Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Snad to neberete vazne, ty holky si musi delat prdel! Ta trapna holka co je tam sama na videu, tak je to jinak namluveny, to je evidentne videt... ja se tomu musim smat! :D:D

jinak EMO jsem nejak nepochopil a jde to uplne mimo me -nastesti! :D:D:D

Odesláno

po dvou minutach a dvaceti sekundach prvniho klipu jsem byl tak emočně vyčerpán, ze jsem to musel vypnout a ten druhy klip si pustim radeji az zitra bo se z toho musim trochu vzpamatovat ....

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, co jsem o EMO četl a viděl, to odpovídá. A že je to dabnutý? Možná.. pro český EMO, kdo ví. ALe jako prča mi to teda fak nepřinde. Pravý emaře bych řezal hlava nehlava, protože si myslej, že jsou jediní, kdo má emoce, jenže oni se s nimi neuměj vyrovnat a falešný bych řezal, protože je napodobujou a ani nevědi, co to je. A Džamillu jako první, aby mi do toho nekecala. :-D

Odesláno

To nemohla myslet vážně, dělala si z toho p*del, aspoň doufám. Jinak to nechápu, a to nejsem zrovna nejstarší.

Pokud jste se rozhodli hlouběji studovat emo, zkoukněte tohle :D

Odesláno

Sem zvědavej co bude dělat až proběhne rekonstrukce toho paneláku ve kterém bydlí a natřou ho na oranžovo:myslim - to asi nebude kamarádit sama ze sebou:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radess

Sem zvědavej co bude dělat až proběhne rekonstrukce toho paneláku ve kterém bydlí a natřou ho na oranžovo:myslim - to asi nebude kamarádit sama ze sebou:D:D:D:D:D:D

mno, tomu bych se moc nesmal a doufal ze nebydli vysoko ......

Odesláno

Náhodou, já si dneska pustil Šakalí léta a pan Juřička taky do těch 50. let moc nezapadal.

A kolik z vás má rádo Rock´n´roll ?

Jestli to nebude trochu o předsudcích, trochu o hlavním proudu (Forever Young - zpívá Kája Gott s Helenkou Vondráčkovou) a všeobecné akceptanci nových věcí, resp. nejistoty ze ztráty těch současných.

Schopní, neschopní a všehoschopní lidé jsou všude. Ale to jak vypadají, o něčem svědčí. Můžete si zahrát psychologickou hru sami se sebou: \"Co si vybavíte, když se řekne\" - Poslanec, Pankáč, Policista, Strojvůdce, Rom, Učitel, Emo. Je s podivem, že se pokaždé vybaví jiné vlastnosti, ovšem vždy jsou typické pro danou skupinu lidí. A proč by někdo, kdo tyhle vlastnosti nemá, dobrovolně zůstaval v dané skupině ?

Hmm, alespoň, že dredaři budou mít teď trochu klidu ;)

Souhlas s Bure, na první klip jsem se vydržel, na rozdíl od tebe, dívat 1:15.

Tohle fakt ne.

Stifler: Děti budeš mít takový, jaký si je vychováš! V supermarketu koupit nejdou, to by bylo moc jednoduchý :D Možná seženeš už nějaký polotovar (což jde). Ale přesto, výchova stále stojí úsilí, čas a energii - a s tím tak jako tak nic nenaděláš :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Náhodou, já si dneska pustil Šakalí léta a pan Juřička taky do těch 50. let moc nezapadal.

A kolik z vás má rádo Rock´n´roll ?

Jestli to nebude trochu o předsudcích, trochu o hlavním proudu (Forever Young - zpívá Kája Gott s Helenkou Vondráčkovou) a všeobecné akceptanci nových věcí, resp. nejistoty ze ztráty těch současných.

