ne3x Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Poradí mi niekto? Na 407 mi niekedy po otvorení auta stierače zotrú okno, je jedno či sú na auto alebo vypnuté, no a dnes sa mi to stalo pri odomknutí auta a ešte raz aj po otvorení zadného kufra bez toho aby som dal kľúč do zapaľovania. Má niekto nejakú skúsenosť alebo radu? Ďakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Je to normálne. Teda nie v tom zmysle, že by to malo robiť, ale takto ma to už tiež párkrát pozdravilo. Naserie to keď je sklo zaprášené a stierače to pekne obídu. Možno novší soft do RJ to rieši, ale nejak som nezisťoval. [upravil dne 28.8.2008 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Taky mi to už párkrát udělalo......vždycky jsem se lekl jak ty dvě \"lopaty\" na mě vyjeli.....:D:D:D ale neřeším to. Citovat
ne3x Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Mam len trosku obavu ak mi nejaky dobrak premiestni stierace listy nechcem vidiet potom to sklo ak sa mi nahodou same spustia Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Také dlhé sú snáď len na 407 inde by prečnievali. Ten čo má 407 má aj na nové. Viac mi vadí ten prach, poriadne to šmirgluje. [upravil dne 28.8.2008 AnotherOne] Citovat
hnusoba Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Problém je v softwari počítača stieračov, konkrétne vodičovho a tu pomôže len výmena... Citovat
hnusoba Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Bohužiaľ software sa nedá dať nový takže len výmena motorčeka ľavého stierača....5734,32 SKK Citovat
Matuska Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 ˇPřed chvílí jsem mluvil s pánem, kterému čas od času na C5 stěrače stírají a stírají, a nejsou k zastavení. Odpojuje + na baterce. U Citroenu mu to už opravovali bez výsledku. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mě se to také stává. Někdy to dá pokoj třeba týden a někdy mě stěrače pozdraví i několikrát za den. Na diagnostice v servisu mi také říkali že je to motor stěrače u řidiče. Zatím to neřeším. Taky by mohli pažouti řešit tyto závady nějakými svolávačkami a bezplatnou výměnou. Vzhledem k četnosti výskytu se to dá posuzovat jako výrobní vada. Ale proč by to dělali, když nemusí. To samé platí i o těch slavných nečitelných displejích. Zdá se mi, že ta elektronika u 407 šla rychle na svět a nikdo to moc netestoval. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Pokiaľ viem, tak zvolávačky sú len na výrobné vady, ktoré ohrozujú bezpečnosť. To by si nedali za klobúk, ak by sa niekomu niečo stalo v dôsledku nejakej hromadnej výrobnej vady. Ostatné výrobné vady si môžeš uplatniť v rámci záruky. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Je to tak, máš pravdu, ale ta elektronika u tohoto modelu si žije vlastním životem. Měli by k tomu autu dodávat jako základní vybavení diagnostiku, aby si majitel ty náhodné chyby mohl mazat sám. Citovat
Přema Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: HonzaZ Mě se to také stává. Někdy to dá pokoj třeba týden a někdy mě stěrače pozdraví i několikrát za den. Na diagnostice v servisu mi také říkali že je to motor stěrače u řidiče. Zatím to neřeším. Taky by mohli pažouti řešit tyto závady nějakými svolávačkami a bezplatnou výměnou. Vzhledem k četnosti výskytu se to dá posuzovat jako výrobní vada. Ale proč by to dělali, když nemusí. To samé platí i o těch slavných nečitelných displejích. Zdá se mi, že ta elektronika u 407 šla rychle na svět a nikdo to moc netestoval. No o tom dislpeji mi radši ani nemluv .....jsem tak nasraný na původního majitele že jsi to nenechal v rámci záruky vyměnit no že bych ho radši .........,ted aby za to člověk vyplázl min. 6500,- Kč.......ale to je trochu :xvul Citovat
ne3x Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 Nedavno som si vsimol ze prvy mi ide hore spolujazdcov stierac, narazi do vodicovho a potom idu spolu hore. Treba vymenit motorcek stieraca na strane vodica ci spolujazdca? Dik za radu Citovat
ne3x Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 to som si pozeral, len ma napadlo oba su za rovnaku cenu a predpokladam ze maju software a zblbnuty moze byt aj ten druhy, kedze spolujazdcov ide hore prvy a zavadi o vodicov, tak aby som zbytocne nekupil nieco co nepotrebujem. Citovat
hnusoba Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: ne3x Nedavno som si vsimol ze prvy mi ide hore spolujazdcov stierac, narazi do vodicovho a potom idu spolu hore. Treba vymenit motorcek stieraca na strane vodica ci spolujazdca? Dik za radu A niesú len zle nastavené ramienka stieračov že sú moc blízko pri sebe? Resp. v počítači stieračov sa konfiguruje riadenie, či je pravostranné alebo ľavostranné...podľa toho ide prvý hore buď vodičov alebo spolujazdcov stierač, to môže robiť práve tento problém.... Citovat
jofo Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Sorry ze sa motam okolo tych displajov, Ale hovorime o tom co je v sterde budikov? Lebo mne na mojej 607 ten displaj ak sa trosku zohreje tak ako keby sa sam nastavoval kontrast a prestava byt citatelny. Pytam sa preto lebo som to chcel pozriet teraz cez vykend. Ale ak tobola vyrobna chyba tak s tym moc neporiesim. myslim ze tie displaje na 607 a 407 su velmo podobne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.