Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Unikátní české vozidlo pro zdravotně postižené

Recommended Posts

Odesláno

Jo a pak kdyz ten vozickar nekde havaruje, a prekoti sa na strechu, som zvedavy, ako sa odtial dostane ...

Uz vidim spravy

Dnes se u nas ukradli tito auta

1x Fabia

2x octavia

1x golf

2x VTP

Odesláno

:roll

Původně zaslal: honza406

Když jsem to spatřil musel jsem se pousmát

nevím, co je na tom k smíchu. Asi nevíš do to obnáší, když někdo nemůže chodit, co? :bacha

Moje dcera nikdy chodit nebude a tohle je super věc.

Aspoň vím, co se dá pořídit.

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

nevím, co je na tom k smíchu. Asi nevíš do to obnáší, když někdo nemůže chodit, co? :bacha

No on to Honza asi tak nemyslel, mě to přišlo taky tak trošku k smíchu když jsem si vzpoměl na předchudce - VELOREX. Ale tohle vypadá zajímavě, když se tam dá najet zezadu i s vozíkem tak je to praktický a jednoduchý, né jak zalejzat do CHROUSTA;)
Odesláno
Původně zaslal: Radess

Předpokládám že u toho opět nasadí přemrštěnou cenu, když je to pro vozíčkáře:grr

jako všechno ostatní

Cena všeho se odvíjí od množství kupujících, což je v tomhle případě celkem malá skupinka lidí. Tahle skupina ale musí zaplatit vývoj a veškeré zkoušky spojené s uvedením vozítka na trh a umožňující mu následně i provoz na komunikacích - pokud na tohle vozítko nebudou přispívat pojišťovny, tak to bude nadstandart, který si nebude moci dovolit každý invalida, ale jen malá skupinka z nich.

Můžeme nadávat, můžeme se rozčilovat, ale jinak máme v podstatě pouze dvě možnosti - doufat, že pojišťovny na něj budou přispívat nebo přispět konkrétnímu postiženému sami.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Radess

Předpokládám že u toho opět nasadí přemrštěnou cenu, když je to pro vozíčkáře:grr

jako všechno ostatní

Cena všeho se odvíjí od množství kupujících, což je v tomhle případě celkem malá skupinka lidí. Tahle skupina ale musí zaplatit vývoj a veškeré zkoušky spojené s uvedením vozítka na trh a umožňující mu následně i provoz na komunikacích - pokud na tohle vozítko nebudou přispívat pojišťovny, tak to bude nadstandart, který si nebude moci dovolit každý invalida, ale jen malá skupinka z nich.

Můžeme nadávat, můžeme se rozčilovat, ale jinak máme v podstatě pouze dvě možnosti - doufat, že pojišťovny na něj budou přispívat nebo přispět konkrétnímu postiženému sami.

Cena se taky bude odvíjet od příspěvku poskytnutého pojišťovnou. Takže, čím víc pojišťovna poskytne, tím bude ten vozík dražší. Bohužel, trh v tomto případě bude stále deformován.

Ale jinak dobrej počin.

Odesláno

Původně zaslal: Ravel

milej zlatej můj syn taky ne bohužel jsem jej v 11 letech pochoval a není to nic příjemného,ženu mám v plném ID takže vím co to obnáší.Prostě jen mohu vzpomínat a koukat jak bylo,protože hodně členů je nyní v jeho letech

K smíchu mi to připadlo protože to vypadá jako kabina nějakého bagru či jeřábu na kolečkách,pokud se podívám na vozítko smart je to podobné

Omlouvám se, ale já už jsem poněkud otrávený z bezohledných lidí a myslel jsem, že k nim taky patříš. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...