RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 A máme tu další téma, co jsem zrovna nepatří, ale nemohu si pomoci... Dnes jsem byl v kině na filmu Mamma Mia, když jsem si přečetl, na netu o co se tak zhruba jedná, nějak jsem stratil chut, ale až v závěru jsem se dočetl, že je tam spousty písniček a hudny skupiny ABBA, no, řekl jsem si, to by mohlo být dobré a tak jsem s \"kamarádkou\" vyrazil... Jedním slovem mohu říct, perfektní... Film více než naplnil mé očekávání, sice docela velmi romantický, ale dle mého velmi hezky udělaný, písniček od skupiny ABBA mraky. Jedná se o komediální romantický film. A hlavně starším ročníkům, co tuto skupiny znají a znají její písničky mohu jen a jen doporučit... Pokud chcete slečnu, ženu, dámu, menželku něčím dostat, vemte jí na tento film a věřte, že bude na měkko... Kruci, druhé recenze za den... No jo no jo, už mlčím...:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 když doma pustím p.... tak manželku taky dostanu , nikam nemusim a dám si pivo:D Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 :D:D I ty kujóne.... A propo, co tím \"P\" myslíš? Počasí, Přemka Podlahu, nebo snad ještě něco jiného? [upravil dne 16/8/08 RychJ-1] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 :D:D I ty kujóne.... a ještě ušetřím :P Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Asi tím \"P\" myslel papouška:D:D:D:D Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Asi tím \"P\" myslel papouška:D:D:D:D Tak to musí být machr, ten papoušek... Asi má velká péra..:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Asi tím \"P\" myslel papouška:D:D:D:D To je snad jasný, že myslel ptáka, vždyť to tam akorát vychází: (čtyři tečky) Původně zaslal: Pe.Tr když doma pustím p.... tak manželku taky dostanu , nikam nemusim a dám si pivo:D Citovat
Medvěd Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Helča byla loni na muzikálu Mamma Mia (dostala to ode mě jako dárek k narozeninám, já hlídal prcka, tak šla s mou matkou) a byla též nadšena. Do kina se chystáme spolu, ale máme zálusk na podstatně víc filmů, jen to hlídání nám chybí (Mamma Mia, Bathory, .........) Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr a jak to téma hezky začalo Jo jo hezky romanticky... A jen se do toho pustí pan tajemník, tak jsme hned u toho no...:D:D Pěkně to mistře vedete... Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Helča byla loni na muzikálu Mamma Mia (dostala to ode mě jako dárek k narozeninám, já hlídal prcka, tak šla s mou matkou) a byla též nadšena. Do kina se chystáme spolu, ale máme zálusk na podstatně víc filmů, jen to hlídání nám chybí (Mamma Mia, Bathory, .........) Fakt zajděte... Jako že na muzikály a takové nejsem, tak tohle je vážně paráda... Citovat
Aluška Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské , takže mám smůlu a sama na to nepůjdu. Jinak Bathory je po dlouhé době perfekně udělaný film, Polívka, Lucka Vondráčková a Roden to zahráli suprově, ani to není takový krvák, jak to podle ukázek vypadá . Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské . Tak já půjdu s tebou...:D:D Citovat
Aluška Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské . Tak já půjdu s tebou...:D:D :D :D no nevím, zda to projde :D Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské . Tak já půjdu s tebou...:D:D :D :D no nevím, zda to projde :D Třeba projde, ale nesmíš mu dávat číst, že jsou pak slečny na měkko.... :D:D Citovat
Aluška Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské . Tak já půjdu s tebou...:D:D :D :D no nevím, zda to projde :D Třeba projde, ale nesmíš mu dávat číst, že jsou pak slečny na měkko.... :D:D Tak to nevím, zda si toho nevšimne, na fóru je daleko více než já , ale třeba si dá říct, když i tobě jako mužskému, se to líbilo Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: RychJ-1 Původně zaslal: Aluška Na Mamma Mia bych taky šla, ale drahá polovička je nějak proti, asi si myslí, že je to film jen pro střeštěné ženské . Tak já půjdu s tebou...:D:D :D :D no nevím, zda to projde :D Třeba projde, ale nesmíš mu dávat číst, že jsou pak slečny na měkko.... :D:D Tak to nevím, zda si toho nevšimne, na fóru je daleko více než já , ale třeba si dá říct, když i tobě jako mužskému, se to líbilo Určitě vyražte, je to pěkný film, já jsem si tam celou dobu podupával do rytmu... Citovat
RychJ-1 Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Směle do toho, já jdu ukecávat psa, aby ráno spal aspon do sedmi a nepískal mi u postele, že chce granule...:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Radek Hurvajz Asi tím \"P\" myslel papouška:D:D:D:D To je snad jasný, že myslel ptáka, vždyť to tam akorát vychází: (čtyři tečky) No a co jsem řikal:D:D [upravil dne 16/8/08 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.