Guest dcab Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ahoj Před časem mi odešel katalyzátor na mém piškotovi 406 1.8 81kW. Našel jsem si zde na fóru články s touto tématikou a na obecné doporučení koupil univerzální katalyzátor z extravyfuk.cz do obsahu 2L a benzín samozřejmě. V dílně jsem vykopl starý vykuchaný a nahradil ho novým. Nejde si nevšimnout, že původní byl 2x větší a obecně celý vyrobený z mnohem silnějšího materiálu. Dnes ráno jsem byl na technické a emisích. Technická dle očekávání 100%, ale na emisích jsem prošel jen z milosti. Naměřené hodnoty byly dle slov technika nadlimitní. Tak mám pocit, že jsem vyhodil 2500Kč oknem. Jediné, na co jsem přišel, je, že na to mohlo mít vliv studené auto. Mám to kousek a byla tam fronta. Ráno byla docela kosa a tak bylo auto úplně studené. Citovat
Ferry Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 no katalyzatoru chvilku trva nez se prohreje na provozni teplotu 500-600st C, takze tim to nejspis bylo, mam taky univerzal a problem s emisema jsem nemel ani na benzin ani na LPG Citovat
genzer Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 na emise musi byt motor zahraty na provozni teplotu,kdy vypousti nejmene skodlivin Citovat
Ferry Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: genzer na emise musi byt motor zahraty na provozni teplotu,kdy vypousti nejmene skodlivin jj pokud to meri ta stanice na studenym motoru, jsou to trubky, kterym by meli odebrat licenci Citovat
Guest servisman Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 přesně jak je psáno auto musí býti zahřáté na provozní teplotu,pokud ne tak jsou trubky a ty jsi to měl pořádně zahřát třeba se projet,asi brali emise se zaplým sytičem. Citovat
OK406 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Copak se technik na emisích neptal, zda-li je motor zahřátí?? Tak to je poučení do budoucna, kdy na emise zásadně a pouze se zahřátím motorem!!! Jinak i já mám univerzální katalyzátor. Na velikosti nezáleží ale na tvaru, zda-li je kulatý, oválný či plochý. [upravil dne 1/9/08 OK406] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Pýtať sa nemusí. Pokiaľ viem meria sa aj teplota oleja, takže mal hneď vidieť, že motor nie je zahriaty - teda ak fakt nebol. [upravil dne 1.9.2008 AnotherOne] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: OK406 Copak se technik na emisích neptal, zda-li je motor zahřátí?? Tak to je poučení do budoucna, kdy na emise zásadně a pouze se zahřátím motorem!!! Jinak i já mám univerzální katalyzátor. Na velikosti nezáleží ale na tvaru, zda-li je kulatý, oválný či plochý. [upravil dne 1/9/08 OK406] jde jim o kšeft pokud neprojdeš jdeš znova Citovat
čakom Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Muj uni kat taky neprošel a to jsem měl auto zahřátý. Citovat
hribe Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 me prekvapuje ta cena - 2500,- ? Myslel sem, ze uni katalyzatory sou tak za 4-5 litru ... Ja mam origo katalyzator a je v pohode z pohledu emisi, nicmene zase pokud se ohreje, tak zacne brunet. Uz sem totiz vymenil koncovej i stredni dil vejfuku, takze to musi bejt jedine katalyzator, nikde nic neunika. Da se to sice vydrzet, ale nekdy me to pekne stve ... hribe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.