Radess Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Předpokládám že u toho opět nasadí přemrštěnou cenu, když je to pro vozíčkáře:grr jako všechno ostatní Citovat
vendelinek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Takovýdle vozítka pro vozíčkáře ,nebo invalidy bych nechával za výrobní ceny a ještě nechat proplácet pojišťovnou Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jo a pak kdyz ten vozickar nekde havaruje, a prekoti sa na strechu, som zvedavy, ako sa odtial dostane ... Uz vidim spravy Dnes se u nas ukradli tito auta 1x Fabia 2x octavia 1x golf 2x VTP Citovat
PnR Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 ty kokos.. si to predstavte s nejakym bodykitom, nejak tam strcit motor z gti a mas najrychlejsieho dochodcu v europe Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Ty jo, až ted koukám na ten stěrač z autobusu, děsný tykadlo:o:D:D To bude asi na ometání případných chodců na skle:D:D:D [upravil dne 29/8/08 Radek Hurvajz] Citovat
Ravel Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Když jsem to spatřil musel jsem se pousmát nevím, co je na tom k smíchu. Asi nevíš do to obnáší, když někdo nemůže chodit, co? Moje dcera nikdy chodit nebude a tohle je super věc. Aspoň vím, co se dá pořídit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: honza406 Když jsem to spatřil musel jsem se pousmát nevím, co je na tom k smíchu. Asi nevíš do to obnáší, když někdo nemůže chodit, co? Moje dcera nikdy chodit nebude a tohle je super věc. Aspoň vím, co se dá pořídit. No on to Honza asi tak nemyslel, mě to přišlo taky tak trošku k smíchu když jsem si vzpoměl na předchudce - VELOREX. Ale tohle vypadá zajímavě, když se tam dá najet zezadu i s vozíkem tak je to praktický a jednoduchý, né jak zalejzat do CHROUSTA;) Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Předpokládám že u toho opět nasadí přemrštěnou cenu, když je to pro vozíčkáře:grr jako všechno ostatní Cena všeho se odvíjí od množství kupujících, což je v tomhle případě celkem malá skupinka lidí. Tahle skupina ale musí zaplatit vývoj a veškeré zkoušky spojené s uvedením vozítka na trh a umožňující mu následně i provoz na komunikacích - pokud na tohle vozítko nebudou přispívat pojišťovny, tak to bude nadstandart, který si nebude moci dovolit každý invalida, ale jen malá skupinka z nich. Můžeme nadávat, můžeme se rozčilovat, ale jinak máme v podstatě pouze dvě možnosti - doufat, že pojišťovny na něj budou přispívat nebo přispět konkrétnímu postiženému sami. Citovat
vix Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Radess Předpokládám že u toho opět nasadí přemrštěnou cenu, když je to pro vozíčkáře:grr jako všechno ostatní Cena všeho se odvíjí od množství kupujících, což je v tomhle případě celkem malá skupinka lidí. Tahle skupina ale musí zaplatit vývoj a veškeré zkoušky spojené s uvedením vozítka na trh a umožňující mu následně i provoz na komunikacích - pokud na tohle vozítko nebudou přispívat pojišťovny, tak to bude nadstandart, který si nebude moci dovolit každý invalida, ale jen malá skupinka z nich. Můžeme nadávat, můžeme se rozčilovat, ale jinak máme v podstatě pouze dvě možnosti - doufat, že pojišťovny na něj budou přispívat nebo přispět konkrétnímu postiženému sami. Cena se taky bude odvíjet od příspěvku poskytnutého pojišťovnou. Takže, čím víc pojišťovna poskytne, tím bude ten vozík dražší. Bohužel, trh v tomto případě bude stále deformován. Ale jinak dobrej počin. Citovat
Ravel Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: honza406 Když jsem to spatřil musel jsem se pousmát nevím, co je na tom k smíchu. Asi nevíš do to obnáší, když někdo nemůže chodit, co? Moje dcera nikdy chodit nebude a tohle je super věc. Aspoň vím, co se dá pořídit. milej zlatej můj syn taky ne bohužel jsem jej v 11 letech pochoval a není to nic příjemného,ženu mám v plném ID takže vím co to obnáší.Prostě jen mohu vzpomínat a koukat jak bylo,protože hodně členů je nyní v jeho letech K smíchu mi to připadlo protože to vypadá jako kabina nějakého bagru či jeřábu na kolečkách,pokud se podívám na vozítko smart je to podobné Omlouvám se, ale já už jsem poněkud otrávený z bezohledných lidí a myslel jsem, že k nim taky patříš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.