Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

rad bych poprosil kohokoliv kdo ma tu moznost a hlavne chut jestli by neslo zjistit servisni historii podle VIN....chystam se koupit jetou 307ku ktera ma podle udaju tachometru najeto cca 78000km....rok vyroby je 2003......predem dekuju za pomoc :super VIN je VF33HRHSB82975026 udajne dovoz z Italie

Odesláno
Původně zaslal: Ludek78

Zdravim,

rad bych poprosil kohokoliv kdo ma tu moznost a hlavne chut jestli by neslo zjistit servisni historii podle VIN....chystam se koupit jetou 307ku ktera ma podle udaju tachometru najeto cca 78000km....rok vyroby je 2003......predem dekuju za pomoc :super VIN je VF33HRHSB82975026 udajne dovoz z Italie

italie i rok výroby sedí , co se týká km , tak sedí jen pokuď bys věřil tomu že to auto najelo za 3 roky a 3 měsíce jen 26000 km , ale proč by ne že . A ted babo raď :D

Odesláno

diky moc.....to auto po technicky strance vubec nevypada spatne a ty kilometry bych i hadal podle toho jak to vypada.Jediny co jsme na tom nasli byla spousta skrabancu a drobnych detailu ale jinak ok....tak ted nevim,jinak mi to prislo fakt jako auto co moc nenajezdilo akorat majiteli bylo jedno jestli to nekde odre nebo ne

Odesláno

Všeobecně všechny auta co jsem viděl dovozené z Itálie, tak byly po kosmetické stránce horší. A ty kilometry u dieslových pětiletých aut se většinou pohybovaly kolem 200.000. Ale může být i vyjímka...

Odesláno

Takze jsem tu opet....auto uz mam doma,je to 307 SW 2.0HDi v modry metalize,rok 03 najeto 127.000km...koupil jsem to nakonec v Liberci autobazar Auto24....dovezeny je to z Belgie a stav skoro novyho auta.Teda aspon co se tyka opotrebeni interieru a kastle.Jen dva maly skrabanecky u kufru jinak super.Motor jde jak hodinky,v podvozku nic nemlati,novy kotouce i pneu...proste zatim spokojenost na 110% :super ale co prijde ukaze teprve cas....Co se tyka pristupu prodejce tak musim pochvalit hlavne certifikaty na zaruku puvodu vozidla a hlavne na ujete kilometry coz az zas tak bezny neni si myslim....Podle servisky byla posledni kontrola v Peugetu pri 113.667km.....mohl bych jeste jednou a naposledy poprosit o provereni VIN kodu?Sice nevim jestli to chci doopravdy vedet kdyz uz je to doma ale at ma dusicka pokoj :roll ...diky moc za ochotu VIN je VF33HRHSB82919395

Odesláno

posledna servisna prehliadka v belgicku 25.4.2007 pri 204 587 km :D

Takze jsem tu opet....auto uz mam doma,je to 307 SW 2.0HDi v modry metalize,rok 03 najeto 127.000km...koupil jsem to nakonec v Liberci autobazar Auto24....dovezeny je to z Belgie a stav skoro novyho auta.Teda aspon co se tyka opotrebeni interieru a kastle.Jen dva maly skrabanecky u kufru jinak super.Motor jde jak hodinky,v podvozku nic nemlati,novy kotouce i pneu...proste zatim spokojenost na 110% :super ale co prijde ukaze teprve cas....Co se tyka pristupu prodejce tak musim pochvalit hlavne certifikaty na zaruku puvodu vozidla a hlavne na ujete kilometry coz az zas tak bezny neni si myslim....Podle servisky byla posledni kontrola v Peugetu pri 113.667km.....mohl bych jeste jednou a naposledy poprosit o provereni VIN kodu?Sice nevim jestli to chci doopravdy vedet kdyz uz je to doma ale at ma dusicka pokoj :roll ...diky moc za ochotu VIN je VF33HRHSB82919395

Odesláno

to bol zamer...este som mal v plane dopisat ze 14.9.2007 bolo auto vyhlasene za totalalku....ale nechcel som ti sposobovat muky....:D:D:super

zdravim aj ja.......:papa

Ufffff...ty kokso si ma dostal,inac zdravim na slovensko :papa aj od mojej snubenicky z Tatranskej Strby ;)

Odesláno

Dik,snad to bude slouzit :super....No a to si nedovedes predstavit jak hrklo ve me :o ja uz planoval jak to pujdu vratit a omlatit jim vsechny certifikaty o hlavu....ale na druhou stranu jsem si ohrome vydechnul kdyz se marisw priznal :mrk jen fakt doufam ze to je v poradku,jsem si bral na to auto pujcku tak bych nerad splacel zbytecne.

Odesláno

Je tu posledný zápis 2.3.2007 pri 106850 km

Odesláno

Diky moc :super to odpovida i servisce akorat je na ni jeste jeden zapis navic pri 113.667km v zari 2007 ale snad to bude v pohode....jsem si docela oddychnul...moc dekuju za pomoc :D

Odesláno

Zdravim vsechny cleny, tak uz jsme si tez poridili podobne jako Ludek78 307 SW HDi 2.0. Je to r.v. 2004, stribrna metaliza, najeto 123400km (dekuji Pe.Trovi za pomoc pri kontrole VIN kodu :super )....jelikoz to mame s Ludekem78 priblizne nastejno porizene, budu rad za jakekoliv poznatky, ktere jako novy vlastnik ma a preju hodne spokojenych km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...