Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dovezl jsem si 605átou ze šva

jcu,budu kupovat doklady.Jak postupovat dál,při oficiální(nebo i neoficiální) přestavbě?Jak to řešit co nejjednodušejc?Díky.

Odesláno

Ja ti v tom asi neporadim, ale jen ze zajmu by me zajimalo na kolik to v prepoctu vyslo? Za kolik jsi tam v prepoctukoupil tu 605 + cesta do CR?

Dik

Odesláno

Nejjednodušší je podle mého koupit techničák, štítek, spz a dát to na svoje a jezdit na doklady, který si koupil, ale jak to udělat legálně netuším, spíš vsázím že to legálně nejde, jednou je to dovezený jako přestavba a obchodovat se štítkama s tp není legální určitě

Odesláno

Nejak to jde.... ten stitek na motoru myslim neni problem, technicak... nedovedu si predstavit jak to je s VINem, pokud to auto ze zahr. neni kradeny tak by to snad melo jit. Kdysy sem to mel taky v planu protoze nektery napr. 605ky z Francie jsou neuveritelne zachovaly. Treba z r 92, 93 najetych 100tis a super stav za maly penize... v CR je stav tach. spise jen takova orientacni cifra.

Odesláno

už sem se dověděl jak na to-normálně se legálně koupí doklady+spz(bez auta),ty doklady se vodhlásej na mě,já s tim dojedu na stk,tam mi zjistěj že u toho přestavbovýho auta nesedí vin(ale musí sedět aspoň prvních šest čísel,jinak ta přestavba vůbec nejde udělat),daj mi stk jen na dva měsíce,a já si pak dojdu na úřad,vyplnim formulář přestavba karoserie a za poplatek 300kč je to doma.Doklady na 3.0 se pohybujou okolo 7000-10000 takže je to super ok!Auto-3.0 12v 1993 v plné výbavě a super stav(+serviska,1.majitel ve švajcu)mě vyšla i s dovozem a clem na 30000.Bomba,ne?

Odesláno

pěkný tak přeju a? dobře slouží, pokud je opravdu v super stavu tak za 30.000 + dejme tomu 10.000 doklady je to krásná koupě...

jinak takovýhle postup sem nečekal, aspoň už budu vědět co a jak, nikdy člověk neví kdy se to může hodit právě jemu

a vybral sis ji a dovezl sám a nebo si využil služeb někoho? A kolik to má cca najeto?

:papa

[Editován dne 26/3/04 Dress]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...