsche bylo best off... fyzika byla nejméně arkadovitá ze všech sérií... ale obecně, čím novější díl, tím více to je o ničem... zlaté časy nfs 1 na 486 100MHz anebo nfs 3 s voodoo FX1

kdo chce simulátor, tak ví že lfs, gtr2, rfactor a rbr jsou nejlepší volbou :super

Tak koukam, ze nejsem sam, kdo ma na spicce NFS PU :mrk

Odesláno

nj lenze ani v jednom z toho nejdes 300 :P

snad len lfs- formula,kyoto ring, natocene, max natlakovane pneu a 5% paliva... ale to aj tak viac ako 295 neda :P

Odesláno
Původně zaslal: žažo

když jste u těch her znáte TDU

není to zrovna žádná klasika , ale taky to není jen honění v autech

Celkem slušně se projedete po Havaji , nebyl jsem tam a tak jim věřím že to tam tak opravdu vypadá ;)

Hral som všetky NFS, s poslednými dvoma to však ide dolu vodou (Carbon a Pro street) aj keď uhlík ešte ušiel. V poslednej dobe na mňa najviac zapôsobila Race driver: GRID aj keď na normálnej úrovni je pomerne ľahká. The best of je pre mňa Test Drive Unlimited, tá atmosféra pretekov a hrateľnosť scenéria je naozaj super.

Odesláno
Původně zaslal: @re

NFS I jsem měl ... tam Porsche nešlo vytáhnout ze smyku, dokud jsem netaktnul CPU ze 120 MHz na 133 MHz.

Porsche Challenge mi připadl taky nejzábavnější, ty starý plečky se chovaly stejně jako moje první Š105 S (ostatně, výkon a koncepci to mělo stejnou - až moc stejnou :o )

On ten vývoj počítačových her je dneska hlavně o Marketingu ... jestli se chytne 1 hra z 10, tak je to dobré. Jinak se omýlá stále vše, co bylo, a protože se týmy tvoří jen na tu jedno hru, tak hry moc vychytaný nejsou... kde jsou letité týmy Microprose, 3DO apod. Dneska, pokud má hra úspěch, tak se napraví patchema (= vydají datadisk) a tým se rozpouští.

Možná to bude připadat směšný, ale Prince of Persia byla dost dobrá hra. Nebo letité TransportTycoon. Kam se na něj hrabou dnešní tycoony :(

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Marlin

Most Wanted je taky sracka. Posledni NFS co za neco staly byly Porsaky :)

Jo! Porsche hraju občas dodnes (jeden čas denně), je to jediný NFS, který má podle mě fyziku. Nechápu, proč ty následující, jsou tak zase trapný. Grafika neni samozřejmě soudobá, ale neni to o tom, jestli strom je hranatej, ale o pocitu.

Protože se to jmenuje PORSCHE Challenge - myslím, že v té době se Porsche snažilo přesvědčit zákazníky, aby si koupili nové (první) auto s elektronikou která pustí auto do zatáčky tak, že ji projedete dveřmi napřed. Proto ta fyzika ;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: vix

Nebo letité TransportTycoon. Kam se na něj hrabou dnešní tycoony :(

Pravda pravda, svatá pravda :super

Jojo, Transport tycoon byl parádní. Ale vím, že se to nějak zastavilo tuším v roce 2078 nebo tak nějak a dál to nešlo. Ale vyhrál jsem si...

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: vix

Nebo letité TransportTycoon. Kam se na něj hrabou dnešní tycoony :(

Pravda pravda, svatá pravda :super

Jojo, Transport tycoon byl parádní. Ale vím, že se to nějak zastavilo tuším v roce 2078 nebo tak nějak a dál to nešlo. Ale vyhrál jsem si...

TT hraju dodnes. A porad me to bavi :) ale ke keonci to je nuda, kdyz se vali porad penize na ucet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...