Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohouši, co řešíš ? Prodej to druhý přibližovadlo, kup místo něj něco novějšího a T16 si nech. Druhý auto v rodině to sice bude, ale zase s ním nebudeš vůbec jezdit, nebude ti před barákem vadit, bo ho budeš mít stále garážované v servisu ;)

Prodávat T16 !!! (vzpomeň na GTI ) :bacha

Odesláno

Souhlasím s Josefsv - Tčko bych si na Tvém místě nechal a prodal ho, až budeš opravdu potřebovat kačky. Pokud si ho necháš na občasné poježdění (srazy apod.) tak by snad provoz nemusel být až tak drahý. Každopádně prodat Tčko bude těžký oříšek, ale sehnat další už asi nepůjde

Odesláno

no ja bych ho naopak prodal hned, dokud je o takovou vec zajem. a to hned ze dvou duvodu, az bude potrebovat prachy, tak na to bude spechat a tim padem pujde cena dolu.

a druha vec je mozna jeste zasadnejsi, na tohle auto totiz zacinaji dochazet nahradni dily. kolik poslednich, kdesi vzadu vyhrabanych kousku uz do CR slo? smahem me napada Dodova spojka (spojky... :) ), Bohous taky nejake ty kousky zminoval... a dily z jinych zdroju moc nejsou... takze bude cim dal tim tezsi (a drazsi) tenhle raketoplan udrzovat provozuschopny.

zde zminovane GTI/Mi16 je oproti tomu seriovka s velmi levnou a jednoduchou udrzbou a provozem ;)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ja ji koupim a motor si dam do 106:D

Hmmm, tak ČUS ... :papa:papa:papa

Jinak bych si jí být tebou taky ponechal, jako raritu, kor po tom, cos tam všechno udělal a je relativně málo průserovejch věcí ... anebo Ti za ni dám to, cos za ni dal + servis ... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jinak bych si jí být tebou taky ponechal, jako raritu, kor po tom, cos tam všechno udělal a je relativně málo průserovejch věcí ... anebo Ti za ni dám to, cos za ni dal + servis ... :roker

to je to moje nabizene petikilo

jo a rikma si odkud znam tu treti fotku a ona je ode mne :D

[upravil dne 19/8/08 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: Neon

to je to moje nabizene petikilo

jo a rikma si odkud znam tu treti fotku a ona je ode mne :D

[upravil dne 19/8/08 Marlin]

Jo tak to bylo v tisících:D

Jinak bych si ji taky nechal..velká raritka..

Odesláno

Koukám, že se to tu trošku rozjelo.....

Ono je pěkný říct neprodávej to, je to rarita.....což o to rarita to je a cena T16ky by pomalu měla přestat klesat, pokud se mě jí podaří udržet v provozuschopném stavu, což je chvílema docela náročné a nejen finančně. Jak zmiňoval Vvitty tak sehnat některé věci se rovná skoro zázraku i když ono zase když se chce tak všechno jde.

Např. ono hydraulické ovládání spojky se dá vyhodit a nahradit normálním lankem, ale chce to šikovného mechanika a X hodin práce. Já to mám např. předělané na normální mechaniku a už pár lidem jsem to fotil, protože je to časem čeká také.

Speedsensor - s tím jsem laboroval cca 7 měsíců ??? Než jsem se přes známého mechanika dostal k PANU autoelektrikáři, kterej mě téčko během 14 dnů rozjel. Sehnal někde v Itálii sensor, který je totožný s originálem, opravil pocuchaný speedbox a bylo to, auto jelo jako vítr. Jenže 6 dnů !!!! Turbu se asi znelíbilo, že má po x letech (původní majitelka jezdila na 0,3 baru) tlačit tak jak má a tak raději prasklo..... takže sehnal housing na VAT25. Jak snadná záležitost. Garrett mě sdělil, že toto turbo bylo vyvíjeno jak specifický druh, který nikdy nebyl určen pro druhovýrobu, takže na něj v současné době nemají žádné náhradní díly a bohužel mě nemohou pomoci. Naštěstí existuje něco jako T16 club, čítající pár desítek \"postižených\" členů, převážně cizinců a pár z nich sedí na velmi zajímavých náhradních dílech, ovšem také za velmi zajímavé ceny.....ale když už mám tu raritu, tak kdo by to řešil, že kus šnečka stojí tolik co 205 GTI :roll:roll

