Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chcel by som sa s vami poradit......chcem si kupi fm trasmitter a vybral som si 2 ale neviem ktory je lepsi...tak mi skuste poradit.....1. je http://www.alza.sk/evolve-fusion-transmitter-usb-line-in-bezdratovy-prenos-mp3-wma-pres-fm-dobijecka-12v-dc-napajeni-do-d77655.htm

2. je http://www.mp3.sk/emgeton-mp3-wireless-carpack-1-fm-transmitter-p-101789.html?manufacturers_id=47

mne sa osobne viac paci prvy ale vykonnejsi je asi ten druhy...a nevideli ste nahodou ten prvy??? lebo je tam na obrazku displej ale na aku farbu svieti.....tak piste sem svoje nazory a za vsetke vopred dakujem

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

minulej tejden sem koupil ten emgeton a zatim s nim nemam problem ma bilo-modrej display.

jinak na to honim flashku i konektor ze strany na pda

A ty stanice se tam nemíchají??? Bylo mi to tak řečeno....

Já tam chci zapojit jen MP3--vlastně nic víc

Odesláno

mp3 ani nepotrebujes ... strcis tam flasku na ni das hudbu a normalne to hraje a ukazuje to i id3 tagy.

Jo a naladil sem to primo na nejakou stanici a normalne ji to prebije uplne v poho a i kdyz to dam tam kde nic neni tak to jede bez rozladeni... mam tam origo klariona.

Jedina nevyhoda je ze se to trochu plete u rucky ... mam 406

http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000hn5CKjwv?ProductID=w2fD4QFH75AAAAEVxWJ4TpQl&CatalogCategoryID=

Odesláno

Já tam vždycky něco najdu jelikož sem servisoval audio ale myslim že normální člověk když mu řekneš že je to z cd tak ti uvěří a kvalita je určitě lepší než kazeta.. jo a zkoušel sem to i bez anteny v radiu a pohoda.:super

Odesláno

Zdravím všechny.

Já jsem před 3 dny koupil transmitter CAR MP3. vleze na něj 1GB Je to úplně skvělá věc. Můžu jen doporučit. Má modře podsvícený displej, dálku a ukazuje i názvy skladeb. Stojí 450kč + 70kč pošta. www.zlepsovak.cz

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

minulej tejden sem koupil ten emgeton a zatim s nim nemam problem ma bilo-modrej display.

jinak na to honim flashku i konektor ze strany na pda

a z kade si to kupil???? nemohol by si sem hodit link??? lebo ten com som nasiel tak displej svieti na cerveno ale ja som chcel na modro tak to by slo :)

Odesláno

ja viem ze sa tu o tych transmittoroch pisali romany a ja som ich vsetke precital ale chcel som sa poradit ze ktory z tych dvoch co som sem napisal je lepsi.......a v ziadnej teme som nenasiel o tych dvoch transmittoroch nic!

Odesláno

To uz bych mel skoro vetsi duveru k tomuto:

http://www.clarion.com/cz/cs/products/2008/audio/accessory/FM863/cz-cs-product-pf_1172389773186.html

Stoji to zhruba litr a uz ze samostatne podstaty je jasne, ze by to mohlo fungovat lip, nez vsechny fm transmittery (u nichz at si kdo chce co chce rika, jsem zatim neslysel ani jeden, ktery by zasadne nezkresloval - neochuzoval o basy a i vysky)... Navic by se to dalo zabudovat nekam na nejake hezky skryte misto, trvale napajene, aby nebyl trvale obsazeny zapalovac...

Odesláno
Původně zaslal: SiMi 406

http://www.clarion.com/cz/cs/products/2008/audio/accessory/FM863/cz-cs-product-pf_1172389773186.html

Stoji to zhruba litr a uz ze samostatne podstaty je jasne, ze by to mohlo fungovat lip, nez vsechny fm transmittery (u nichz at si kdo chce co chce rika, jsem zatim neslysel ani jeden, ktery by zasadne nezkresloval - neochuzoval o basy a i vysky)... Navic by se to dalo zabudovat nekam na nejake hezky skryte misto, trvale napajene, aby nebyl trvale obsazeny zapalovac...

Ale to by zřejmě nekomunikovalo s rádie Philips 4050:(

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Z ceho tak soudis? Tohle by prave melo komunikovat naprosto s kazdym radiem - zapoji se to do cesty antenniho kabelu - v podstate to funguje stejne jako ten fm transmitter, akorat to nevysila vzduchem, ale signal to posila po drate, takze kvalita by mohla byt o neco vyssi - teoreticky by to mohlo mit CD kvalitu, ale nikdy jsem to neslysel nazivo...

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Z ceho tak soudis? Tohle by prave melo komunikovat naprosto s kazdym radiem - zapoji se to do cesty antenniho kabelu - v podstate to funguje stejne jako ten fm transmitter, akorat to nevysila vzduchem, ale signal to posila po drate, takze kvalita by mohla byt o neco vyssi - teoreticky by to mohlo mit CD kvalitu, ale nikdy jsem to neslysel nazivo...

Soudím podle toho, že již nějaký čas již probíráme v tomto příspěvku a zatím bez úspěchu. Jedná se hlavně o to, že většina z členů a majitelů 406 r.v.95-99 má rádio Philips 4050 (4030) a taky by ráda poslouchala cd, popřípadě mp3, ale nechce vyměnit rádio za jiné, jelikož by se narušil vzhled přístrojové desky, přece jen originál od výrobce je vzhledově lepší. Krádež rádia z vozidla je taky minimální na rozdíl od vloženého jiného rádia. Jinak důvody jsou uvedené v příspěvku. Takže se proto ptám, zda-li by to komunikovalo s výše uvedením typem rádia. Pokud by byla možnost to vyzkoušet, tak bych to uvítal. A pak by mě zajímalo, zda-li komunikuje i páčka pod volantem (ovládání rádia) a displej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...