Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuju poradit, kdo a kde umi dobre ocalounit palubku a volant. Nebo kde koupim kozenku dle sve vybrane barvy. Mam to do 406 Coupe hnede recaro sedacky. Dik za rady.

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Potrebuju poradit, kdo a kde umi dobre ocalounit palubku a volant. Nebo kde koupim kozenku dle sve vybrane barvy. Mam to do 406 Coupe hnede recaro sedacky. Dik za rady.

www.calounikps.com

Odesláno
Původně zaslal: Tunny

Původně zaslal: jurash

www.calounikps.com

vyborne nekdo z HK sem hledal kvalitniho calounika co by me udelal vnitrek komplet tak dik za odkaz

Tak jeho práce vypadají více než dobře, ale zajímaly by mě přibližné cenovky ?! Máte někdo osobní zkušenost

Guest Scratch
Odesláno

2500 strecha, 500 stinitko, naposledy mi to rikal clovek na sraze pred pul rokem :-) ale me se to moc nelibi, za chvili se to vydre :-(

sorac, spletl jsem si to s flockem :-(, tento prispevek neni vypovidajici .-(

[upravil dne 25/8/2008 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak jeho práce vypadají více než dobře, ale zajímaly by mě přibližné cenovky ?! Máte někdo osobní zkušenost

Sice nemám osobní zkušenost, ale loni jsem viděl na vlastní oči toho Acorda v bílý kůži co má v jeho galerii a vypadalo to opravdu precizně. :mrk:super

Odesláno

Původně zaslal: Tunny

www.calounikps.com

vyborne nekdo z HK sem hledal kvalitniho calounika co by me udelal vnitrek komplet tak dik za odkaz

ja osobni zkusenost mam, protoze sem u nej pred lety brigadnicil. jeho prace jsou na hodne dobry urovni, ikdyz je fakt ze v cechach jsou jeste lepsi calounici, ale u tech jsou ceny dvojnasobny. takze ja osobne ho doporucuju, ale jak on sam rad tvrdi, neni to kouzelnik :D

Odesláno

A tedy nevíš jak se to pohybuje orientačně ....

presne si to nepamatuju, takze nechci nic strilet od boku. koukni se do jeho galerie \"moje prace\", ma u vetsiny zakazek i ceny..

Odesláno

....ceny trošku více než jsem čekal...

vylozene levna zalezitost to neni, to je pravda (velka cast ceny je material!), ale i presto ma prace nad hlavu, dela 10-12hod denne, dovolenou snad ani nema..

EDIT:

taky zalezi jestli si ty dily (sedacky, palubka, vyplne dveri...) vyndas z auta sam, nebo mu privezes cely auto aby si to zajistil on.. treba vyndat palubku a zas ji tam davat zpet je docela pekny mr*ani a zabere to dost casu..

[upravil dne 25.8.08 jurash]

Odesláno

....ceny trošku více než jsem čekal...

vylozene levna zalezitost to neni, to je pravda (velka cast ceny je material!), ale i presto ma prace nad hlavu, dela 10-12hod denne, dovolenou snad ani nema..

EDIT:

taky zalezi jestli si ty dily (sedacky, palubka, vyplne dveri...) vyndas z auta sam, nebo mu privezes cely auto aby si to zajistil on.. treba vyndat palubku a zas ji tam davat zpet je docela pekny mr*ani a zabere to dost casu..

Tak to bych samo vytahl, protože auto bude od října odstavené... jde mi hlavně o sedačky tapecy jsou hodně jednoduchý ... stropnici koberec bych si udělal sám... palubovku bych si vůbec nedělal nebo spíše jen trošinku nakombinoval lakovanými díly a brushem...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

protože zde mám jednu paní a ta děla trošku levněji a taky dobře :)

A vie o tom tvoja žena? :D

Naštěstí žádnou nemám :-D ...

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

no ta práce vypadá moc dobře:)

na obrazku vypada dycky vsechno dobre :D

Původně zaslal: CreamsTak to bych samo vytahl, protože auto bude od října odstavené... jde mi hlavně o sedačky tapecy jsou hodně jednoduchý ... stropnici koberec bych si udělal sám... palubovku bych si vůbec nedělal nebo spíše jen trošinku nakombinoval lakovanými díly a brushem...

Tak v tom pripade 3500,- az 4000,- za sedacku latka/kozenka si myslim je docela ferova cena. Kuze bude samozrejme drazsi..:)

[upravil dne 26.8.08 jurash]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...