Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau Vsem ,

Kdyz natankuju plnou nadrz paliva tak mi nafta odnekud kape na zem a nevim odkud . Jedine co jsem zjistil ze jsem mel mokry dve hadicky co jsou vedle nadrze ale nevypadaji ze by byly nejake strouchnivele.Nevite nekdo cim by to mohlo byt zpusobene ??:myslim

Guest servisman
Odesláno

těsnění plováku na nádrži,na to bych se podíval pod zadní sedačkou je schovano pod krytem,jinak se to tu už probíralo;)

Odesláno

JJ přesně tak.

http://www.sweb.cz/mdy/Pumpa/Default.html

Na třetí fotce jde vidět modré těsnění, to Ti nejspíš sklouzlo a tam Ti to prokapává. chce to sundat matku správně nasadit těsnění, dost klouže od nafty, dobré je utřít těsnění i místo kam ho nasazuješ hadrou, nasadit zašroubovat a je hotovo. Jinak je to návod co jsem dělal na výměnu podávačky u Xantie HDi, 406tka to má dost podobné u některým modelů stejné. Dělat to když máš půl nádrže a míň.

Odesláno

Také bych to viděl na tesnění u plováku, stejný problém...pokud natankuju plnou teče mi horem nafta ven, zatim jsem neopravoval:papa

Odesláno

Tak jsem zjistil ze to tesnenim neni ale cela matice co drzi plovak byla tak fusersky udelana ze se mi z toho chtelo zvracet :grr .

Kdybych chytil toho holadskyho blba co provadel tu opravu

tak bych ho povesil za koule do pruvanu .

[upravil dne 26/8/08 dire]

Odesláno

no asi takto plovak drzely 4 vruty co byly vtlaceny mezi matkou a plovakem a vsude byl pisek :( proste des . pripadal jsem si jako Boby Ewing kdyz jsem doloval ten pisek a ten plovak ven :))

Odesláno

to jsem chtel slyset ..:))

Je mozny aby na ten zavit na nadrzi nemel zadny nabeh zavitu ? Pri montazi ta matka na ten zavit nesla vubec dat .. byl to horror .

Odesláno

Zdar!

Neodpustim si poznámku. Před nějakym časem jsem měl na základě celkem rychle zasviněnýho naftovýho filtru debilní nápad že si vyčistím nádrž. Stáhnul jsem Xantíkův návod s tim že je to stejný. Mám 406 sedan HDI rok 03. No a ono to nebylo stejný, jenže fakt že to prostě nedostanu ven tou dírou v plechu mi jaksi došel až po tom co jsem to povolil:D. Nejen že nešla vyndat ani ta matice, vůbec a už vůbec to nešlo vrátit do původního stavu. Nešlo to utahnout tak aby se nehejbalo čerpadlo nahoru a dolu, páč tam je strašně málo místa. Nakonec to skončilo u Vašendy. Bylo nutné sundat nádrž, tak jsem ji nechal i vyčistit.

Tolik pro pobavení.

Zdar a sílu:D

Odesláno
Původně zaslal: Volfino

Zdar!

Neodpustim si poznámku. Před nějakym časem jsem měl na základě celkem rychle zasviněnýho naftovýho filtru debilní nápad že si vyčistím nádrž. Stáhnul jsem Xantíkův návod s tim že je to stejný. Mám 406 sedan HDI rok 03. No a ono to nebylo stejný, jenže fakt že to prostě nedostanu ven tou dírou v plechu mi jaksi došel až po tom co jsem to povolil:D. Nejen že nešla vyndat ani ta matice, vůbec a už vůbec to nešlo vrátit do původního stavu. Nešlo to utahnout tak aby se nehejbalo čerpadlo nahoru a dolu, páč tam je strašně málo místa. Nakonec to skončilo u Vašendy. Bylo nutné sundat nádrž, tak jsem ji nechal i vyčistit.

Tolik pro pobavení.

Zdar a sílu:D

Noo,oni totiž soudruzi ve francii na ty nejnovější typy zapomě-

li zvětšit tu díru v karoserii pod sedákem :o aby nádrž nemuse-

la ven,tak se ten otvor zvětšoval (nůžkama na plech)--při výmě

ně čerpadla...

Ale když jsi chtěl nádrž hlavně vyčistit,tak dolů...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Noo,oni totiž soudruzi ve francii na ty nejnovější typy zapomě-

li zvětšit tu díru v karoserii pod sedákem :o aby nádrž nemuse-

la ven,tak se ten otvor zvětšoval (nůžkama na plech)--při výmě

ně čerpadla...

Ale když jsi chtěl nádrž hlavně vyčistit,tak dolů...

A já si řikal, kdo mě ten plech pod sedákem tak šeredně okousal. :) Dík za vysvětlení.;)

Odesláno

No musim rict ze soudruzi z francie vubec nepremysleli kdyz tam delali tu diru na to cerpadlo ...

dira v prumeru 150 a matka v prumeru 150 jde vazne blbe dat dovnitr + ktomu jeste ten skvelej nabeh na zavit :( Kam se na to hrabe Jan Tleskac s jezkem v kleci :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...