Medvěd Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Já teda budu koukat co vydržím na ČT1, kde je pro mě mnohem, mnohem zajímavější program - honění za kulatým nesmyslem mě nebralo ani když jsem byl dítě školou povinné Citovat
Miku Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 dám těm našim matlům ještě šanci a kouknu na ně (ale v záloze bude domácí 52% na zlepšení dojmu ) Citovat
vendelinek Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 JANKULOVSKI jeeee taaaam 2:1 Citovat
vendelinek Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Anglie - Česko 2 : 2 [upravil dne 20.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
MJSytic Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Anglie - Česko 2 : 2 [upravil dne 20.8.2008 vendi.stejskal] JJ, musím říct, že jsem tu plichtu očekával (viz můj příspěvek), ale to, že dáme dva fíky mě překvapilo. No vlastně jen ten jeden. S tím vlastňákem jsem vlastně taky počítal. Kdyby tu střelu Barošovi netčeoval, tak by to James chytil \"no problem\":D Ale Jankulův tresňáček - libovka:super škoda, že při tom vyrovnávacím gólu tam Čech nevletěl - bylo to na přední tyč, do malýho vápna. Ale jinak dobrý. Na postup na MS by to stačit mělo;) Citovat
Butch Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Bohužel jsem se nedíval, jenom psledních 10 minut. Opět v závěru velké zmatky (jak typické) a Čech opět ukázal jak se bojí osobních soubojů, po tom zranění už to není ten dravec jako zamlada. Ale jak říkám neviděl jsem průběh utkání tak možná kecám a naši hráli perfektní fotbal (jako tenkrát ...) Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 me se taky hra libila a ti, co jim fotbal nic nerika, neprepinejte na novu, jdete treba fotit :-), prispevky typu me fotbal nezajima je asi stejny jako v tuningu doporucovat netunit a koupit lepsi auto :-), dekuji Citovat
urdemala Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu čekal jsem, že nám toho třetího ještě stihnou dát, v poslední době by to byl normální průběh zápasu.. edit: sakra, myslel jsem sport celkově, ne čistě jenom fotbal, moje chyba.. [upravil dne 21.8.2008 urdemala] Citovat
Marlin Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu co tim myslis :bacha Citovat
urdemala Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) Citovat
Marlin Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) ja nemam negativni vztah ke sportu. Jenom mam negativni vztah k fotbalu Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 ja snad nemusim jen basket a volejbal :-) Citovat
Blizzard Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) to že někdo nemá rád fotbal (jako třeba já) neznamená ještě že nemá rád sport. Děláš jako kdyby fotbal byla nějaká modla nebo jedinný sport Já třeba rád lyžování a ani ve snu by mě nenapadlo o někom koho lyžování nezajímá říct že nemá vztah ke sportu a už tuplem ne že to na něm je poznat dle vizáže Citovat
urdemala Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: urdemala jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) ja nemam negativni vztah ke sportu. Jenom mam negativni vztah k fotbalu no dobře člověče, já nemluvim o tobě ale obecně, nemusíš to hned vztahovat na sebe.. Citovat
jozefsv Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto? [upravil dne 21.8.08 jozefsv] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: urdemala jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) to že někdo nemá rád fotbal (jako třeba já) neznamená ještě že nemá rád sport. Děláš jako kdyby fotbal byla nějaká modla nebo jedinný sport Já třeba rád lyžování a ani ve snu by mě nenapadlo o někom koho lyžování nezajímá říct že nemá vztah ke sportu a už tuplem ne že to na něm je poznat dle vizáže Ja futbal tiež nemusím. Veľmi nudný šport. Ale nefutbalistov je poznať podľa vizáže, to je pravda. Nemajú totiž nohy do O Citovat
urdemala Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: urdemala jenom to, že negativní vztah ke sportu je často poznat i mimoverbálně, třeba pohledem :-) to že někdo nemá rád fotbal (jako třeba já) neznamená ještě že nemá rád sport. Děláš jako kdyby fotbal byla nějaká modla nebo jedinný sport Já třeba rád lyžování a ani ve snu by mě nenapadlo o někom koho lyžování nezajímá říct že nemá vztah ke sportu a už tuplem ne že to na něm je poznat dle vizáže sorry, nechtěl jsem mluvit o fotbalu, ale o sportu.. fotbal pro mě neni modla, opravdu. ale s tou vizáží si myslim svoje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.