Takže mě pomalu začíná docházet chuť sypat tyhle částky do T16ky ať je to rarita jakákoliv. Zase je pravda, že po repasy turba by to auto mělo nějakou dobu jezdit, nebo mě alespoň nenapadá nějaká extra závada, kterou bych měl očekávat - to turbo jsem čekal od prvního nastartování :)

Jo a taky mě čeká zakázková výroba silentbloků na zadní nápravu, páč jsou KO a nové se jaksi nikde nenachází, ale to je proti tomu turbu jen taková srandička :roker

Vix - to novější auto mě doma neprojde, když budu mít v garáži T16, nehledě na to, že nemám garáž nafukovací a ani to co mám vyhlídlé bych před barákem nenechal.

Neon - mám ti to spočítat ????

Lentilka - nemyslím si, že by T16 byla vhodná na konverzi do 106ky (mám obě přibližovadla a opravdu by se to tam nevešlo :))

Marlin - za pjéťo tě svezu kolem baráku :P:P

Odesláno

No jeste zareaguju na ty alternativni opravy.. auta ktera splni funkcnost 405ky jsou urcite davno prekonana a dostupnejsi.. tudiz to je opravdu spis jako rarita a predelavat raritu nejakyma nahradama je podle me cesta mimo.. bud do toho sypat nehoraznej peniz nebo se toho zbavit a uzivat si jizdu v necem jinem..

Odesláno

AKCZ - nevím přesně jak to myslíš, ale u některých věcí se prostě už alternativní opravě nevyhneš. Já dávám téčku to nejlepší co se dá sehnat a snad mě to jednou ten pekáč vrátí :roll:roll:papa

co již nelze viz.-

Right, most of the T16-specific parts are not available anymore, so you should find them as used parts.

Some parts not available anymore:

- pressure sensors

- car speed sensor

- rear suspension sensor

- main shaft bearing

- A/C pipes

- turbo + gasket

- clutch hydraulic system

- timing belt covers

-Fuel lines

-Handbrake cables

-Transferbox gaskets

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Lentilka - nemyslím si, že by T16 byla vhodná na konverzi do 106ky (mám obě přibližovadla a opravdu by se to tam nevešlo :))

nevim jestli jsi videl toto vlakno:

jestli ne tak na to mrkni ;)

nicmene souhlasim s tim auto nechat v serii, takhle pekny Tcko si nezaslouzi nejake tuzeni ani prekopavky..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Bohouš

nevim jestli jsi videl toto vlakno:

jestli ne tak na to mrkni ;)

nicmene souhlasim s tim auto nechat v serii, takhle pekny Tcko si nezaslouzi nejake tuzeni ani prekopavky..

jj viděl:D

Odesláno

Je uz je to tady , ze bych prodal svou 4x4 a sel do T16 ? Ma to tazny :D

K cene ted resim cenu u jednoho podobne zvlastniho auta a odhadl bych ,ze klidne muzes zacist na 125t a po nejakem case jit niz , jinak neverim moc ze najdes kupce tady na klubu (ale to asi vis sam ) .

Prodavat takove auto kdyz penize nepotrebujes je otazkou , oporavy budou cim dal drahsi , benzin taky (a vim za kolik to jezdi) , cenu to uz vice stracet nez na 80 t nebude

Odesláno

Bohousi .. myslim to tak ze Tcko uz bude spise sberatelsky kousek a tam se pokud se nepletu ceni original.. vzhledem k tomu jak je narocny mit tohle auto provozuschopny dele nez par tisic km .. a pokud si chces poradne zajezdit tak se Ti to stejne nebude chtit drzet \"u tlamicky\" .. samozrejme pokud se oprava uz neobejde bez alternativ tak se neda svitit .. alespon aby to byly repliky originalu ... aby z toho pak brzy nebyl uplne jinej motor ap. kdyz to prezenu..

No a z toho me vypliva bud rychlej prodej a koupiot si neco s cim si uzijes vice na silnici nez v garazi nebo si to vydrzovat jako raritku v originalnim stavu.. :)

Odesláno
Původně zaslal: HUGO BOSS

mě osobně zajímá cena... :myslim

:xvul Myslím,že jediný kdo ví cenovku za kolik to chce prodat je Bohouš.... :xvul

Ostatní máme jen odhady a můj je kolem +/- 100tis. kč

[upravil dne 21/8/2008 John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...