Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dneska před školou nějaký studentík klíčem vylepšil lak - rejha od zadních světel až dopředu ke světlometu. Když to někdy v tý třídě vidím, tak si říkám, že jestli tohle je budoucnost národa, tak je nejvyšší čas se přestěhovat...

Snad to půjde rozleštit...

Guest bostich
Odesláno

Je to smutný....

Přestěhovat?A kam?Je to všude stejný.Jinak držim palce s leštěnkou :roll

Odesláno

Buď rád, že tam to auto zůstalo...

To co nyní roste je hrůza - roste to přímo pro šibenici. I snad šestiletej parchant je drzej jak vopice - div mi tenkrát nevyrazil dech - říkal, že když mi sedá na auto, je pak frajer před ostatníma. :bacha

Ale to je výchovou a hlavně rodičema, fakt. Příště na hajzly malý zavolám policajty a to myslím vážně.

Odesláno

Věřím, že rodičovství není jednoduchá věc, ale souhlasím s tím, že obrovskou úlohu v tomto mají rodiče. Ať už se jim věnují špatně nebo věnují málo. Na druhou stranu stačí jeden spratek v partě, kterej dokáže ovivnit i ty druhé - děti jsou takové... Nezbývá, než doufát, že ty moje jednou (snad) budou lepší. Po tátíkovi :D

Odesláno

jj. ja ve své době vždycky dostal jednu zprava a druhou jsem chytl o zeď a příště jsem asi už dal jo pozor

Takže souhlasím že je škoda rány která padne vedle

Na druhou starnu z pohledu rodiče (mám doma 12 a4 letého ) si přiznejme že ne vždy je to tak jednoduché :-)

[upravil dne 29/8/08 žažo]

Odesláno

Neni to jednim spratkem, pokud rodice diteti neumi vysvetlit, jakou maji veci hodnotu a ze na cizi veci se nema sahat, tak to dite na to samo prijde tak mozna ve 20-ti az si zacne vydelavat samo na sebe... Dovolil bych si maly citat: \"Ucta mlada damo, ucta je symbolem vychovani.\"

Odesláno

Jo tak ja som mal s jednym malim celkom slusnou prihodu.

Byl sem u frajerky, ked som sa vracal k autu, stal tam jeden sused, (majitel peugeot 206 - mlady kluk) a urputne drzal maleho asi 10 ti letiho chlapce. To sem mnel jeste puntaka - a vzadu som mal chromovou nalepku NO FEAR, take voci.

Susem mi ho hodil, s nervama a povedal, nech ho zmlaitm, lebo to urobi on (trolinka to prehnal, ale na svi auto je velmi citlivi :D ) . Tak sem se jel pozret dozadu, a nalepka bola zlomena , s toho jak ji nemoh odlepit. Na to bych sral, nalepka stala 100 korun, ale jelikoz mu neisla odlepit, tak ji odlepoval malim srobovackem, a spravil mi dookola asi 10, 1 az 2 centimetrovych carek do laku, a to zmit nejelo. Tak sem se nasral, a zek kde ma rodice a nech mi zekne adresu, ze ideme k nim domu. Malemu naskocili slzy, a zacal urputne lhat ze rodice doma nejsou, ze chodi domov nevie kedy. Ked som mu povedal ze ja si ich pocakm pred bytom, uz nevedel ani adresu, ale vedel kam chodi do skoly, nakolko to bolo kusok od nej. V tej skole som spraoval PC a siet, tak sem ho hodil do auta a marz s nim do skoly.

Tam ma vitala zastupkyna riaditela, a pytala sa jaky je problem. Vsechno som jej vysvetlil, a to pak klukovi jeste len prislo dusno. Ta mu vynadala, a zapsala si jeho meno, s tym, ze se o tom jeste promluvi s rodici na rodicovskym. Byla tak dobra, ze mi dala i adresu, kde kluk bydli. Bolo to kousek, tak sem tam s klukem zajel, uz v aute brecel. Kluk mne svojim plakanim nalomil, a povedal som si ze to dalej nebudem riesit, ze ho necham iba pred barakom a hotovo.

Ked som ale zaparkoval pred bytovku, vystupili sme a jeho mama isla akurat do obchodu. Tak hned pribehla k rozplakanymu chalcovi a zacala do mna busit, ze co sem mu udelal.

Pak sem ji uklidnil, a povedal, co se stalo. Ukazal sem ji nalepku, a ryhi v aute. Na syna zacala kricet, ci je normalni a dostal hned dve facky, potom co prikivnul ze to bol on.

Chcela mi davat 500 korun, ale to sem povedal, nech na to sere, ze si koupim novou nalepku za 100 SK, a nalepim to cez tie ryhi. Tak mi aspom nutene dala 200Sk a pekne som sa rozlucil :)

A chlapec to mal doma asi husty :D

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Řezat, řezat, řezat. Nic víc, než jen řezat, řezat, zase řezat a pak ještě řezat...

[upravil dne 29.8.2008 Edison]

Zkusíš to vysvětlit paní Džamile???

Já s Tvým názorem souhlasím, i podle mě je facka kolikrát nejlepší výchovný prostředek (okamžitý a jednoznačný), ale názor p. ministryně je úplně jiný - ONA BY (v případě, že by dítě třeba přecházelo silnici tak neopatrně, že by bylo téměř sraženo autem) DÍTĚTI NA CHODNÍKU VYSVĚTLILA, ŽE SE DOPUSTILO NESPRÁVNÉHO ČINU A ŽE SE TAKHLE NEPŘECHÁZÍ (zdroj - diskuzní pořad s touto kr*vou v ČT)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...