Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marline, já pro tebe nějakou speciální cenu vymyslím ;)

Fotky dám, jakmile nějaký vyrobím. Ale nečekejte nic zázračnýho, je to postarší auto který hlavně z kosmetickýho hlediska nemělo vždy ideální péči, takže mušek na kráse je tam kupa. Důstojná konkurence Areho Kačenky z toho jen tak nebude :)

Odesláno

Jinak taky gratulace k 406 coupe.Snad ti dlouho bude sloužit.

A taky by neškodilo sem dát pár foteček ať se na tu krásku podíváme :)

:super :super

Odesláno

Gratuluji k nové lvíci ( tedy tvému lvímu harému):D, přeji aby nepouštěla moc chlupů a aby byla hodná a té druhé aby nezlobila a brázdila spokojeně cesty:)

ps: tak už to ukaž:bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

12/97, starej model si trefil ;) Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku.

Btw: Horké sedadlo spolujezdce při orienťáku je prozatím volný ;)

No tak to gratluju ke koupi:) Jinak co se týká orienťáku, pokud máš místo, hlásím se dobrovolně, můj spolujezdec jaksi vypadl a dorazím sám....:nevim

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

12/97, starej model si trefil ;) Z Vranova by to pro polštářky byl pěknej kus cesty, takže to asi ne, ale můžem klidně vymyslet nějakou projížďku.

No tak to gratluju ke koupi:) Jinak co se týká orienťáku, pokud máš místo, hlásím se dobrovolně, můj spolujezdec jaksi vypadl a dorazím sám....:nevim

Pojedes Jancou ne :D

kdyz uz spolu neco mate :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: jarajarda

Pojedes Jancou ne :D

kdyz uz spolu neco mate :)

Jo, máme spolu společný výlet, rejpale:D Ale bylo to překvápko co:D SI vypadal dobře přešle:D

Odesláno

spolecny vlyet na tyden do holandska, a tvrdis mi, ez spolu nci nemate, tak to chci videt :bacha:bacha

Tak kdyz jako v osum vecer me necekane doma prepadnes, taky by si vypadal taky presle :aut A jeste s Jancou.

Odesláno

Narychlo mobilem na parkovišti:

zepredubn0.jpg

zezadupd0.jpg

Jardo, to klidně beru, ale žádný výlety do přírody jako s Marlinem nečekej, přece jen nemám žádnýho toho off-hrouda :aut

Guest Scratch
Odesláno

foceno na cernaku :-) u metra rajska zahrada u nonstopbaru, to jsem zjistil podle toho vinoveho golfa, je kamose, co chodi do baru pobliz a nechava tam vyplatu v automatu :-)

To teda autak beres na pekna mista :D

Odesláno

:D Tady se člověk neschová, koukám :D

Jj, je to u Rajský Zahrady. Vezl sem tam včera lukashovi šrouby, jeho je ta stříbrná 307 přede mnou.

No jede to jak fík, o pěknej kus líp jak 206. V zatáčkách si zatím tolik netroufnu, ale zrychlení si užívám. Dvě kilča sou tam teď, člověk ani neví jak :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...