Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já teda budu koukat co vydržím na ČT1, kde je pro mě mnohem, mnohem zajímavější program - honění za kulatým nesmyslem mě nebralo ani když jsem byl dítě školou povinné

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Anglie - Česko

2 : 2

[upravil dne 20.8.2008 vendi.stejskal]

JJ, musím říct, že jsem tu plichtu očekával (viz můj příspěvek), ale to, že dáme dva fíky mě překvapilo. No vlastně jen ten jeden. S tím vlastňákem jsem vlastně taky počítal. Kdyby tu střelu Barošovi netčeoval, tak by to James chytil \"no problem\":D Ale Jankulův tresňáček - libovka:super škoda, že při tom vyrovnávacím gólu tam Čech nevletěl - bylo to na přední tyč, do malýho vápna. Ale jinak dobrý. Na postup na MS by to stačit mělo;)

Odesláno

Bohužel jsem se nedíval, jenom psledních 10 minut. Opět v závěru velké zmatky (jak typické) a Čech opět ukázal jak se bojí osobních soubojů, po tom zranění už to není ten dravec jako zamlada. Ale jak říkám neviděl jsem průběh utkání tak možná kecám a naši hráli perfektní fotbal (jako tenkrát ...)

Guest Scratch
Odesláno

me se taky hra libila a ti, co jim fotbal nic nerika, neprepinejte na novu, jdete treba fotit :-), prispevky typu me fotbal nezajima je asi stejny jako v tuningu doporucovat netunit a koupit lepsi auto :-), dekuji

Odesláno

no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu :ticho

čekal jsem, že nám toho třetího ještě stihnou dát, v poslední době by to byl normální průběh zápasu..

edit: sakra, myslel jsem sport celkově, ne čistě jenom fotbal, moje chyba..

[upravil dne 21.8.2008 urdemala]

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-)

ja nemam negativni vztah ke sportu. Jenom mam negativni vztah k fotbalu :)

Odesláno

jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-)

to že někdo nemá rád fotbal (jako třeba já) neznamená ještě že nemá rád sport. Děláš jako kdyby fotbal byla nějaká modla nebo jedinný sport ;)

Já třeba rád lyžování a ani ve snu by mě nenapadlo o někom koho lyžování nezajímá říct že nemá vztah ke sportu a už tuplem ne že to na něm je poznat dle vizáže

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja nemam negativni vztah ke sportu. Jenom mam negativni vztah k fotbalu :)

no dobře člověče, já nemluvim o tobě ale obecně, nemusíš to hned vztahovat na sebe..

Odesláno

no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu :ticho

bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto?

[upravil dne 21.8.08 jozefsv]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

to že někdo nemá rád fotbal (jako třeba já) neznamená ještě že nemá rád sport. Děláš jako kdyby fotbal byla nějaká modla nebo jedinný sport ;)

Já třeba rád lyžování a ani ve snu by mě nenapadlo o někom koho lyžování nezajímá říct že nemá vztah ke sportu a už tuplem ne že to na něm je poznat dle vizáže

Ja futbal tiež nemusím. Veľmi nudný šport. Ale nefutbalistov je poznať podľa vizáže, to je pravda. Nemajú totiž nohy do O :D

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

sorry, nechtěl jsem mluvit o fotbalu, ale o sportu.. fotbal pro mě neni modla, opravdu. ale s tou vizáží si myslim svoje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...