Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradí mi niekto? Na 407 mi niekedy po otvorení auta stierače zotrú okno, je jedno či sú na auto alebo vypnuté, no a dnes sa mi to stalo pri odomknutí auta a ešte raz aj po otvorení zadného kufra bez toho aby som dal kľúč do zapaľovania. Má niekto nejakú skúsenosť alebo radu? Ďakujem

Odesláno

Je to normálne. Teda nie v tom zmysle, že by to malo robiť, ale takto ma to už tiež párkrát pozdravilo. Naserie to keď je sklo zaprášené a stierače to pekne obídu. Možno novší soft do RJ to rieši, ale nejak som nezisťoval.

[upravil dne 28.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

ˇPřed chvílí jsem mluvil s pánem, kterému čas od času na C5 stěrače stírají a stírají, a nejsou k zastavení. Odpojuje + na baterce. U Citroenu mu to už opravovali bez výsledku.

Odesláno

Mě se to také stává. Někdy to dá pokoj třeba týden a někdy mě stěrače pozdraví i několikrát za den. Na diagnostice v servisu mi také říkali že je to motor stěrače u řidiče. Zatím to neřeším. Taky by mohli pažouti řešit tyto závady nějakými svolávačkami a bezplatnou výměnou. Vzhledem k četnosti výskytu se to dá posuzovat jako výrobní vada. Ale proč by to dělali, když nemusí. To samé platí i o těch slavných nečitelných displejích. Zdá se mi, že ta elektronika u 407 šla rychle na svět a nikdo to moc netestoval.

Odesláno

Pokiaľ viem, tak zvolávačky sú len na výrobné vady, ktoré ohrozujú bezpečnosť. To by si nedali za klobúk, ak by sa niekomu niečo stalo v dôsledku nejakej hromadnej výrobnej vady. Ostatné výrobné vady si môžeš uplatniť v rámci záruky.

Odesláno

Je to tak, máš pravdu, ale ta elektronika u tohoto modelu si žije vlastním životem. Měli by k tomu autu dodávat jako základní vybavení diagnostiku, aby si majitel ty náhodné chyby mohl mazat sám.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Mě se to také stává. Někdy to dá pokoj třeba týden a někdy mě stěrače pozdraví i několikrát za den. Na diagnostice v servisu mi také říkali že je to motor stěrače u řidiče. Zatím to neřeším. Taky by mohli pažouti řešit tyto závady nějakými svolávačkami a bezplatnou výměnou. Vzhledem k četnosti výskytu se to dá posuzovat jako výrobní vada. Ale proč by to dělali, když nemusí. To samé platí i o těch slavných nečitelných displejích. Zdá se mi, že ta elektronika u 407 šla rychle na svět a nikdo to moc netestoval.

No o tom dislpeji mi radši ani nemluv .....jsem tak nasraný na původního majitele že jsi to nenechal v rámci záruky vyměnit no že bych ho radši .........,ted aby za to člověk vyplázl min. 6500,- Kč.......ale to je trochu :xvul:xvul

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nedavno som si vsimol ze prvy mi ide hore spolujazdcov stierac, narazi do vodicovho a potom idu spolu hore. Treba vymenit motorcek stieraca na strane vodica ci spolujazdca? Dik za radu

Odesláno

to som si pozeral, len ma napadlo oba su za rovnaku cenu a predpokladam ze maju software a zblbnuty moze byt aj ten druhy, kedze spolujazdcov ide hore prvy a zavadi o vodicov, tak aby som zbytocne nekupil nieco co nepotrebujem. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: ne3x

Nedavno som si vsimol ze prvy mi ide hore spolujazdcov stierac, narazi do vodicovho a potom idu spolu hore. Treba vymenit motorcek stieraca na strane vodica ci spolujazdca? Dik za radu

A niesú len zle nastavené ramienka stieračov že sú moc blízko pri sebe?

Resp. v počítači stieračov sa konfiguruje riadenie, či je pravostranné alebo ľavostranné...podľa toho ide prvý hore buď vodičov alebo spolujazdcov stierač, to môže robiť práve tento problém.... :myslim

Odesláno

Sorry ze sa motam okolo tych displajov, Ale hovorime o tom co je v sterde budikov? Lebo mne na mojej 607 ten displaj ak sa trosku zohreje tak ako keby sa sam nastavoval kontrast a prestava byt citatelny. Pytam sa preto lebo som to chcel pozriet teraz cez vykend. Ale ak tobola vyrobna chyba tak s tym moc neporiesim. myslim ze tie displaje na 607 a 407 su velmo podobne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...