Gargamell Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Tak už je to venku, jo... Tak sem hoď nějaký důkaz místo slibů Ať slouží a těším se na progres. Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Miras gratuluju k autí a hoď sem jeho foto pls. Citovat
MirasCC Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Marline, já pro tebe nějakou speciální cenu vymyslím Fotky dám, jakmile nějaký vyrobím. Ale nečekejte nic zázračnýho, je to postarší auto který hlavně z kosmetickýho hlediska nemělo vždy ideální péči, takže mušek na kráse je tam kupa. Důstojná konkurence Areho Kačenky z toho jen tak nebude Citovat
John Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Jinak taky gratulace k 406 coupe.Snad ti dlouho bude sloužit. A taky by neškodilo sem dát pár foteček ať se na tu krásku podíváme :super Citovat
Radess Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Gratuluji k nové lvíci ( tedy tvému lvímu harému), přeji aby nepouštěla moc chlupů a aby byla hodná a té druhé aby nezlobila a brázdila spokojeně cesty:) ps: tak už to ukaž Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Coupé když otočíš na střechu - nojo, tam budeš mít ještě nějaký plech Citovat
OK406 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Ať ti slouží 406 coupé. Pěkný a vhodný+ důstojný obsah motoru!! Citovat
jarajarda Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC 12/97, starej model si trefil Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku. Btw: Horké sedadlo spolujezdce při orienťáku je prozatím volný No tak to gratluju ke koupi:) Jinak co se týká orienťáku, pokud máš místo, hlásím se dobrovolně, můj spolujezdec jaksi vypadl a dorazím sám.... Citovat
Marlin Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MirasCC 12/97, starej model si trefil Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku. Btw: Horké sedadlo spolujezdce při orienťáku je prozatím volný No tak to gratluju ke koupi:) Jinak co se týká orienťáku, pokud máš místo, hlásím se dobrovolně, můj spolujezdec jaksi vypadl a dorazím sám.... Pojedes Jancou ne kdyz uz spolu neco mate Citovat
jarajarda Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MirasCC 12/97, starej model si trefil Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku. Btw: Horké sedadlo spolujezdce při orienťáku je prozatím volný No tak to gratluju ke koupi:) Jinak co se týká orienťáku, pokud máš místo, hlásím se dobrovolně, můj spolujezdec jaksi vypadl a dorazím sám.... Pojedes Jancou ne kdyz uz spolu neco mate Jo, máme spolu společný výlet, rejpale:D Ale bylo to překvápko co:D SI vypadal dobře přešle:D Citovat
Marlin Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 spolecny vlyet na tyden do holandska, a tvrdis mi, ez spolu nci nemate, tak to chci videt :bacha Tak kdyz jako v osum vecer me necekane doma prepadnes, taky by si vypadal taky presle A jeste s Jancou. Citovat
MirasCC Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Narychlo mobilem na parkovišti: Jardo, to klidně beru, ale žádný výlety do přírody jako s Marlinem nečekej, přece jen nemám žádnýho toho off-hrouda Citovat
mmmb Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 nádhera, co kdy by to byla zezulka, když je ze Zlína Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 foceno na cernaku :-) u metra rajska zahrada u nonstopbaru, to jsem zjistil podle toho vinoveho golfa, je kamose, co chodi do baru pobliz a nechava tam vyplatu v automatu :-) To teda autak beres na pekna mista Citovat
MirasCC Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Tady se člověk neschová, koukám Jj, je to u Rajský Zahrady. Vezl sem tam včera lukashovi šrouby, jeho je ta stříbrná 307 přede mnou. No jede to jak fík, o pěknej kus líp jak 206. V zatáčkách si zatím tolik netroufnu, ale zrychlení si užívám. Dvě kilča sou tam teď, člověk ani neví jak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.