Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute viete niekdo ktore poistky su na co myslim tie pri motore a dnu v aute pod odkladacov skrinkov nemam ziadny navod a ked je neaka vypalena musim hladat avytahovat po jednej dakujem

• O 4 roky později...
Odesláno
.

nad touto poistkovou skrinou je ešte jeden rad poistiek. to je od tej max výbavy? poistky G33 atď.....??? ide mi o to že viem že nemam v aute nejakú extra výbavu. ale chcem sa opýtať aké je tam rozloženie poistiek. mám tam osadenú len 1 poistku.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Prosiv vas viete mi poradit ktora poistka je na prave stretavacie svetlo?presiel som cely navod a vobec som to nenasiel.ziarovku som vymenil a stale to nesvieti.som z toho uplny dement.prosim poradte.

Dakujem

[upravil dne 17/1/14 08:56 od rolando1]

Odesláno
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/

Dobrá otázka. V návodu jsem to taky nenašel. Je tam jenom napájení elektroniky xenonů.

No, zkus ještě jinou žárovku, případně přehoď levou a pravou. A pak voltmetrem zkus, zda tam jde napětí a zda není utržená kostra.

Skusal som aj prehodit ziarovky a aj dalsie 4ziarovky uplne nove a nic.odmerat som neskusal, vobec sa v tom nevyznam, som technicky antitalent...

Odesláno

cvrlo píše, že na 407 není známa pojistka pro světla, ale když vyměnil neuvedenou pojistku v motorovém prostoru, tak začala fungovat. Tak koukni do motorového prostoru, a zkontroluj pojistky (zrakem to ovšem nestačí a voltmetrem prý nevládneš). No prověř všechny funkce auta, zda nefunguje i něco jiného, to by mohlo napovědět, která pojistka to je.

[upravil dne 17.1.2014 10:34 od P607Olda]

[upravil dne 17.1.2014 10:35 od P607Olda]

Odesláno

Poistka F9 10A v motorovom priestore by mohla byť ona.Samozrejme to bude asi záležať od ročníku preto je ideálne pre takéto veci VIN auta ,ale čekni to a daj vedieť;)

Odesláno

Dakujem vam za rady.konecne to mam vyriesene! Sice som nezistil ci je konkretna poistka na svetla.vsetky poistky som odmeral, vsetky su funkcne.nakoniec som zistil ze kostra bola zla, od tepla sa prehriala ta izolacia na kabli a bol zly kontakt...

• O 1 rok později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar, počujte, viete niekto kde nájdem popis rozloženia poistiek pod BSM, sú to veľké poistky ... 70A, 80A atd. je ich tam asi 8. Sú viditeľné až po tom, ako sa vyberie BSM. Napájajú zariadenia s veľkým odberom, ako je servo a pod. 

Ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...