RALLYMAN Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 zdarec!mám menší dotaz,když vytočím rejd doplna tak mě začne jemně hučet servo,nevim jestli je to v pohodě nebo ne,oleja je tam dost,nebo ho mám vyměnit.předem dík za odpovědi!!! Citovat
rimmer Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Jojo..huci a jakoby salo vzduch..takovy hlubsi sycivy...to me dela taky Citovat
Jardaned Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 úplně normální jev při plném rejdu - zvuk přepouštěného oleje. Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Je to v pohode ale rika se ze se volant se servem nema nikdy tocit uplne nadoraz, praskaji tam pak ruzny veci apod., nemam s tim zkusenosti Citovat
petrolinecek Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Me to zacne primo uplne hucet az piskat, ale jelikoz se to pouziva jen pri parkovani, tak je to otazka nekolika vterin a vice se s tim nezatezzuji. Netece, netahne, funguje dobre, tak se to neresi... Citovat
Driver Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Jěště dotaz k tomu servu, už jsem se možná na to ptal. Jde štelovat síla toho serva? Když srovnám svojí 306 a Partnera co jsme měli v práci, tak u Partnera jde řízení lehčeji. Obě auta mají stejný motor 1.9D takže předpokládám že i servo bude stejný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.