Schopní, neschopní a všehoschopní lidé jsou všude. Ale to jak vypadají, o něčem svědčí. Můžete si zahrát psychologickou hru sami se sebou: \"Co si vybavíte, když se řekne\" - Poslanec, Pankáč, Policista, Strojvůdce, Rom, Učitel, Emo. Je s podivem, že se pokaždé vybaví jiné vlastnosti, ovšem vždy jsou typické pro danou skupinu lidí. A proč by někdo, kdo tyhle vlastnosti nemá, dobrovolně zůstaval v dané skupině ?

Hmm, alespoň, že dredaři budou mít teď trochu klidu ;)

Souhlas s Bure, na první klip jsem se vydržel, na rozdíl od tebe, dívat 1:15.

Tohle fakt ne.

Stifler: Děti budeš mít takový, jaký si je vychováš! V supermarketu koupit nejdou, to by bylo moc jednoduchý :D Možná seženeš už nějaký polotovar (což jde). Ale přesto, výchova stále stojí úsilí, čas a energii - a s tím tak jako tak nic nenaděláš :)

Víš.. on je rozdíl mezi EMO stylem a EMO filosofií. Styl je mi ukradenej, to je každýho věc. Filosofie však už je o pohledu na svět a sebe sama. A to bych u svých dětí nesnesl... A EMO styl bez EMO filosofie není EMO. Takž to je pak spíše takový pseudoEMO a napodobeniny fakt nesnáším. Když o tak vezmu, tak styl vždy vyjadřuje nějakou filosofii.. Ať si to přiznáme, nebo ne.

[upravil dne 31.8.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Víš.. on je rozdíl mezi EMO stylem a EMO filosofií. Styl je mi ukradenej, to je každýho věc. Filosofie však už je o pohledu na svět a sebe sama. A to bych u svých dětí nesnesl...

Sice nevím, co bys \"to\" u svých dětí nesnesl (jestli EMO styl nebo vlastní pohled na svět a sebe sama), ale to tu nebudu pitvat.

Původně zaslal: Edison

A EMO styl bez EMO filosofie není EMO. Takž to je pak spíše takový pseudoEMO a napodobeniny fakt nesnáším. Když o tak vezmu, tak styl vždy vyjadřuje nějakou filosofii.. Ať si to přiznáme, nebo ne.

Hele, neděláš náhodou tiskového mluvčího - protože nejprve něco popřeš(styl není EMO) a pak popřeš co jsi popřel(styl vyjadřuje EMO) ;)

Aneb, tahle tvoje věta byla také o ničem.

Doouška: Filozofie je názor a pohled na svět, ovšem styl je zhmotnění dané filozofie do normálního života. Pokud jsem tedy příznivcem EMO stylu, uznávám EMO filozofii se vším, co k ní patří (to je ta lepší varianta). Nebo se někomu líbí jen ten styl a podvědomě přijímá i tu filosofii, neboť styl z té filozofie vychází.

A proč někdo nemá daný styl/filozofii rád? Buď neshledává něco přirozeného na stylu (třeba piercing v držce je velmi praktický), nebo na filozofii (která ho k tomu piercingu v držce vede). Takže, EMO styl vždy bude spojen s EMO filozofií.

Analogii bychom našli v komunismu a jeho symbolech. Byť třeba dneska rudou hvězdu na tričku nechá většina lidí na veřejnosti bez reakcí, stále na ten symbol podvědomě reagují.

Odesláno

B je správně... Ta filosofie je destruktivní, spíše sebedestruktivní a povyšující vlastní emoce nad emoce ostatních v míře nepřiměřené, abych tak řekl. A to je podle mě špatně. Už jsem tu něco takového napsal.

Odesláno

Je to fakt průs*r, měli by spíš v sobě hledat pozitivní emoce, než si z těch negativních udělat image. Zajímalo by mě, kdo za tím vším je, protože puberťáci si těžko vytvoří nějaké organizované celosvětové hnutí. A kdo na tom všem rýžuje? Prodejci emo-módy nebo hudební labely? Nebo politici, kteří potřebují takovou mládež?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...