Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A hlavně taky je zima a motor když není zahřátej a jezdí jen kousek tak to může žrát i 9 když pojede s tím 10KM to se nestihne zahřát já to nechám vždy ohřát na t:70 a potom až vyjíždím a mám spotřebu 5,6 v zimě ale může to být že mám chip na 100KW?

Odesláno
A hlavně taky je zima a motor když není zahřátej a jezdí jen kousek tak to může žrát i 9 když pojede s tím 10KM to se nestihne zahřát já to nechám vždy ohřát na t:70 a potom až vyjíždím a mám spotřebu 5,6 v zimě ale může to být že mám chip na 100KW?

tak takhle si kurvit motor nebudu to radeji zapnu klimacku aby se rychleji zahral po ceste

Odesláno

Na to ti odpovím \"naprosto přesně\" - dneska jsem na to koukal cestou z práce zhruba po 8-mi minutách a 9 ujetých km ( z toho cca půllka po městě ) jsem tam měl 70° venku bylo -1 kdyby to bylo jen na volnoběh tak si asi budu muset jít nakoupit do globusu a pak pod tím ještě rozdělat oheň.:bojim

Odesláno

jako uprimne jednou jsem zkusil nechat auto... asi 20mi na volnobech ze se zahreje.... mezitim sem se oholil, posnidal atd..... 20min fuc... utikam do auta... a hle riccka se sotva odlepila od spotku....

ano bylo zahrate rychle..... Ale za jakou cenu? ze se auto zahralo misto za 6km uz jenom za 3km? a kvuli tomu miti nastartovane pri -8 20min.... mi radsi za to stoji garaz kterou nemam.

Odesláno

Já mám teď v zimě tak kolem 8l/100km, ale jezdim jen ráno a večer 8km po městě, takže se studenym motorem. Jinak když je motor zahřátej, jedu 90km/h po rovině tak se i na těch 6l dostanu :D

[upravil dne 10.12.2010 12:31 Xenostellar]

Odesláno

to se dělalo po válce, néé??, myslím té druhé...:D

Odesláno
Na to ti odpovím \"naprosto přesně\" - dneska jsem na to koukal cestou z práce zhruba po 8-mi minutách a 9 ujetých km ( z toho cca půllka po městě ) jsem tam měl 70° venku bylo -1 kdyby to bylo jen na volnoběh tak si asi budu muset jít nakoupit do globusu a pak pod tím ještě rozdělat oheň.:bojim

:D:D:D

Odesláno

Ahojte,

kedze tato tema je pre mna velmi zaujimava, tu su moje poznatky.

HDi 66kw, 2000. restyl, letne+zimne pneu 195/65, vacsinou dlhsie trate (80km, z toho 50km dialnica), rychlost 100 - 120 vsade okrem dediny.

Povodna spotreba 5,2.

Po uprave RJ som spravil na jednu nadrz 4,9l (cca 1300km).

Medzitym som dal opat povodny program do RJ a nasledne ten isty upraveny a neviem sa dostat pod 6l, co ma dost ... ehm :grr

Diagnostika ukazala akurat rozdiel medzi pozadovanym a skutocnym tlakom v kolajnici a zaroven nizku hodnotu mA na cievke tlakoveho regulatora. Pre info, na volnobeh by mala byt hodnota cca 600mA ja mam 430mA a pri 3tis. ot 550 mA

Vstreky su OK, vaha vzduchu reaguje dobre, klimu v lete pouzivam, teraz v zime menej (tak raz-dva krat do tyzdna aby sa to \'premiesalo\').

Tak teraz neviem ci ten tlakovy regulator vymenit alebo nie.... Skuste nejak poradit. Dakujem.

PS: a co sa tyka udajov na PP, tak sa len pousmejem. Jediny snad dobry udaj je aktualna spotreba:

- dojazd po dotankovani 1600 km (viac ako 1100 nespravim)

- priemerna spotreba 4,9 (realna je spominanych 6)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...